Güzellik & Bakım Sesu marka ağdayı denediniz mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Sesu marka ağdayı denediniz mi, memnun musunuz? (Daha yeni deneyeceğim ve "Bence" yazısı yakında gelecek)Sesu 🧚🏻♀️#Edamedapürüzsüzvücut ❥︎ℰ𝒹𝒶𝓂ℯ𝒹𝒶❥︎ Güncellemeler+1 yıl #Güncelleme Güncellemeler+1 yıl 1 yıl sonra tekrar Sesu Sesu marka ağdayı denediniz mi? Cevapla Marka Soruları Memnuniyet Soruları Ağda Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 353 cevap paylaştı. Denemedim ama deneyebilirim 0 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ben bu markayı bir kere denemiştim ama sonucunu beğenememiştim ne yazık ki. En iyi veet benim için bu alanda. 1 0 Yorumla
stella__ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl Ben trendyoldan makinasını aldım asla begenmedim 3 saatte ısınıyor değişik hiç sevmedim 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Denemiştim. Naturel olanı alerji yapmıştı. Kırmızı benekli gibi gezmiştim. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Arkadaşımın sırtına yapıştırıp çekmek istedim su an 😢 0 0 Yorumla
SinEMCÜKLE Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Nereden aldın şekerim kutuyu? 1 4 Yorumla SinEMCÜKLE +1 yıl YUh. 1 sene cevap vermemişsin yazıklar olsun! Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Siteden hediye gelmişti denemem için. Kusura bakma görmemişim Yorumla SinEMCÜKLE +1 yıl sag ol haha. belese getirdim desene Yorumla Edameda06 +1 yıl 😬🤭😃 Yorumla
bybilge89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Denedim, alerji yaptı bende ne yazık ki.. 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🥺🥺 Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Sesuyla mesuyla olacak iş değil o 1 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Neyle olacak iş Yorumla XxlAYUBOĞAN +1 yıl Ne biliyim onu da sen bul Yorumla Edameda06 +1 yıl Haha 🐻 Yorumla XxlAYUBOĞAN +1 yıl Delü Yorumla
Anksiyetemazdi Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Denemedim deneyince haber verir misiniz💞 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Deneyince paylaşım yapacağım zaten 🌸 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Acı eşiğim düşük. Ağda denemedim hiç 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Denemedim Denemek de istemem tüysüz kalırım 😅 0 0 Yorumla
sofistikepalyaço_- Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Kaliteli bir marka ama ağda çok acıtıyo 0 0 Yorumla
SadeceNuray Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ağda yapmiyorum 0 2 Yorumla umutsuz6407 +1 yıl Nasıl alıyorsun Yorumla SadeceNuray +1 yıl Seni alakadar eder mi? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Denemedim ama deneyebilirim
Ben bu markayı bir kere denemiştim ama sonucunu beğenememiştim ne yazık ki. En iyi veet benim için bu alanda.
Ben trendyoldan makinasını aldım asla begenmedim 3 saatte ısınıyor değişik hiç sevmedim
Denemiştim. Naturel olanı alerji yapmıştı. Kırmızı benekli gibi gezmiştim.
Arkadaşımın sırtına yapıştırıp çekmek istedim su an 😢
Nereden aldın şekerim kutuyu?
YUh. 1 sene cevap vermemişsin yazıklar olsun!
🤣 Siteden hediye gelmişti denemem için. Kusura bakma görmemişim
sag ol haha. belese getirdim desene
😬🤭😃
Denedim, alerji yaptı bende ne yazık ki..
🥺🥺
Sesuyla mesuyla olacak iş değil o
Neyle olacak iş
Ne biliyim onu da sen bul
Haha 🐻
Delü
Evet kullanıyorum
Tüy dökücüsünü kullanıyorum
Denemedim deneyince haber verir misiniz💞
Deneyince paylaşım yapacağım zaten 🌸
Acı eşiğim düşük. Ağda denemedim hiç
Denemedim Denemek de istemem tüysüz kalırım 😅