Arap yağı diye de geçiyor sanırım, Instagramda Arap saç dünyası diye sayfa var denk gelmişsinizdir. Muhteşem sonuçlar var resimdekilere göre ama gerçek midir bilemiyorum. Alan Any Klaen kullananlar var mı? Bir de o sayfada 70 TL ama HepsiBurada da 35 TL. HepsiBuradaya güvenebilir miyim?Any Klaen Sac Yağı kullananlar
Kesinlikle çok kötü bir ürün 1 buçuk aydır saç dökülmeme rağmen kullanmaya devam ettim saç yapısıyla alakalıdır alışma süresidir diye 2. Ayım olacak neredeyse ve hala aynı saç kalmad ı kafamda ve ve ve kuruluşuna yazdığım halde tek dönüş olmadı burada iyi diyenler ise reklam amaçlı vicdan olsun biraz
Any Klaen Saç Yağının birçok çeşidi mevcut. Ben Arap Saç Bakım Yağını kullanmıştım. Fakat onun dışında badem ve sarımsak özlü, amla formülü, 7*1 formül gibi her saç problemine uygun birçok çeşidi bulunuyor.
Any klaen saç yağı kullananlar memnun mu?
Any Klaen Saç Yağı kullananlar
Benim kullandığımın Türkçe karşılığı Bektaşi üzümüdür. Saçlardaki yıpranma etkilerini giderdiği, daha canlı ve parlak olmasını sağladığı söyleniyordu bende aldım. Yani aktardan aldığım badem yağı nasıl etki verdiyse bu da aynı etkiyi veriyor. Yumuşatıyor, kolay tarama sağlıyor, parlatıyor.
Any Klaen Saç Yağı nereden alınır?
İstersen sipariş verebileceğin kendi sitesi bulunuyor. Fakat HepsiBurada, GittiGidiyor, N11, Trendyol gibi sitelere de güvenebilirsin. Ben hepsinden alışveriş yapıyorum ve şuana kadar herhangi bir sorun yaşamadım.
Any Klaen kullananlar hangi çeşitlerini öneriyor?
Any Klaen kullananlar
Any Klaen Amla Formülü Saç Yağı
Any Klaen 7x1 Formül Saç Yağı
Any Klaen Badem ve Sarımsak Özlü Saç Yağı
Any Klaen yorumlarında en çok öne çıkan saç yağlarının bu çeşitler olduğunu görebilirsiniz. Özellikle badem ve sarımsak özlü olanın saç dökülmesini önlediğini, saç derisi problemlerini ortadan kaldırdığı söyleniyor. Tabii ki bu düzenli kullanımla mümkün oluyormuş.
Any Klaen saç uzatır mı?
Any Klaen saç uzatır mı?
Saçlarınızı uzatmak için Any Klaen saç yağı almak istiyorsanız, yine önerim Badem ve Sarımsak Özlü seçeneği olur. Çünkü bir ayda 6 cm uzama vaat ediyor. Bildiğiniz gibi sağlıklı saçların ortalama 1 aylık uzaması 1-1,5 cm civarındadır. Saç köklerinin ihtiyaç duyduğu Sülfür, E, C, B1, B6 vitaminlerini karşılayarak problemleri ortadan kaldırıyor, saçın hızlıca uzamasını sağlıyormuş. Kullananlar da bunu destekliyor.
Yani o kadar saçma ki sağlıklı bir saçın uzaması bile ayda 1-1,5 cm iken bu ürün nasıl ayda 6 cm uzama garantisi verebilire ki? Bence tamamen para tuzağı...