Soel parfüm kullananlar var mı? Gerçekten afrodizyak etkisi var mı? Gerçekten kullananlar varsa yardımcı olur musunuz? Soel parfüm işe yarıyor mu? Soel parfüm karşıdaki insanı etkiliyor mu?soel parfüm kullananlar
Soel parfüm işe yarıyor mu? Soel parfüm kullananlar yorumları neler?
Muhteşem bir parfüm gerçekten. Afrodizyak etkili kokuları var. Erkek arkadaşım ne zaman bu Soel'i kullansa içimdeki kavga hissi yatışır daha flörtüz olurum. Gerçek bir ilişki kurtarıcısı bu parfüm. :) Sadece erkek parfümü deği ayrıca kadın parfümleri de var ama itiraf etmem gerekir ki erkek parfümü konusunda kat be kat daha iyiler. Afrodizyak etkili olmalarından ötürü çok popüler bir parfüm markası. Soel parfüm kullananlar genel olarak afrodizyak etkisinden dolayı kullanıyor zaten. Üstelik fiyatları da çok uygun oluyor. Hele de bir kampanyasını yakalarsanız yarı fiyatına parfüm satın alabilirsiniz. En beğendiğim Soel parfümlerini sıralayayım ben.
En İyi, En Kalıcı Soel Erkek Parfümleri Hangileri?
En beğendiğim erkek parfümlerini sıralayayım ilk olarak. Umarım senin de işine yarar bunlar.
en iyi en kalıcı soel erkek parfümleri hangileri?
1- Afrodizyaklı Soel Narkotik Erkek Parfüm
3 güne kadar etkili ve kalıcı bir parfüm. Dilersen duş al dilersen denize bir gene de kokusu geçmiyor. Baya kalıcı. :) Ayrıca afrodizyak etkisi en yüksek Soel parfümüdür bu. İçinde bergamot, yasemin, misk, portakal çiçeği gibi bitkiler var. Hafif meyvemsi diyebiliriz. Keskin bir kokusu yok bu arada. Tam anlamıyla huzur veren sakin bir parfüm. Fiyatı 89 Tl.
2- Soel E20 Erkek Parfüm
Kalıcılık etkisi gayet kalıcı. 2.5 gün sürüyor rahat. Bu parfümümüzde afrodizyak etkili. Mandalina, menekşe gibi kokulardan ibaret. Ayrıca deri kokusu bulunuyor. Biraz garip gelebilir ama koklayınca woow dedirtiyor gerçekten. Fiyatı ise 79 TL
3- Soel E21 Erkek Parfüm
Kalıcılık etkisi 3 güne kadar sürüyor diğer parfümlerde olduğu gibi. Kokusu ise lavanta, bergamot, nane ve kekikten oluşuyor. Çok keskin bir kokusu var aynı zamanda fresh. Afrodizyak etkisi de çok yüksek. Bu parfümü ilk kokladığımda dişlerimi fırçalıyorum gibi hissetmiştim. :) Fiyatı ise 79 TL.
En İyi, En Kalıcı Soel Kadın Parfümleri Hangileri?
Gelelim en sevdiğim konuya yani kadın parfümlerine. Parfüm hastası bir insan olduğum için bilmediğim bir koku yok desem abartmış sayılmam. Soel'in kadın parfümleri de gayet güzel. En beğendiklerimi sıralayayım sana.
en iyi en kalıcı soel kadın parfümleri
1- Soel K1 Bayan Parfüm
3 güne kadar kalıcı bir parfüm ki denedim gerçekten 3 gün kalıcılığı bulunuyor. Afrodizyak etkisi de çok yüksek. Erkek arkadaşım bu parfümümü çok beğeniyor bu yüzden. Yasemin, sedir ağacı, safran ve amberden ibaret kokusu. Müthiş romantik bir kokusu var. Evlenme teklifi aldığınızda kullanabileceğiniz bir koku. :) Fiyatı 79 TL.
