DermaNew Hair losyon kullanan birkaç arkadaşım var gerçekten saçları tamamen çıkmış, saç mı ettirmişler diye düşünmüştüm ilk başta ama gerçekten losyon kullanmışlar. Sayfasına girdim Dermanew Hair youtube sayfasında bir sürü video ve resimler var, gerçek gibi ama biraz daha araştırmak istedim başka DermaNew Hair kullanan var mı?DermaNew Hair kullananların yorumları
Bir yakınım saçları çok fazla dökülmeye başlayınca kel kalmamak için arayışa geçti ve DermaNew Hair losyon kullanmaya başladı. Saçları zaten vardı dediğim gibi, fakat saç dökülmesi durdu ve saçları gürleşti. Yeni saç oluşumuna da etki ediyordur diye düşünüyorum ama bana göre kesin yöntem saç ektirmektir.
DermaNew Hair Nasıl Kullanılıyor?
- Kafanızın temiz olduğundan emin olun. - Eğer kellik görülüyorsa iyice tıraşlayın, gözenekleriniz açılsın. - DermaNew Hair Losyonu parmak uçlarınızla masaj yaparak yedirin. Kullanımı konusunda video da izleyebilirsiniz.
gözümle görmesem bende inanmam ürün iyi işe yarıyor boş konuşanlar başka ürün satanlardır çekemiyorlar adamlara instagramdan ulaştın ordan benim fotom var öncesi sonrası dermanew hair çizginizi bozmayın sizinleyiz halil beye teşekürler bu arada
@Goncagülcan gerçekten çıkarıyormu gonca hanım. kullanan var arkadaşlardan fakat 8. ay tekrar dökülüyor diyorlar ama tabi hangi ürün bilmitorum. Sizde dökülme oldmu?
Bende DermaNew Hairi tavsiye üzeri aldım 2.5 aydır kullanıyorum ilk ayda tüylenme oldu ikinci ayda tüyler kalınlaşmaya başladı şu an elim saçıma girmiyor sımsıkı gerçekten başarılı bir ürün
@izmend yalan değil kullanmadan bilemezsin bizzat yerinden aldım 60 günde gözle görülür saçlarım çıkmaya başladı şu an 90, gündeyim yüzde 85 saçlarım çıkmuş durumda ben memnunum bu durumda adamlar zaten garanti veriyor çıkmazsa iade ediyorlar dermanew hair başarılarınızın devamı olur inşallah yolunuz açık olsun
@izmend 85 gündeyim gözle görülür saçlarım çıkmaya başladı yala değil inanarak kullanman lazım kullanmadan yalandır diyemezsin kardeşim bana ulaş resim atayım toptan_nano_maske
Kardeş Allah'tan kork adamlar zaten garanti veriyorlar. Hangi ürünü kullandıysan onu da yaz bari ben de bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine kullanmaya başladım 4 aydır kullanıyorum ve gerçekten inanılması güç değişim oldu bende eski saçlarım tamamen çıktı diyebilirim kullanmadan bilemezsiniz piyasada çok sahteleri var dermanew hair ana bayisinden alın derim çünkü bunun da sahtelerini yapmış olabilirler Halil ve mehmet bey var onlara ulaşın mütevazi insanlar yardımcı olurlar ben bizzat yerinden aldım.
4. sișe bitmek űzere dermanew hair iki kere cikti ve dökuldu. Sacim var sadece tepe bölgemdeki 10 cm acigi kapatamadi. Arayip sordugumda Çok șaçma bir cvp verdiler mevsimsel dökulme diye oysaki sadece losyonu cikardigi saclar dökuldu. Ikinci kez aradigimda Bana ürün satma pesinde ler 6 ay kullanmn lazim dediler cikacak dediler. Eger yine dökullurse iade edeceğim. Bu urune inancim kalmadı bosuna parave zaman kaybindan baska bir șey değil . Birde youtube elestirerek yorum yaptim sildiler. Girin bakin olumsuz yorum bulamazsiniz. Siliyorlar.
@HanifiKapcakk Bir arkadasimdan gördüm saçımı ektirdi diye düşünmustüm meğer bu ilaçtan kullanmış dermanew hair ilacı bende emin olmak için araştırmaya devam ettim Instagram sayfasından takip etmeye başladım paylaşımları samimi geldi bide olsun resimlar olsun inandırıcı geldi 3 aydır kullanıyorum gören şaşırıyor şu an için memnunum ilerleyen zamanlarda yine yazarim
@Hasanüslüü haklisin kardeşim bir kullanıcı olarak ve sonuç alan biri olarak yazıyorum irin iyi ileriki zamanlarda içeriği bozmazlarsa iyi şu an memnunum
@Hasanüslüü kaç ay oldu kullanalı? 8 ay 1 yıl sonra tekrar dökülüyor ya da kullanmayı bırakınca dökülüyor diyorlar başka ürün kullanlar. Sizde dökülme oldumu kardeş
@Eren255255 derma new hair kullandım inanın bir gram dahi faydası yok tamamen göz yanılması bende yıllardır bu tarz şeyleri araştıran kullanan biriyim size tavsiyem bütün bunlardan hepsinden uzak durun hepsi dolandırıcıdır yok ben kullandım saçım çıktı bu tarz yazanlar emin olun kendi adamlarıdır saç dökülmesine şu an kesin bişey yoktur prp wardır oda sadece dökülmeyi erteliyor bide herkesde aynı sonucu vermiyor en güzeli en sağlamı ektirmektir tabi işin ehli olan resmi yerlere gitmek lazım böyle boş şeylerle uğraşmayın paranızı bşuna vermeyin ben çok verdim..
