Bazı erkekler kesmiyor, plajda falan görüyoruz veya filmlerde.. Bence erkek kadın fark etmez. İkisinde de itici. Koltuk altı kılları alınmalı her iki cins içinde söylüyorum..
Kesinlikle aLInmaLI. pürüssüz olsa en güzeli ama yeni çikmis tüyler de olabilir, orman olmasin. Temiz erkek daha çekici gelir bana karninda, sirtinda, gögsünde bile olmasin bana kalirsa. olsada çok hafif yok diyecek kadar. Eli de temiz olsun tüylü olmasin
temız ınsan temızldır kıl görünen yerde olmamalıdır , nadır yerlerdede abartmadan duzenlı alınmalıdır.. ne erkek ne kadın koltuk altında kıl olmamamlıdır..
Bakın bu konuda her şeyden önemlisi hijyen'e dikkatinizi çekerim koltuk altı kılları zamanla koku yapar ve bu etraftaki insanları rahatsız eder lütfen haftada bir kesin 2 dakikanızı almaz.
ben kendim tahammül edemezken kadınların tahammül etmesini beklemek safdillik olur.. Ben modern insanım ve temizim diyen o işi mutlak yapmalı.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kadinlara ozel gunlerinde zorlu durumlarindan oturu kismen tolerans gosterilebilir ama erkekte hiper igrenc birsey iki elim kanda olsa tum dunya kadinlari beni sunepe olarak yaftalamaya devam etse bile asla uzatmam
Biz kadınlar olarak en basitinden kolumuzdaki tüyü, kılı bile alıyorsak onlar da bir zahmet koltuk altlarını alsınlar yahu. Kıl yumağı, ayı yavrusu gibi ortalıkta geziyorlar. Hem görüntü kirliliği hem de hijyen açısından sıkıntılı 😑
Kendimde en rahatsız olup sürekli aldığım bölge koltuk altı. Erkekte de iğrenç duruyor almalilar kesinlikle.. Birde kadınlar her yerini alırlarken erkeklerin bunu çok görmemesi lazim alin sizde
adı ustune kıl dımı bırde vucudun bellı terlıyen bolgesınde.. Leş gibi kokar igrenc bırde gerılemezlermı hele birde kendını bayan olsun erkek olsun adı sporcu olan çöp yıgınları var kol altları kıldolu sarmasıkk gıbı mılettende utanmıyolar..
En İyi Cevaplar