Dalinle yüz yıkamak tüylenme yapar mı, bilen varsa dalin yüzde tüylenme yaparmı açıklayabilir mi?

Merhaba,
Dalin bebek şampuanı bebeklerin saçlarında çok olumlu sonuçlar verdiği için yetişkinlerde cilt bakımında bu ürünü tercih ediyorlar.

Dalin yüzde tüylenme yapar mı?
Dalin şampuan cildi tahriş etmeden temizleme özelliğine sahiptir. Cildi besler ve nem dengesini korumaya yardımcı olur. Bebek şampuanlarının daha sağlıklı olması koruyucu madde -paraben- , alkol ve bebeklere zarar verecek kimyasal madde içermemesinden kaynaklanır. Bu amaçla tasarlanan bir ürün sabun içermez, deterjan miktarı oldukça azdır.
Göz yakmayan özel bir formül içerimektedir.

Dalinle yüz yıkamak tüylenme yapar mı?
Dalin şampuan ile yüz yıkanırsa kıllanma ve tüylenme yapmaz. Hormonal bir bozukluğa sahip olan bireylerde kıllanma ve tüylenme problemi olduğu için bu ürünü kullanımdan dolayı sanılabilir. Fakat bu yanlış bir düşüncedir.
Dalin şampuan yüzde tüylenme yapar mı?
Bilimsel şekilde dalin şampuanın kıllanma veya tüylenme problemi oluşturduğu yönünde bir çalışma yoktur.
Bebek şampuanları dahil, yetişkin şampuanları ve yüz temizleme ürünleri, cilt ve saçtaki kiri ve yağı gideren bileşikler olan yüzey aktif maddeler içerir. Bu ürünler aynı fonksiyonu gösteren benzer içeriklere sahip olsa da bebek şampuanlarında kullanılan maddeler yetişkin ürünlerindeki maddelere göre daha hafif ve spesifiktir
Yetişkinlerde dalin şampuan kullanımı ile ilgili şu soruyu da incelemeniz de fayda olacaktır.
Bebek şampuanı kullanmak saça iyi gelir mi? [Yetişkinler için yorumlar]
elma sirkesini bilmemde. dalin şampuandan olacağını sanmıyorum. her insanın burnunda yanaklarında kıl çıkar. bendede çıkıyor minik minik. ağda ile alman lazım. :D
Dalin sonucfa sampuan killari besliypdur diye dusunuyorum
Iste ama ben dalinle yuzumy yikiyorum
Iste bir ara dalini cok ovduler bwnde kullaniyorum
Oyle yapicam galiba
ben de bebek şampuanını makyaj temizleyici olarak kullanırım ama hiç öyle bir etkisini görmedim. hormonal bir sorun olma ihtimali yüksek.
Senin yanaklarinda hic tuylenme yok mu yani baya dikkatli bakmak lazim ama anlamak için ben daha yeni fatkettim
her insandaki akdar ayva tüyü var. öyle bahsettiğin gibi bir kıllanma yok. kaldı ki bebek cildine bile zarar vermeyen şamuan sana niye zarar versin
Hormonların da bir sıkıntı vardır kontrol ettirdin mi daha önce
Hayir ama cok sivilcemde var
Kaç yaşındasin
Yeni 18 oldum
Cevap
2Cevap
Bebek şampuanını bebeğimi yıkamak için kullanıyorum. Lise zamanlarında yüzümde sivilce varken kullanmış Dalin şampuanı. O dönemde yüzümde tüylenme falan yapmadı. Zaten herhangi bir şampuanın yüzde tüylenme yapması saçma bence. Genelde yağ bazlı ürünlerin tüyleri beslediği için tüylenme yaptığı söylenir. Ancak Dalin'in öyle bir etkisi yok. Eğer olsaydı bebeklerde de tüylenme yapardı.
Hormonal bozukluğun olabilir şampuanın bir yan etkisi olduğunu düşünmüyorum
Şampuandan değildir hormonal bir durum doktora git
bir iki arkadasima sordum onlarda da varmis sende yok mu
Yok.
Hadi ya yuzune maske falan yapiyo musun
Yapmıyorum uzun zamandır
Normalde yapiyosun ama ona ragmen tuy yok benimm mrrak ettigim yuze bakim yapmak tüyleri çoğaltir mi acaba
Öyle olsaydı kimse bakım yapmazdı, bir kızın yüzünde tüy olması normal değil bence. Arkadaşlarına da soyle onlarda gitsin doktora 😊
Yapmaz diye biliyorum ben.
1 yil once paylasmissin ama umarm yorumumu gorursun. bende ayni seyden sikayetciyim Şu an ne durumdasn?
Dalin yapmaz
Nasil bu kadar eminsin
Dalin en saf şampuan çünkü. İçerisinde hiç bir katkı yok
Hayır hormonal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?