Eczanelerde satılan Minoxil gerçekten sakal çıkarıyor mu? Bilgisi dahilinde olan arkadaşlar cevap verebilir mi?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Saç için birebir ama kör edebiliyor.
Doktor söyledi onun gözünü bozmuş hakkında makaleler yazdun
Saç için demedin dayıcım sakal için dedim yan etkileri mevcutmuş ama çok az kişide görülmüş yani kullananlar kör olmamış bazılarının saçı dökülmüş sakalı çıkmış bazılarında kalp çarpıntısı yapıyormuş bazılarında ağrısı farklı şeyler okudum duydum araştırdım.
İçinde yazıyordur sadece sac icib veya sakala da kullan diye eczaneye sorsaydnya
Dayıcım zaten kullananlar var sakalına gayette çıkarıyorlar insanlar artık sakal için alıyorlar sakallarına sürüyorlar bu ilacı bir araştırma yap sendede çıkmayan yerler varsa
Bende sakal iyide saç üstü gidiyor yavaş yavas. Sakalı ilk defa duydum. Bunu saca kullananlar yanma felan oluyor diyordu ayrıca birakinca tekrar daha fazla gidiyormys
AYNEN
eğer gerçekten çıkarırsa kullanan arkadaşlar varsa bizde bilelim ki bizde kullanalım
Tamam dayı ben sana yazıcam
bekliyorum ama kalp çarpıntısı vs sıkıntı işler sporcuyuz cortlamayalım sonra
Dayı kullanırsın kalp çarpıntısı yaparsa bırakırsın istemiyorsan çarpıntıda öyle geçici birşeymiş yani hep olmuyormuş sür 1 dk falan
saha da arkadaşım kalp krizinden vefat etti bizede kaçar maçar belli olmaz bu işler babam uğraşırız valla acillerde vs vs
yok babam öyle birşey değil bu
Kullanmayi birakinca cikanlarin geri doküldügünü duydum ne kadar dogrudur bilmiyorum
Evet bende duydum onu bilgilendirmen için sağol:)
Cevap
5Cevap
çıkarırda dökülür gene
Badem yağıyla besleyince pek dökülmüyormuş yani bazılarında bilmiyorum artık nekadar doğru ama kullananlar şuana kadar memnun whatsapp grubunda falan buradanda akıl tiyo almak istedim.
Hacı hiç bulaşma bendede yoktu 20-21 yaşımda birden başladı şimdi her yerde var
Benim zaten sakalım varda olmayan yerler var 2-3 boşluk falan var işte
olsun onlarda toparlar hiç bulaşma bence
Tamam dayıcım önerin için sağol seviyorum seni varol
Eyvallah dostum sende
gerçekten işe yarıyor mu bunlar ya
Abi bir doktora git muane etsinler sonra de bu ilacı kullanıymmı kullan derse kullan etkili oluyormuş sakal çıkmayan kardeşlerim abilerimde hep çıktı
vay be 😀 sac için olanı lazim bana çok dökülüyor 😀
Hocam var işte sakalın daha ne istiyorsun
Bazı yerlerimde yok kardeşim
Göğsümde denedim işe yarıyor
Dayı nabtın sen ya göğsüne neden sürdün :D
Bilmediğim şeyi niye yüzüme sureyim. Vücudum ne tepki verecek onu ölctum ilk önce. Göğüs sakallı iyi de saçta işe yaramıyor Minoxil
Saça demiyorumki dayıcım sakala diyorum
Sakal denedinmi çıkartıyormu
Yalan be
Kullandın mı kardeşim herkes kullanmış memnun olanlar çıktı diyenler var.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar