Kızlar sizi etkileyen en iyi afrodizyak etkili erkek parfümü hangisi? Tavsiyeleriniz neler? Beyler sizin de kullanıp memnun kaldığınız afrodizyaklı erkek parfümü hangisi?afrodizyak parfüm erkek
Afrodizyak etkili parfüm önerileri olarak erkeklere birkaç önerim var. Bu önerdiğim parfümler en çok tercih edilen ve kadınlar tarafından da en çok beğenilen parfümler. Sizin de beğeneceğinize kuşkum yok. :)
1-) Hot Miami Feromonlu 30ml Erkek Parfümü
en etkili afrodizyak erkek parfümü hangisi?Afrodizyak etkili parfüm olarak en kaliteli ve trend olanlardandır. Kalıcılığı çok yüksektir. 10 dakika içinde etkisini gösteriyor. Tüm cilt tipleri için uygun olduğu için her erkek kullanabilir. 600 lira civarında bir parfüm. Ama bereketli bir parfüm olduğu aşikar. Çabuk bitmiyor. :)
2-) Paco Rabanne One Million Edt Parfüm
en etkili erkek parfümleriBaharat ve odunsu bir kokusu vardır. Üst nota olarak nane, mandalina ve greyfurtu var. Şehvet uyandıran olarak bilinir. Kokusu gerçekten insanı sarsıyor. Feromonlu bir parfümdür. 900 tl bir fiyatı var.
3-) Alberto Sego Enigma Erkek Parfüm
en beğenilen erkek parfümüKlasik kokulardandır. Çok fazla tercih edilir afrodizyak parfümlerinde. Kehribar ve odunsu bir kokusu var. Ağır ve karizma erkeklerin çok tercih ettiği bir parfüm çeşididir. Bu tarz erkeklere de çok yakışıyor doğrusu. Fiyatı da çok uygun. 100 tl gibi bir fiyatı var. En etkili afrodizyak parfüm hangisi sorusuna en çok yakışan parfümlerdendir gerçekten. Deneyin bence.
4- Pablo Paulo Parfüm
en çekici erkek parfümüAfrodizyak etkili parfümlerin babasıdır bu parfüm. İçinde hem afrodizyak hem feromon var çünkü. Feromon; karşı cinse etki eden hissel bir kimyasaldır. Anlayacağınız bu parfüm tam da tutku dolu erkeklere göre. Fiyatı da çok uygun 119 Tl. Pablo paulo parfüm sorunlar yaşayan ilişkileri çözmek konusunda da çok iyi.
5-) By Kilian Back To Black Aphrodisiac 50 ML EDP Erkek Parfümü
en etkili afrodizyak erkek parfümüOdunsu ve amber, bal ve meyve notalarından oluşan bir kokuya sahiptir. Bir kadını bir parfümle etkilemek istiyorsanız ilk tercihiniz kesinlikle bu parfüm olmalı. Afrodizyak etkili bir parfümdür. Fiyatı diğer önerilerime göre pahalı ama kesinlikle değer. 3 bin tl gibi bir fiyatı var. İndirimlerden yakalayabilirsiniz.
En Etkili Afrodizyak Kadın Parfüm Hangisi?
Erkeklere öneri verdik kadınları pas geçmek olmaz. En beğendiğim ve çevrem tarafından da çok sevilen birkaç parfümüm var onları size önereyim. :)
1- Dolce&Gabbana The One
en etkili kadın parfümleriVanilyadan yapılmış bir parfüm. Afrodizyak etkisi tam kararında. Ne çok yüksek ne de düşük. Birçok kadının tercih ettiği bir parfümdür. Yaz ve ilkbahar mevsimlerinde çok güzel uyuyor tene. Tavsiye ederim. 615 tl gibi bir fiyatı var. En iyi afrodizyak parfüm hangisi sorusuna kolaylıkla Dolce Gabbana the One diyebilirsiniz.
