Piyasada azdırıcı parfüm diye satılan kokular işe yarıyor mu? Kullananların yorumlarını bekliyorum.bide onun üstüne mı sıkcam kendime mi:) Bayan azdırıcı parfüm var mı? En iyi bayan azdırıcı parfüm hangisi?en iyi bayan azdırıcı parfümler hangileri?
Azdırıcı parfüm diye satılan kokular işe yarıyor mu?
Afrodizyak bilinen çok güçlü bir cinsel uyarıcıdır. Afrodizyağın kullanıldığı parfümlerde mevcuttur. Bu tarz parfümleri kadınların cinsel arzularını tetikler ve daha istekli hala gelir. Anlayacağın bayan azdırıcı parfümler vardır. Afrodizyak parfümler aslında ülkemizde "aşk parfümü" olarak biliniyor. Belki bu nedenle bayan azdırıcı parfüm adını duymayanlar olabilir. :)
en iyi bayan azdırıcı parfüm hangisi?
En İyi Bayan Azdırıcı Parfüm Hangisi?
Etkisi kanıtlanmış olan iki çeşit parfüm var bayan azdırıcı olarak. Genelde iki parfüm markasını da çok beğenirler ve etkisinin olduğunu söylerler. Ben ikisi hakkında da size detaylı bilgi vereyim. Hoşunuza giden olursa kullanırsınız.
1- Hbt Afrodizyak Parfüm
hbt afrodizyak parfüm iyi mi
HBT parfümü afrodizyak konusunda dünya çapında en bilinen ve en iyi olan marka olarak bilinir. Hep ilk o önerilir desek yanlış olmaz. İçinde feromen var. Feromen de kadın arzularını kısa sürede ortaya çıkarıp tahrik olmasını sağlıyor. Feromen bir de afrodizyak ile birleşince etkisini siz düşünün yani. Bir etkilenecekken iki etkileniyor kadın. Sadece tahrik olmalarını değil ayrıca mutlu olmalarını da sağlıyor.
Mutluluk hormonuna da doğrudan bir etkisi var. Kullandıktan 15 dakika sonra hemen etkisini göstermeye başlıyor. 5 metrelik bir alanı oluyor. Bu alan içerisindeki kadınlara doğrudan koku gidiyor ve uyarılmaya hazır olanı etkiliyor. Bu arada bu etkisini açık alanda değil kapalı alanda gösterebilir. Dört beş defa sıkmanız yeterli olacaktır. Hbt afrodizyak parfüm yorumları genel olarak başarılı bir şekilde etkisini gösterdiğinden yanadır.
2- W3 Parfüm
w3 parfüm iyi mi?
W3 parfümü de kısa sürede dünya çapında bilindik bir uyarıcı parfüm markası olmayı başardı. HBT'ye kafa tutmaya bile başladılar. W3 parfüm kokusu kadınları çok çabuk etkilemeyi başarıyor. İçinde feromen ve afrodizyak bulunmakta. Feromen de dediğim gibi kadınların cinsel uyarılarını hemen tetikleyen bir şey. Bu nedenle azdırıcı parfümlerde kullanılıyor. W3 parfüm ne işe yarar peki :) Kadınların 15 dakika gibi bir sürede uyarılıp kokunun kaynağı olan erkekten etkilenmesine yarıyor.
Bayan azdırıcı parfüm en iyisi hangisi diye soru soranlar çok oluyor. Bana kalırsa hem Hbt hem de W3 bu konuda çok iyi ve hangisini kullanırsanız kullanın seçiminizden pişman olmayacaksınız. Detaylı afrodizyak etkili parfümle için buraya tık tık! :)
HBT afrodizyakı deneyin derim. Bir de lp7 parfüm var o da çok güzel. Erkek arkadaşım eros kullanıyordu o da mükemmeldi. Benim duyduğum bir de eros parfüm var. Erkekleri etkiliyormuş. Bunların hepsi afrodizyak etkili parfüm.
Başka bir şey deneyip memnun kalanlar var mı? Ha bir de parfüm alırken kalıcılığını kontrol et. Bileğine sık biraz, hemen uçup gitmiyorsa gün boyu kalır üzerinde.
Bayanlar için koku dediğiniz gibi önemli doğru ama sıradan bir parfüm olmaması gerekiyor. Gerçek afrodizyak etkili olan parfüm olan hbt yi biliyorum başka önerisi olan varsa yazabilir mi? Benim dediğim parfüm lp7 parfüm. Bir de versace ve eros vardı yanılmıyorsam. Onlar da bayağı işe yarıyordu.
