Herkes Jennifer Lopez, Defne samyeli, Mine Tugay, Şevval sam'ı överken kimse Demi Moore yi görmüyor bu kadın övdüğünüz kadınlar dan çokca büyük onlar daha yaşlı değil ama Demi Moore tam 58 yaşında! 60'a çok az kalmış ama hala taş gibi Maşallah!
Demi Moore yaşına göre fazla taş gibi değil mi ya?
Bence dünya güzeli karakteristik bir yüzü var estetikten önce de beğenirdim estetikten sonra instagram sayfasından çıkamaz oldum sürekli onun fotoğraflarına bakıyorum dünyaca ünlü olabilir bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Bu son hali değil ama, son hali aşağıda
Bakalım kimler soruda değil mi yerine de mi esprisi patlatıp gülecek😃😃
gilf olmuş resmen. milf aşkımızı gilf'e çevirmeyin.
Biraz zengin olsan sende boyle olursun eee tabi birazda stresinde etkisi var babam oyle stres yapmiski (42) sanki 60 yasinda hahah
Taş ama hangi taş kevenk taş vardı eskiden onun gibi sanki dokunsam elimde kalacak gibi 😂😂
Yuzunu gerdirmese iyiydi
Böyleyse, son haliyse gayet iyi
İyi bakmış kendine, gerçekten taş gibi fiziği.
Olsunlar her zaman iyidir
hemde cok fazla biri kendisi😀
Vay be ne yaşlanmış
çok iyi
Göğüsler iş görür Boşalmaya 💦
yok yaa pörsüdü, nerde o eski... de mi? 😂🤣
Gayet hoş.
Bu karşıma çıksa buna neler yaparım
Çok iyi duruyor yaşına rağmen
ne 58i yaaaa yuh😃
oha çok iyi cidden
Cenifır daha iyi
Evet diri duruyor.
Harika bir kadın
O kadar param olsa ben de tas olurum
Baya iyisin 🙈
Bu mu taş
Hande Erçel daha güzel
Hande Erçel ne alaka? Hande demi'in torunu yaşında Hande iri ayrıca fiziigi kötü bu yasa geldi mi çöker asla böyle olamaz
Hande Erçel hep aklımda hep onu düşünüyorum mükemmel bir kadın
Abazaliktandirr öyle kezbannaa abazanlarrr hayrann bence çok kezbannn
Bence dünya güzeli karakteristik bir yüzü var estetikten önce de beğenirdim estetikten sonra instagram sayfasından çıkamaz oldum sürekli onun fotoğraflarına bakıyorum dünyaca ünlü olabilir bence
Ergen bir malsinn ya nesi karakteristik tam köylü tipinden yüzü var kap kara yüzü asimetrik iri sonradan görme bir kezban istee
Sokakta onun gibi kara kezbanlarr doluu
Ben koyu tenli esmer seviyorum beyaz tenli kişiler midemi bulandırıyor bozulmuş peynir gibi geliyorlar