Benim eşimde bu ürünü kullanıyor. İlk başlarda bizde inanmamıştık en fazla paramızdan oluruz demiştik çünkü sağlığa zararlı madde bulunmadığını biliyoruz içeriğinde bayağı araştırma yapmıştık. eşim de bende 2 ay kullanımdan sonraki süreçte şok geçirdik diyebilirim , gerçekten de saçları çıkmaya başladı. Eşim eskisinden daha çok mutlu şu anda bu ürünü buldukları için Allah onlardan razı olsun. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum arkadaşlar. Tereddüt etmeden alıp kullanabilirsiniz. kesinlikle mükemmel bir ürün.
Bende almayı düşünüyorum fakat piyasa dolandırıcı dolu. Ayrıca birçok üründe saç çıkarıyor fakat 8. aydan sonra çıkan kıllar dökülüyor diyorlar neye yarar bu. Şöyle 1 yıl önce kullanan ve saçı tekrar dökülmeyen biri varsa yazsın burada paylaşsın Allah aşkına
Bir arkadasimdan gördüm saçımı ektirdi diye düşünmustüm meğer bu ilaçtan kullanmış dermanew hair ilacı bende emin olmak için araştırmaya devam ettim Instagram sayfasından takip etmeye başladım paylaşımları samimi geldi bide olsun resimlar olsun inandırıcı geldi 3 aydır kullanıyorum gören şaşırıyor şu an için memnunum ilerleyen zamanlarda yine yazarim
Bu ilacı kullananlardanım böyle bir ürün var gerçekten saç çıkartıyor kendi gözümle görmesem inanmam denemediğim ürün kalmadı tek çare bu ürün oldu dermanew hair oda arkadaşımda değişimi gördüğüm için inanıp aldım yoksa buna da güven ezdim ve şu an 4 aydır kullanıyorum gayet başarılı neredeyse tamamen saçlarım gelmiş olacak beni gören saçımı ettirdin diyorlar inanmayan bana ulaşsın resim atabilirim öncesi şuanki halimi
Merhabalar herkese ben bu ürünü bizzat kullandım saç çıkarma olayını inkar etmiyor saç çikariyor ama bi süre birakip tekrar kullandim Şu an hüsran durumdayim sadece bilgilendirnek icin yaziyorum. İlgilenenler bi kere daha düsün derim iyi günler.
85 gündür hevesle inanarak kullanıyorum şanki durum gayet iyiye gidiyor arkadaşımın tavsiyesiye bu ürüne ulaştım şu an sorun yok durum iyi saçlar çıkmaya başladı daha iyi olacağını inanıyorum dermanew hair başarıların dewamı diliyorum
Arkadaslar burda yazan yorumlarin hepsini ürünü almadan okudum bir arkadasimdan tavsiye üzerine aldim Şu an 1 ay oldu bisey yok 3 kutu aldim sonucu paylasicam numaramida yazicam gercekten yalanmi dogrumu soyliycem
Dermanewhairi Sakın kullanmayin asiri derece bas agrısi yapiyor hastanedeyim hala surdukten sonra 10 dakka icinde kafamin icinde muthis bir agri hissettim. bende bir umutla aldim ama fiyasko
Benim arkadaşım kullanıyor 2 ay sonra görünce saçımı ektirein diye düşünmüştük böyle bir ürün kullandığını söyledi biz inanmamıştık ama gerçekten saçları çıkmış gözümle gördüm
DERMANEW HAİR LOSYON DAN BAŞKA ÜRÜN SAÇ ÇIKARAN GÖRMEDİM BİZZAT DERMANEW HAİR LOSYON KULLANDIM VE ÇOK MEMNU KALDIM GERÇEKTEN İŞE YARIYOR ANADAN DOĞMA SAÇ ÇIKARTIYOR..
evet işe yarıyor gerçekten anadan doğma saç çıkartıyor inanılması zor ama gerçek benim bir kaç arkadaşım kullandıktan sonra bende kullanmaya başladım ve çok iyi sonuç aldım teşekkürler
En İyi Cevaplar