2- Dior Diorissimo
en seksi kadın parfümüErkekleri uyarıcı etkisi kanıtlanmış bir parfüm. %11 gibi bir oranı var bu konuda. Yasemin çiçeğinden yapılıyor. Benim çok hoşlandığım bir parfüm şahsen. Güzel bir akşam yemeğinde ideal bir parfüm. 849 TL gibi bir fiyatı var ama kesinlikle değer. :)
3- Hot London Feromonlu Kadın Parfümü
en seksi kadın parfümüHem erkeği hem kadın parfümü var. Afrodizyak etkisi çok yüksek bir parfüm açıkçası. Bu nedenle hemen tükeniyor satış yerlerinde. Kalıcığı da 2 gün dayanıyor gayet. 340 Tl gibi bir fiyatı var. Bence bir şans veri bu parfüme. Hbt parfüm etkisi yaratır. :)
4- Hot Twilight Ekstra Güçlü Feromonlu Afrodizyak Kadın Parfümü
afrodizyak etkili parfümlerAfrodizyak etkisi çok güçlü. Anında kendini belli ediyor. Bu nedenle özel gecelerde kullanmanızı tavsiye ederim. Fiyatı ise 258 TL. Piyasadaki lüks marka fiyatlarına göre çok avantajlı.
Umarım bu tavsiyelerim işinize yarar. Güzel günlerde kullanın. :)
acıpamukşeker | Moda & Stil konusunda 170 görüş paylaştı.
Yoda
+1 yıl
Elbette erkekte One Million. Ama bir koku daha var ben o kokuyu duyunca peeh diyorum. En iyi afrodizyaklı erkek parfümü diyebilirim. Adı şu an aklıma gelmiyor ama gelince söylücem mutlaka. SERGIO ANTONIO bu markada güzel bir bak derim.
Açıkcası bir bayan olarak size Vicente Loopec önerebilirim. Gerçekten etkileyici bir parfüm. Afrodizyaklı parfüm arıyorsan dene derim. Kullananların hepsi memnun şu an.
O parfumu kullandıktan sonra - çok laf atan oldu basım belaya bile girdi 300 den fazla arkadaslık tekfli aldım ve hepsinde parfum ile ilgil imesajları vardı..
Ben klasikçilerdenim. Caldion u severim öyle ucuza kaçtığımdan değil kokusu efso. Ayrıca Brüt Madalyon (yeşil olanı) ve Pino... En iyi afrodizyaklı erkek parfümü diyebilirim. Sen 1940'lar da mısın diyebilirsin ama ben klasikçiyim hatun da caldionu seviyor bu arada. Güzel kokusu var bana göre.
Kızları etkileyen azdırıcı yok feromonlu yok nebimneli parfüm diye bir şey kesinlikle yok ve tamamen reklam muhabbeti. Her bayanın beğendiği koku tarzları bile farklı. O zaman niye onlarca model olsun ki? Yaparlar azdırıcı her kadının beğendiği kokuyu olur biter. Ben bir bayanım ve erkekte aradığım şey güzel kokması. Temiz kokması. Bunun içinde kaliteli bir parfüm kullansın ve kendi tarzını yansıtan bir koku kullansın. Ben mesela alberto sego parfüm diye bir marka var eski erkek arkadaşım enigma modelini kullanıyordu ve bayılıyordum. Muhteşem ötesi bir kokusu vardı ve çokta kalıyordu. Ona istinaden bayan kokularını da ben denedim ve gerçekten süper fiyatlara harika kokular satıyorlar. Siz siz olun azdırıcı felan diye satılan parfümleri almayın. Zaten bu tarz satış taktiği olan bir esnafın malı da kalitesiz olur. Biraz gerçekçi olun ya. Öyle bir parfüm olsaydı millet tonlarca kız ayarlamaya para harcıyor :D Sevgilisini etkilemeye felan açlışıyor bir parfümle işini çözerdi. Siz dediğim tavsiyeye uyun bence etkileyici güzel kokulara sahip olursunuz.
Kızların söylediklerinden hepsinden birer tane alacam. 😂 Afrodizyak parfüm erkek için olanlardan Vicente Loopec şunu önermişler. Bunu çok merak ettim, bulursam denicem. Kızlar size güveniyorum. :D
Afrodizyak parfüm diye bir şey yok.. kullan alberto sego parfümlerinden mis gibi kalite kok. Güzel temiz ve kaliteli ürünler kullan. Kokuyla azdırma muhabbetlerinin hepsi yalan. Ben bu markadan alıyorum herkes iltifat ediyor. Erkek modelleri daha da güzel
Ferolle kullandım dolandırıcı bacım çocukları. Hadi tipi geçtim insan kafasını çevirip bu koku nereden geliyor diye hiç bakmaz mı? bildiğin tütün kolonyası. Kimseye tavsiye etmem arkı tras kolonyası sürün ondan daha etkilidir, Ferolle uzak durun
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş