Sizce 18'lik fiziğiyle Victoria'yı beğenmeyen "Taş" olur mu? 43 yaşında 4 çocuk annesi, Victoria Beckham mükemmel fiziği adeta büyüledi. Beckham bu seksi pozlarını sosyal medyada paylaşım yapınca, dakikalar içinde binlerce beğeni ve yorum aldı.
Elastikiyet yaşla alakalı değil. Düzenli olarak sporla uğraşıyorsan ya da kaslarını esnetecek hareketler yapıyorsan, 60 yaşında da esnek olabilirsin.
Fakat fizik konusu ayrı tabii ki. Kadın kendine bakıyor. Sağlıklı besleniyor, sporunu yapıyor, bin bir türlü bakım yaptırıyor. Estetik kısmını bilemem ama kozmetik müdahale illa ki yaptırıyordur mesela. (Mezoterapi gibi)
Esnek olması erken yaştan sporla haşır neşir olması en büyük artı o annem bile 60 yaşında kolu kırıldı kadın amuda kalabiliyor çocukken voleybol oynamış 6 yaşından 20 sine kadar
Yiyemediklerini düşününce biraz da yağlı olmaktan zarar gelmez be diyorum... dusunsene hiç tatlı yok karbonhidrat yok. Hep ot cop. . Mutsuzdur bu kadin😂
kadının fiziği yas ve doğuma gore oldukca iyi ama kırmızı elbisedeki o masadaki ayağı görünce içim gitti ve ilk resimde diğer ayak aşırı uzun diğeri de koltukta bayağı kısa durmuş galiba ayagini buktugu için shop yapmış diyemiycem :)
Düzenli spor ve kilosunu koruyan herkes bu hareketleri yapabilir sanırım. Ayrıca elastik olma durumu daha ileri bişey bu açma - germe hareketleri yapmış :)
10 cm topuk mu olur çelme takma denen şey var düşersin düşerken denizden çıkan yılana sarılır hesabı bana muhtaç kalırsın 😂😂 topuk giy bot giydim mi topuklu halini gecerim 😂
Herkes bu yaşlar da esnek olmayan vücuda sahip olmayacak diye bir kaide yok. Eğer sağlıklı bir şekilde yaşam sunulmuşsa insana oda değer lendirmesini biliyorsa elbette böyle olunabilir. Para elbette bir katkı ama azim le para farklı şeyler.
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > 18'lik fiziğiyle sosyal medyayı yakıp geçen Victoria Beckham'ın 43 yaşında bu kadar elastik olabilmesine ne diyorsunuz?
En İyi Cevaplar