Dalin şampuan bebeklerin narin yapısına uygun olarak geliştirilmiş bir şampuandır. Herhangi bir kimyasal madde içermez, içeriği tamamen doğaldır. Bebeklerin saçları için en ideal şampuanlardan bir tanesidir, saçları derinlemesine temizler ve yumuşaklık verir. Sağlığını korumaya yardımcı olur ve bebeklerin gözlerini yakmadığı için çok sevilir.
Dalin şampuan zararlı mı?
Dalin şampuan zararlı mı?
Dediğim gibi Dalin şampuan bebeklerin hassas ciltleri için üretiliyor. Ben de bazen makyajımı çıkarmak için Dalin şampuan kullanıyorum. Oldukça etkili de oluyor ve cildime zarar vermiyor. Bazı makyaj temizleyiciler çok yağlı olduğu için ciltte sivilcelerin oluşmasına destek veriyorlar.
Dalin zararlı mı?
Dalin zararlı mı?
Dalin şampuanı kendi saçlarınızda da uygulayabilirsiniz elbette. Zarar vermez ancak saçlarınızda istediğiniz etkiyi göremeyebilirsiniz. Bebeklerin saç derisi ile yetişkinlerin saç derisi çok farklı ve Dalin bebeklere uygun olan bir şampuan. Aynı zamanda bebeklerin saçları da tamamen doğaldır, herhangi bir işlemden geçmez. Biz ısı uyguluyoruz, boyuyoruz, yıpratıyoruz.. Dolayısıyla Dalin şampuan bizim isteklerimizi, saçlarımızın beklentilerini karşılayabilecek güçte değil diyebilirim :)
Dalin şampuan faydaları ve zararları nelerdir?
Dalin şampuan faydaları ve zararları
Çocuklarda:
Gözleri yakmadığı için tercih edilir.Tamamen çocukların hassas yapısına uygun olarak geliştirilmiştir.
Saçlarda derinlemesine temizlik sağlar.
Saçlara doğal bir parlaklık verir.
Kokusu güzeldir.
Herhangi bir zarar verici etkisi yoktur.
Yetişkinlerde:
Boyalı, yağlı, dökülen saçların kullanması gereken şampuan farklıdır. Dolayısıyla Dalin şampuan bu beklentileri karşılayamaz.
Saçları temizler ve güzel kokmasını sağlar.
Saçlardaki ph oranını dengede tutar.
Kurumaya, yağlanmaya yol açmadan saç tipini korur.
Kullanıcı şikayetlerine de genel olarak baktığımda Dalin için herhangi bir zarar verici etki gören, yorum yazan olmamış. Sadece göz yakmıyor dendiği halde gözlerinin yandığını söyleyenler var. Bunun sebebini de bilemiyorum ama ben denemek için birçok kez gözlerimi açtım :) Zaten yüzümü yıkarken ilk aklıma gelen gerçekten gözlerimi yakmayacak mı oluyor :D ve yakmıyor :)
Normal bir sabunum aksine saçları yumuşatıyor patlatıyor 😊 saçına da kullanabilirsin çünkü zaten şampuan formundaymış dalin sabunda. Ben küçüklüğümden beri kullanıyorum beni birazda küçüklüğüme götürüp nostalji oluyor ❤ çok seviyorum dalin ürünlerini
ben bazen makyajımı dalinle temiliyorum yani mecbur kalınca.zararı olur mu pek sanmam.bal ile peeling yapabilirsin.bir de yoğurt +limon suyu güzel yapıyor .
zararı olmaz ben bir ara yüzümüde dalin sampuanla yıkıyodum cok yumusatıyodu . ama sacta fazla kepek yapıyo.d zeytin yagı cok yumusatıyo ya da yogurt falan
son yıllarda felaket bozdu bu civciv şampuan.. saçı kazık gibi yapıyor..,, parlaklığını bitiriyor.. % 98 doğal yazyor ambalajda.. yani %2 kimyasal :) böyle palavra olmaz.. . yıllardır tv reklamlarında civcicler zıplıyor ordan oraya.. ama % 98 doğallıkla ilgili neden net bilgiler verilmiyor? johnson baby tüm dünyada kullanılıyor... 2 aydır kullanıyorz gerçekten şimdilik iyi çocuk şamp.. sıkıntı çıkmadı... kremde cilde sebamed olabilir
En İyi Cevaplar