Kullanıp memnun kaldım ben.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bir gün öyle bir parfüm geçmişti elime sanırım lp7 parfüm idi sıktım dışarı çıktım ara sokaklardayım yanımdan bir hatun geçti döndü arkasına baktı gözlerime tahrik edici bir şekilde.. ben parfümü unutmuşum zaten neyse benim gideceğim yönde önümden gidiyordu bir ara yan yana gitmeye başladık kadının ayak üstü etkileneceğini hissettim.
Kolundan tuttuğum gibi binanın köşesinde boş bir merdiven altı gibi yer vardı çektim oraya deli gibi bakışmaya başladık kadın beni yiyecek gibiydi çok azmıştı belli. Şansa boş bir ara sokaktı ve bakışmalarımızı gören olmadı sonra telefonlarımızı aldık ayrıldık bir kaç kere daha buluştuk her seferinde o parfümü sıktım ve deli gibi gözü dönmüş bir şekilde görüştük bir gün parfüm bitti yine görüştük kadında bir soğukluk olduğunu fark ettim ve o günden sonra Bir daha görüşmedik.
Kızları etkileyen azdırıcı yok feromonlu yok nebimneli parfüm diye bir şey kesinlikle yok ve tamamen reklam muhabbeti. Her bayanın beğendiği koku tarzları bile farklı. O zaman niye onlarca model olsun ki? Yaparlar azdırıcı her kadının beğendiği kokuyu olur biter. Ben bir bayanım ve erkekte aradığım şey güzel kokması. Temiz kokması. Bunun içinde kaliteli bir parfüm kullansın ve kendi tarzını yansıtan bir koku kullansın. Ben mesela alberto sego parfüm diye bir marka var eski erkek arkadaşım enigma modelini kullanıyordu ve bayılıyordum. Muhteşem ötesi bir kokusu vardı ve çokta kalıyordu. Ona istinaden bayan kokularını da ben denedim ve gerçekten süper fiyatlara harika kokular satıyorlar. Siz siz olun azdırıcı felan diye satılan parfümleri almayın. Zaten bu tarz satış taktiği olan bir esnafın malı da kalitesiz olur. Biraz gerçekçi olun ya. Öyle bir parfüm olsaydı millet tonlarca kız ayarlamaya para harcıyor :D Sevgilisini etkilemeye felan açlışıyor bir parfümle işini çözerdi. Siz dediğim tavsiyeye uyun bence etkileyici güzel kokulara sahip olursunuzz ;))))
Kokunun etkisi vardır ama iş ticari boyuta gelince % 90 dolandırılırsın. Bu yüzden güvenilir bir yerden bak. Mesela lp7 parfüm var orijinal onların kokusu çok güzel. Versace var eros var. Bunların hepsi erkeklerin üzerinde etkili parfümler. Piyasada olanların hepsi afrodizyaklı parfümler zaten.
azdırıcı parfüm adı altında hiçbir ürün satın almadım ama dışarda dolaşırken kızlarda rast geldiğim birkaç koku beni kendimden geçirmiyor değil. yani her ne kadar kullanmamış olsam da böyle kokuların varlığına kesinlikle inanıyorum. etkisini gösterdiğini düşünüyorum.
Bu tür ürünler daha çok hayatında cinsel deneyim yaşayamamış, sosyal olmayan, insan ilişkileri başarısız, saf ve cahil insanların paralarını alabilmek için uydurulan yalanlardır...
Kokuların elbette cezbedici özelliği vardır ancak hiçbir koku doğrudan insanı tahrik edip cinsel olarak azdırmaz... Bunun için bir çok etkenin biraraya gelmesi gerekir...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Erkek arkadaşım daha önce beni etkilemek için daha önce böyle çok denemelere kalkıştı. Fakat kullandığı bir çok parfüm işe bile yaramazdı. Koltuk altlarında oluşan lekeden bahsetmiyorum bile. Ama son denemesinde turnayı gözünden vurmuş iyi bir parfüm bulmuştu. Her ne kadar bunu bulmak için bir kaç yıl boyunca defalarca boşa para verse de sonunda istediği sonuca ulaşmıştı. Ben bir kadın olarak kokuyu duyunca kendimden geçiyorum inanılmaz bir etkisi var. Üstelik 3-4 gün boyunca etkisini de sürdürebiliyor bu parfüm. Heyecanlandınız dimi heyecanlanın tabi parfüm kokusunu alınca ben de kendimden geçiyorum.
Ise yariyor diyen bir kiz arkadasim vardi. Ama bende mi denedi hala dusunmuyor degilim :D Ha internet kaynaklarinda satanlardan baska ise yariyor diyenini gormedim :)
Piyasada hiç olmayan sahte ürünlere para kaptıracağına, buraya erkekte aradığın özellikleri ve bir fotoğraf isteğini yazsan, çok daha iyilerini bulursun... Ben 1. aday olarak bekliyorum :)
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sevgili aramıyorum hele buradan hic aramıyorum.nolcak merak ettim sadece denemek istedim:D