Miniso'ya ilk kez gitmiyorum ama ilk kez kozmetik birseyler aldım. Türkiyede daha çok yeni olduğundan ve heryerde olmadigindan kullanici yorumlari çok çok az. Bu yüzden insan çekiniyor almaya ama aldıklarımdan memnun kaldım.
Bu oje cıkarıcıya bayıldım. Bu kutularin icinde minik yuvarlak mendiller var. 2 kutuda toplam 96 tane var. Asetona göre çok çok daha iyi temizliyor, tek mendil tüm parmaklara yetiyor ve yağlı bir yspısı var tırnak etlerinizi de yumuşatıyor. Benden geçer aldı! Poni pudra aldım. Ilk izlenim olarak beni memnun etti. Yapısı yumuşacık pul pul durmuyor. Ama tabi günlük makyajda kullanmadim henuz. Kslicilik konusunda bir fikrim yok ama yapisi güzel geldi bana. :) Fiyati 29 TL idi.
İzmire de açıldığını öğrenince havalara uçtum😊 İstanbul'da bir alışveriş merkezinde tesadüfen görmüş ve aşık olmuştum😍 Oje çıkarıcı benim de takibimdeydi☺️ Tavsiyeler benim için önemli, alacaklar listeme kesinlikle ekliyorum. Mağazaya girip çıkamamaktan korkuyorum açıkçası.
Oje cikarici cidden harika. Tirnaklarimda oje bazı, oje ve ustunde oje matlastirici vardi ve oje matlastirici surunce ojeyi cikartmasi inanilmaz zor oluyordu asetonla ova ova zor cikariyordum kalin tabaka surdugum icin. Bununla daha kolay cikarttim. Sade ojeyi cok daha kolay cikarir. Bundan boyle bunu kullanicam :D
Eig için teşekkürler☺️ Oje çıkarıcıyı ben de çok beğendim😍 Asetonlar tırnağı kurutuyor bir acayip yapıyor. Bunun yağlı yapısını inanılmaz beğendim☺️ Şu soyulabilen parlak ojesinden aldım ama beğenemedim onu. Keşke parlak olmayan renklerinden alsaymışım. Yine de sanki İzmir mağazasını sömürmüşler gibiydi. Stokları oldukça azalmıştı😔
Çok sık kullanimda tirnagi sarartiyor. Hafif ustleri torpulemek durumunda kaldim ama ben cok sık oje suruyorum, cikariyorum belki ondan. Aseton kullanirkende sarariyordu :D ama kolay cikariyor tek kat surunce ojeyi :) yagli olmasi guzel ecet hala kullaniyorum :))
Sagol. Ojelerden ben aldim ama bana mi denk geldi bilmem ojelerin rengi şisede durdugundan daha cart bir renk oluyor surunce :/ ayni olmuyor. Ilk aldigim ojeyi o sekilde begenmeyip kuzene verdim. 2 tane daha aldim onlarda istedigim tonda cikmadi
Bunun rengi guzelmiş. :D şisedeki goruntuylede tutuyor. Özellikle ilk aldigim oje hsla bende olsaydi da cekip koysaydim keşke resmen cirtlak barbie pembesi oldu. :D diğer 2side beni tatmin etmedi pek. Soft pembe biraz iyi gibiydi ama bidaha almamaya karar verdim.
Grastiste aynisini gormedim bunlar minisonun urunleri. Gratisteki farkli bir markadır. Ben cok memnun kaldım. Normalde oje cikarirken 2 yuvarlak pamuk harciyordum. Bu incecik mendille tum parmaklarimi halletti. :D
Benim cildim karma. Onerecegim fondoten yagli ciltler icinde guzel mat gorunumlu. Mac studio fix fluid. 1 seneye yakindir kullaniyorum. Yuzune peeling yapmayi ihmal etme ve fondotenden once guzelce nemlendir. :)
Illa para mi almak lazim? Begendigimiz şeyleri biz arkadaslar arasinda da birbirimize anlatiriz hep tavsiye ederiz. Begenmediysek alma deriz. Kendimde gerek kozmetik gerek elektirikli aletleri kullanici tavsiyelerine gore alirim ve bu işten para kazanmayanlarin tavsiyelerine inanirim.
Hayır. Ben kullandigim bir cok marka ve urunu deneyip paylaşıyorum. Begenmediklerimi acik acik söylüyorum ve tavsiye etmiyorum. Bunlar reklam değil. Bir ürün almadan önce bende daha önce kullananlarin deneyimlerini bulup okumaya calisiyorum ki ona göre karar veriyorum. Bu yeni bir magaza ve kullanici yorumu pek yok. Kendimde almadan önce okumak istedim pek bulamadim. Eger almak isteyen ama nasil oldugunu merak eden varsa işine yarar.
Instadakilere bende inanmiyorum artik onlarin öve ove bitiremedigi bikac şeyi aldim ve pisman oldum. Onlar bunun icin para aliyorlar ve para aldiklari urunleri şişiriyorlar. Ben maddi gelir saglamiyorum bundan.
Paylasiyooorum. Belki merak eden olur. Ben almadan önce kullanici yorumlarini okuyorum ama dedigim gibi daha yeni acilan bir magaza oldugu icin pek verimli olmadi. Belki benim gibi almak isteyen tereddut eden olur :) denk gelir. Ya da daha once kullananlar gelir yorum atar dedim :)
Ojesiz ve çekim açısından kaynakli degisik gorunuyor olabilir. Tirnaklarim manikürludur normalde ve guzel durur. Ha sen uzun tirnak sevmiyorsan o senin zevkin, bircok kisi begeniyor tirnaklarimi
En İyi Cevaplar