Bildim bileli gözümde göz kalemi durmaz. Ya göz pınarına topsklsnır ya da gozumun altina akar kapkara! Bu yüzden kullanmayı bırakmıştım. Sonunda bir waterproof kalem aldim akmaz heralde dedim.
Bilin bakalım ne oldu? Eve döndüğümde yine gözlerim karaydı! Evet disarda aynaya bakmiyorum :D
Çözümü olan ya da benim gibi olup akmayan göz kalemi keşfedenler var mi? Marka öbrri lütfen.
Gözde durmayan kalem mağdurları burada mı? Bir çözümü var mı?
valla ben bahsettiğin sevdadan 2 yıl önce vazgeçtim😂 yok çünkü. kalemin yapısı gözün içine uygun değil onu anladım. Birisi benefit önermişti çok iyiymiş ben almadım 15€ du bir bak istersen. Gerçi taktik buldum kalem yerine jel eyeliner çektim kalıcı oldu kuruyor çünkü. ama bıraktım kör olmıyım sonra😆
Akmayan goz kalemi bulamayanlar cemiyetine hoş geldin. Maalesef en alaa markalari denemis biri olarak yok diyorum ama, bir onerim var. Kalemi kullandiktan sonra göz altina bol pudra sur, sabit tutuyor uzun sure aksa bile kotu durmuyir
Bir beyaz pudra var malyajı mattlastirmak icin make up sürdükden sorna onu uygulayın özellikle göz etrafina ondam sorna göz kalemini cekin emin olun mükemmel sonuc elde ediceksiniz 🤗
Kııız bu yutuburlar bir şeyler önerip önerip duruyo onlara bir bak ama bir yerde vazelin sürme olayını duymuştum neyse sen gidip gözünü çıkarma da sjsh
Waterproof hikaye hiç bir şekilde o kalemler ben de işe yaramıyor. Göz yapısıyla alakalı bir durum olsa gerek. Arkadaşıma kalsa o zor çıkarıyormuş bilmem ne.
En İyi Cevaplar