2- Soel K11 Bayan Parfüm
Gene 3 güne kadar kalıcılığı olan bir parfüm. Yalnız bu parfümün şöyle bir farklılığı var. Şehvet içeren bir kokusu bulunmakta. Tutku dolu anlarınızda kullanmanızı tavsiye ederim. Soel parfüm işe yarıyor mu diye sorular görüyorum bazen. Bu parfümü kullanınca gerçekten işe yaradığını anlayacaksınız. Bu nedenle günlük hayatta pek tercih etmeyin. :) Fiyatı 79 Tl.
3- Soel K17 Bayan Parfüm
Çok tatlı bir kokusu var. Ev gibi kokuyor desem yanlış olmaz. Hindistan cevizi, karamel, frenk üzümü gibi şeyler var içinde. 3 gün kalıcılığı olan bir parfüm valla. Kış aylarında çok iyi gidiyor bu parfüm. :) Fiyatı ise 79 TL.
Soel parfüm yorumları olarak ekstra söyleyeceğim şey gerçekten ilişkiniz tutku dolu ise bu markayı kesinlikle kullanmanız gerektiği veya aranız bozuksa biraz düzeltmek istiyorsanız bu markanın afrodizyak etkili parfümlerini kullanın. :)
Selam :) Afrodizyak etkili parfümler çok popüler olmaya başladı. Açıkçası ben yakın çevremden bu tarz parfümlerle ilgili çok olumlu yorumlar duydum. Özellikle Soel Parfüm yorumları oldukça ilgimi çekti. Soel parfüm nedir sorusuyla da çok karşılaştım. Öncelikle onun cevabını vereyim. Soel parfüm karşı cinsi etkileyen afrodizyak etkisine sahip bir parfüm. Parfümün özelliklerine birlikte göz atalım.
Soel parfüm işe yarıyor mu?
soel parfüm kullananlar
Soel parfüm afrodizyak etkili olduğu için karşı cinsi etkileyip etkilemediği çok merak ediliyor. Bu yüzden Soel parfüm ne işe yarar sorusuyla sitede de çok karşılaşıyorum. Bu parfümü daha önce deneme fırsatım oldu. Tüm gün üzerimde kaldı ve herkes tarafından iltifat aldı diyebilirim. Parfümün afrodizyak etkisi oldukça kuvvetli. Karşı cins tarafından fark edilmenizi ve dikkat çekmenizi sağlıyor.
Soel parfüm kullananlar memnun mu?
soel parfüm işe yarıyor mu?
Soel parfüm çeşitleriyle sadece özel anlarda değil günlük hayat içinde de tercih edebileceğiniz kokulara sahip bir parfüm. Günlük hayatınızda kullandığınızda çevrenizdeki tüm insanların size olan ilgisinin artığını fark edeceksiniz. Kullanıcı yorumlarını araştırdığım zaman memnun olmayan birine rastlamadım. Kadınlar için de erkek için de çeşitleri mevcut. Gün içerisinden bir kere kullanmanız yetiyor çünkü oldukça kalıcı kokuları var. İlk kez tanıştığınız insanlar üzerinde yarattığınız etkiyi artırıyor bu yüzden ilk buluşmalarda tercih ederseniz pişman olmazsınız.
Soel parfüm nasıl kullanılır?
soel parfüm yorumları
Soel parfümü kendinizden 50 cm uzaklıktan sıkarak kullanabilirsiniz. Çok yakından sıktığınız zaman geniş alana yayılmaz ve tek alanda toplanır bu da parfüm kokusunun vücudunuzda dağılmasına engel olur. Parfümü kullanırken şişeyi dik şekilde tutun. Duştan sonra temiz cildinizi uygulayın. Kıyafetlerinize sıkarken de yakından sıkarsanız iz kalır, bu sebeple 50 cm mesafeyi korumayı ihmal etmeyin. Soel parfümü boyun, kulak arkası, ense bölgelerine uygulayabileceğiniz gibi dirsek, bilek veya vücudunuzun her hangi bir bölgesine de uygulayabilirsiniz.
