Watsons'tan Gliss sıvı saç kremi aldım. Kırıkları falan önlüyormuş. Normalde böyle ürünler kullanmazdım size sorayım dedim.
Gliss sıvı saç kremini kullananların yorumları neler?
Gliss sıvı saç kremini kullananların yorumları neler?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Niçin Elidor?
Elidor diğer şampuan ve saç kremlerinin aksine saçlarınıza ve saç derinize en iyi bakımı yapar. Saç derinizi yenilerken aynı zamanda saçlarınızı canlandırır ve daha güçlü ve yumuşak saçlara sahip olmanızı sağlar. Elidor birbirinden farklı saç tipleri için uzmanlar tarafından geliştirilmiş birbirinden kaliteli ürünleri ile saç tipinize en uygun bakımı yapmanızı sağlayacaktır. Üstelik içiyle dışıyla yenilendik.
Saçlarına Hayat Gelsin.
Elidor resmi sitesine girip detaylı bilgi edinebilirsiniz.
Schwarzkopf daha iyi.
Dur yahu, karıştırdım. Şu "gliss total repair" olanı mı diyorsun?
evet ondan aynısı
Saçı çok yumuşak yapıyor. Kırıklara da faydalı ama saçı çabuk yağlandırıyor. Fazla sık kullanmamak lazım.
Gliss Ultimate kullanmıştım ben komple bakımını, siyah olanlar var ya. Acayip yıpranmıştı saçlarım sonra çok iyi oldu. Kokusu uzun süre kalıyor ve yıkadıktan sonra yumuşacık oluyor. Ve uçlarındaki o yıpranmışlık da düzeldi (yıpranmışlık diyorum, kırılma değil yanlış anlama)
Bende siyah serininkinden aldım aslında seçim çok kötü değil bakım amaçlı aldım kırık pek yok ama şey duydum yağandirma yapiyormus?
Peki benim seçim omuzum biraz altında uzamasinda yardimci olur mu
Saçın uzaması kişiden kişiye göre değişiyor. Şampuan saç uzatmaz. Sen saçına yeterli bakımı düzgün ve doğru şekilde gösterirsen uzar. Şampuanın saç uzattığının zannedilmesi meselesi şöyle; yıkarken diplere yaptığın masaj, kirin atılması vs. saçını uzatır. Ek olarak beslenmene dikkat etmen lazım. Bol su içmen lazım. Hiç uzamıyorsa bakım maskeleri vs. yapman lazım. Hiçbir şampuan tek başına saç uzatmaz.
Teşekkür ederim
@mavivapur Loreal Elseve Komple Onarıcı 5 2'li Bakım İksiri mi kullandınız saç spreyi olandan saçlara nasıl uyguluyorsunuz ben ilk defa alacağım nemliykenmi
gliss iyi markadır saçı ağırlaştırmadan nem dengesini sağlıyor şampuan krem maske sıvı saç kremi hepsi iyi
Gliss mi?
Bende fayda etmiyor. Kiriklari en iyi ne önler biliyomusun, böyle scwarshkopf gibi markalarin urunleri.
Buda o markadan zaten Schwarzkopf spreyli olanlarından googleye yazarsan görürsün
l1311.hizliresim com/1h/g/ujsgj.jpg bundan bahsediyorum cahilmisin ?
poff uğraşacak vaktim yok*r gitt cahil fukara uğraştırıyorsun beni
Bende kullandım saçımda kaşıntı yaptı bunun nedenini araştırdığımda saç derisinde kuruma yaptığını öğrendim. Daha sonra dermatoloğa gittim cosmedic laboratory markasının saç kremini önerdi yaklaşık 3 aydır kullanıyorum şu ana kadar bir sorun yaşamadım, hem saçlarım daha sağlıklı hemde uzamasına yardımcı oldu.
Siyah kapaklı , altın rengi olan var bende. Cok işlem görmüş yıpranmıs saclar için olanı. Sacım nemliyken iyice çalkalayıp uzaktan sıkıyorum anca bu sayede taranıyor. Ben memnunum
Ben kullanıyorum:)kokusu çok hoş ama extra bir getirisini göremedim.
Pantenenin nem terapisi ürünleri güzel ama.
Schwarzkopf gliss ultimate repair saç kremini al sen. :) Daha güzel.
her banyodan sonra kullanıyorum kabartmıyo düzgün olmasını sağlıyo sende kullan çok hoşş
kullanmadım ,
şampuanını kullandım en son ama memnun kalmadım
Sampuani bana kepek yapmisti
paraya yazik
evet kullanıyorum tararken iyi oluyor kokusu da güzel
kullanıyorum, saçları kolay taramaya yarıyor, başarılı buldum, avonunkini mesela hiç beğenmedim, etkisi yok
Sarı renkli olanını kullanıyorum. Saçı yumuşacık yapıyor ve harika kokuyor üstelik bir süre saçta kalıyor bayıldım 🥰
bende kullandım sevemedim.
Bende kullandim pek 8lgimi cekemdi acikcasi
evet memnunum, öneririm
evet kullanmıştım güzel
bende kullanıyorum memnunum
Korkmakla ne alaka ya. Sac kremi alti üstü
öyle deme bacm bazıısı kepek yapıyor saç egzamasna kadar yol alabiliyo
Kimyasal ama
Egzama genetik bişey.
Kimyasal da saç için üretilmiş.
Mast yaparken iyi oluyor
Saçı ağırlaştırıyor. Affedersin bokum gibi :(
saçta hacim diye bisey birakmıyor, ayrıca çabucak yağlı bir görünüm olmasına neden oluyor. en azından benim saçımda olan bu.
glissi sevemedim.pantene iyidir
kullan gzl
evet güzel..
yok hacı yok yalan la. Ama spreyi mıkkemmel bisi o .
şu spreyli olanlardan benimki 1 kere kullancam baklm dedikleri kadr varmıymş
ben kullanıyorum cok memnunum öyle bir memnunumki gör saçlarım sem sert yaptı eski hali yumusacıktı... İĞRENC BİRŞEY!1
kız demişsinde bende kullanıyorum onuy sdjfssdfsd :D ben memnunum :DD
Memnun musun bir zararı yok değil mi
tam aksine baya memnunum ben hiçbir zararını görmedim
Kullanabilirim o zaman ^^
bence kullan :3
Yaglandirma yaptı mı sende
hiç yağlanma olmadı bende
olabılır denemen lazım
Gliss gercekten de güzel
ben kullandım memenum
bende de var memnunum..
Yaglandirma yapıyor mu