#ZahmetsizGüzellik
#Meczup

Hic dusunmem yaparim tabiki bana gore fazlasiyla romantik onunla ilgili biseyi onun vucudunda sen yapiyosun. Hatta o elimden tutacak beraber kesecez sakallarini en son dudaginin altında sakal birakiyor is bitince de ordan sevgi dolu bir öpücük verecem 😇 kesinlikle cok romantik benc😍
Şimdi elimin ayarı falan kaçar canını yakarım kiyamam bu yüzden onu izlemek daha keyifli bence ☺
Hayır şahsen hiçte hoşuma gitmez ellemesin saçımı sakalımı bea ben hallederim insallah öyle bir hatunum olmaz hayır o an karsı cıksam yanlışlıkla azcık kızsam kesin dayak yerım heralde oy hayalı bile sopalık ettı benı nerden buldunuz böyle bir işi bea
çok sexy bişeyde beceremez falan korkarım telef olurum :D
Cevap
107Cevap
Ayy ben bir yerini keserim 😅 kıyamam isterse bir kez denerim ama daha çok bakmayı traş olurken izlemeyi severim..😍
evet doğru çok hoşlanırız sadece sakal değil mesela erkekler kavga ettiklerinde ağzı burnu kan olduğunda bilerek biyerlerini de incitirler sevgililierinin pansuman yapmalarını daha çok severler.
ya kızıp beni doğrarsa bir de :D yok teşekkür ederim kendi traşımı olurum gömleğimide ütülerim :) düşünmesi yeter :P
O an çok seksi yansıtılıyor ekranda. Cevapları merak ettim hoşlarına gider diye düşünüyorum. Ama kaç erkek kadınının eline usturayı verir merak konusu 😁
İşde bunda cok haklısın usturayı vermeden önceki durumları göz önümde bulundurmak lazım 😁
Yüzümü istediği gibi kesebilir çok hoş birşey elbette bende saçlarını kuruyabilir veya düzleştirebilirim.
1 kere saclarımı oksasın bide sakalımı kessin o kadını direkt nikah masasına goturur her soruya evet derim 😊
Kendisi yapsın ya 😂 ben makyajımı ona yaptırıyor muyum..
Kendi olsun ne öyle köpüklü köpüklü , kıllı kıllı beee , kötürüm mü hem Eli kolu var :)
Tıraş olmak bir erkeğin öz temizliğidir neden bunu ben yapayım ki bence saçma
Vallaha ben berbere yaptırırım.
Yüzümü kesilmesini istemem seksilik olsun diye
Yüzünün tek parça kalması isteyen bana yaptırmaz adjkajs🎈
Becerebilirse bırakırım tabi gönlümü vermişim sakalı mi vermeyeceğim.
Çok uzun sürüyor başkası yapınca. Kendim yapmayı tercih ediyorum. Bir de ben jilet veya ustura vurmuyorum. Ayarı hep sabittir. Kirli tutarım. Herkes de beceremiyor onu.
Hiç denemedim ama kendini bana traş ettirecek kişi oturup düşünsün biraz 😊
Adamı öldürürüm ben yaa :/
Gerçi güzel bıçak kullanıyorum ama? Bilemedim
evet diyenler için;
abi düşünsene regl döneminde, elinde ustura aklına bilmem kaç sene önceki olay geliyo ve...
aman allah korusun
bunun seksle alakasi oldugunu dusunmuyorum ama
bu birbirine deger verenlerin sevenlerin aralarinda olan bir durumdur bence cok anlamli ve degerli durum
Tıraş ederim de sağ kalacak mı orası muamma. İşin esprisi tabi yaparım ben, en azından sağ çıkar 😂😂
Traş edebilirim herhalde yaa hiç denemedim ama :D kirli sakal beğenirim ama traş olurken izlemesini de severim :D
Seksilik bulamadim ben bunda ama isterse yapsın sempatik bir an olur...