Karşı tarafta afrodizyak etkisi bıraktığı söylenilen parfüm. Açıkçası kullanan erkek arkadaşlarımdan dolayı kokularını az çok biliyorum. Kokuları çok güzel ve farklı kokular gerçekten. Kokular akılda kalıyor. Erkek arkadaşıma hediye olarak almayı düşündüğüm parfümlerden. Fiyatı da pahalı değil, rahatlıkla deneyebilirsin. 🙂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Soel afrodizyaklı bir parfüm. Bir ara erkek arkadaşım soel parfüm kullanıyordu. Ben fazla etkilenmiyordum. Ama çevremde birkaç kişi daha kullanıyordu sanırım faydasını görmüşler. Kendin için mi istiyorsun karşı cins için mi? Soel parfümün bayan olanı var mı acaba? Merak ettim.
Kızları etkileyen azdırıcı yok feromonlu yok nebimneli parfüm diye bir şey kesinlikle yok ve tamamen reklam muhabbeti. Her bayanın beğendiği koku tarzları bile farklı. O zaman niye onlarca model olsun ki? Yaparlar azdırıcı her kadının beğendiği kokuyu olur biter. Ben bir bayanım ve erkekte aradığım şey güzel kokması. Temiz kokması. Bunun içinde kaliteli bir parfüm kullansın ve kendi tarzını yansıtan bir koku kullansın. Ben mesela alberto sego parfüm diye bir marka var eski erkek arkadaşım enigma modelini kullanıyordu ve bayılıyordum. Muhteşem ötesi bir kokusu vardı ve çokta kalıyordu. Ona istinaden bayan kokularını da ben denedim ve gerçekten süper fiyatlara harika kokular satıyorlar. Siz siz olun azdırıcı felan diye satılan parfümleri almayın. Zaten bu tarz satış taktiği olan bir esnafın malı da kalitesiz olur. Biraz gerçekçi olun ya. Öyle bir parfüm olsaydı millet tonlarca kız ayarlamaya para harcıyor Sevgilisini etkilemeye felan açlışıyor bir parfümle işini çözerdi. Siz dediğim tavsiyeye uyun bence etkileyici güzel kokulara sahip olursunuz... Biraz mantık ya
Afrodizyak etkisi yaratan parfüm. Kokusu çok güzel kız arkadaşım da beğeniyordu. Zaten kendisi bana hediye etmişti. Parfümün kokuları çok güzel ve herkese hitap ediyor. Baharatlı aroması var. Alıp deneyebilirsin. İsminin hakkını veriyor. :)
Bugün sipariş verdim ben de merak ediyorum nasıl olduğunu. Kullanıp, deneyimlerimi yazarım. O kadar soel parfüm dediler umarım ki işe yarıyordur. Orijinal olup olmadığını kontrol etmek gerekiyor alırken.
Soel parfüm siparisim simdi geldi ve gercekten kokusu öbür parfümlere gore cok degisik cekici ve cok guzel bu kadar olacagini tahmin etmemistim. Kiz arkadasim kokusuna hasta kaldi kafasini göğsüme koyup kokladikca kokluyor :Dkokusuna anlam veremiyorum tam olarak ama ferah ilginc ve cekici bir kokusu var almayi dusunenlere tavsiye ederim.
Kullanmadım ama merak ediyorum. Hep duruyorum soel parfümü ama fiyatı falan ne kadar öğrenmek lazım. Bir de piyasada sahteleri olabilir iyice araştırıp almak lazım parfümleri.
Soel parfümün afrodizyak etkisi olduğunu duymuştum ama kullanmadım hiç. Kullananlardan birkaç fikir edindim işe yarıyormuş. Aromalı bir kokusu varmış sanırım ama çeşitleri vardır diye düşünüyorum araştırmak lazım tabii.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Soel kullanan birisi gecince sag el e mi is dusuyor o yuzden mi ismi öyle olmuş 🤔