Micro kaynak yaptıran, yaptırdığı yerden memnun kalan var mı acaba?

Merhaba arkadaşlar. Daha önce 2 farklı yerde micro kaynak yaptırdım. İlk yaptırdığım yer oldukça iyi ve saçların kaliteside oldukça iyiydi. Ancak 2. denetimim tam bir hüsran oldu. İlki kadar olmasada yine iyi bir kuaförde yaptırdım ancak kuaförün esas alanı kaynak değildi ve bende saçların kalitesinin ilki kadar iyi olup olmayacağını hesaba katmadan yaptırdım. Aşırı pişman ve üzüntü duydum. Saçlar dükülme yaptı tarakta tararken kendi saçlarımız dökülür gibi döküldü tel tel. Saçlar hem ince telli hem kalitesiz olduğundan aşırı pişman oldum. Verdiğim parada çabası. Tam anlamıyla kazıklandım. Tekrar gittiğimde ise kuaföre taktırdığım yere, bu saç gerçek saç olduğu için dökülme oldu dedi. Tartıştım vs vs. Oldukça moral bozucu bir olaydı. Ben böyle bir saçmalık görmedim. Daha öncede kaynak taktırdım asla böyle problemlerle karşılaşmadım dedim ancak asla mesuliyet kabul etmedi. Hakkımı da helal ermiyorum dedim çıktım gittim. Bu olumsuz deneyimden sonra ilk kuaförümdende bir fiyat aldım ancak fiyatlar geçen yıla göre aşırı artmış. Aranızda micro kaynak yaptırmış ve memnun kalmış olanlarınız varmı? Nerede yaptırmalıyım güvenerek? Son olaydan sonra güvenimi kaybetmiş durumdayım.
Micro kaynak yaptıran, yaptırdığı yerden memnun kalan var mı acaba?