Ben üvey abımı tras yapardım çok seviyorum helekı sakal orantısına cok dikkat ederım
😅😅
Hiç yüz traş etmedim eşimi. Ama vücudunu ve saçını, ensesini hep yaparım.
biz bundan yanayız
Anlamam ben tıraş mıraş. Kendi tıraşını kendi yapsın. Ben ona "Gel hayatım bacaklarımı alıver iki dakika" diyor muyum? :D
En çok yapmak istediğim şeylerden birisi zaten sağlıkçı olduğum için bir sıkıntı olmaz zarar vermem 😊
bence herkes kendi yapmalı erkeklerde kızlara makyajmı yapsın :D
Bence yanlış işim gereği sürekli olurum kimseye yaptırmam berbere bile :D
bir kaydırsa kazara şah damarı mamarı kalmaz neresi seksi hayati riski var :D araba kullanamayan bir cinse canımı emanet edemem :D
Unisex bir kuaförde çalışmıştım.
Usta öğretmişti, onu tıraş etmiştim 14 yaşında. Sanırım yine yapabilirim.👏
Sanki biz traş bıçağı hiç kullanmıyormuşuz gibi. yapılabilir istek dahilinde
Ya beceriksizim ben adamın yanağını falan keserim gerek Yok böyle aksiyonlara 😂😂
Yok kendi işini kendi görsün daha iyi şimdi boğazını keserim elim kayar bişey olur😀
Almayım ben ya
berberler ne güne duruyor duvarları mı kemirsinler berberler
Evet bn traş etmek isterim onu cilt bakımını da yaparım
Köpüğü sürerim de tıraş edemem, keserim diye korkarım :)
*Gecen bol olsun.*
Aklı olan adam elinde ustura olan bir dişiye boynunu emanet etmez
Arada tedirginlik olur bence gerek yok böyle şekil şukul işlere
Eşimin veya sevgilimin beni sakal tıraşı etmesi hoşuma gider. Gif güzelmiş.
ben sevgilim olunca kesinlikle yaptirıcam diyorum zaten kendi kendime bence çok güzel bir şey
Berbere girerken bile düşünüyorum saç neysede sakalıma dokundurmam
Hemcinslerim sağolsun herşeyi seksi bulur.. o, bu, şu diye ayırmaya gerek yok
Ben kendi işimi kendim görürüm herşeyi kadınlara yüklemekte olmaz
Hayır ama yüzümde bişey olduğun da onu alması hoşuma gider... bide gözüme birşey kaçtığında yardım etmesi
Hoşuma gitmez. Tedirgin olurum 😂😂
Kendim yapmayı tercih ederim
Şekilli şukullu traş edemem. Allah ne verdiyse dalarim sjkaxz
gırtlağımı kessin ay pardon desin demi biz ağda yapıyormuyuz birader istemez eksik kalsın...
Yok ben keserim boğazını😅 sakar bir şeyim zaten bana kendini emanet etmesin 😂
Hayır. Filmlerde görülen bir dayatma sahne. Yüzümü filan keser hiç gerek yok.
Ben etmesini isterim ama biri sen olurken ben izlemek isterim demisti
Seksi olduğundan değil bazen saç sakal traş ediyorum eşimi malum kel😀😀
esimin trasini pazar gunleri yapiyorun ve cok seviyorum
Yüzümü kestirmeye niyetim yok , ben olurum traşımı. O köpüğü sıksın yeter 😊
Böyle saçma sapan şeylere izin vermem berberimden başka kimseye güvenemem.. hoşuma gitmez yani.
Evet, traş ederdim ama yara bere içinde kalırdı tüm seksiliğimde kayıplara karışırdı
Hangi erkek seksi buluyor. Egzozunuzdan rakam uydurmayın
La git zaten kesince maymuna donuyoz bide o kesecek soğurum la herşeyden
ya bir sacmalamayın sadistmisiniz. Bide bu diziler yüzünden sacma sapan müstehcen seyler moda oluyor
Yok ya bu bacak takı kulları ya da tuy almaya benzemez keserler adamı🤣😜😜😜
Eğer o da saçlarımı fönlerse ne bileyim tararsa bende bir işin ucundan tutarım 😀👍
Evet bence çok seksi ama kız arkadaşım anlamsız bulmuştu gülmüştü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar