Valla herkese yakışmıyor ya, bir moda algısı var bütün millet sakallı olacak diye. Bazıları da abartıp Işid militanı gibi geziyor sokaklarda. Kızlarımız da sevgili seçerken sakala dikkat ediyorlar be. Sakal yerine insanlar akıllarıyla ve icraatleriyle gündeme gelseler, daha çok faydalı olacaklardır dünyaya diye düşüncemi belirtiyorum. Sakaldan çok yapacak mühim işlerimiz var, kıldır geç😊
sakal her erkege yakışmıyorki kimilerinde kötü duruyor kimilerinde sakalsız yakışıklı gözüküyor sakal bırakınca çirkinleşiyor yakışan bırakmalı misal uzun saç bende kötü duruyor kısa güzel duruyor uzun sakal bana yakışmıyor ama kirli sakal yakışıyor en azında çevredekilen dediği öyle
Sakal erkeğin makyajıdır bence çünkü her erkeğe sakal yakışıyor zaten dinimizde erkeklerin sakallı olması lazım ama iş vs gibi nedenler yüzünden bazı insanlar sakal bırakamıyor oyuzden sakal bırakma şansı olan insanların sakal bırakmasından tarFtarım birde sakallı erkekler ayrı çekiçi oluyor
Sakal erkegin makyajidir mesela sevdigim oyuncular var birisi Barış Arduç digeri Seçkin Özdemir normal sakal birakiyorlar giyinis tarzlari cok iyidir bak yakışani ds var yakışmayanı da ben sakal sevmem ama birakıyorum sonra traş oluyorum yakışıp yakışmaması önemli degil benim icin takmiyorum da ama yakışıyor diyenler var ona da şasırıyorum ben baktıgim da hic iyi görünmüyorum diyorum aslinda
sonra bizim garipler gaza gelip sakal bırakalım da ııyy o ne öyle kıllı kıllı deyin... maksat size yeni aşağılama alanları açılsın di mi? pışık yemezler...
şimdi bir kıza kötü makyaj yapsan kız çirkinleşir aynı şekilde bazı kızlar vardır en güzel makyajı yapsan dahi yakışmaz doğal hali daha güzeldir :D o da bunun gibi bişiy :)
yüzü çirkin olan erkekler sakal bırakıyor genelde. yüzü güzel olan erkek türlü yakışıklıdır. bunu genele vurmayın. yüzü çirkin olan erkekler sakal bıraksın
@muratdec ben bunu önyargıyla yazmadım.21 yıllık yaşamımda nerede çirkin bir erkek gördüysem salak bıraktığında birden karizmatik yakışıklı filan oluyordu o yüzden dedim. Sakalı her erkeğe de yakıştırmam o yüzden sakalın bir taraftan da yakışıklılık unsuru olduğunu dşünmüyorum. Makyaja gelirsek evet güzel görünmek için isteyen makyaj yapabilir bu kötü bir şey değil. makyajla kusurlar çok da kolay kapanır.
sakal bir dönem kati bir suretle istenmezken, baby faceler daha revaçtayken; şimdi sakalı ne kadar koyverirsen o denli albenili olabiliyorsun.. bence sakal yakışanın hakkıdır.. öperken batmayanı tercih edilir :)))
Makyaj diye adlandırmak doğru bir kelime gelmiyor bana. Neden erkek makyaja ihtiyaç duysun ki? Ben bırakmadım hiç , sevmiyorum da. Kimisine yakışıyor , kimisine yakışmıyor. Kim nasıl mutluysa öyle yapsın.
Bence sakal erkeği olgun gösteriyor, yakışıklı gösteriyor, karizmatik gösteriyor yani bu kadsr çok artısı varken bırakmamak neden? Aynı etkiyi bende yapsa bırakıcam o derece.
sakal erkeğin makyajıysa çok şükür ek bir uğraş gerektirmiyor mesela dışarı çıkarken diyalog -hadi kocacığım bizi bekliyorlar +biraz bekle şu sakalları az daha uzatayım hemen geliyorum :D :D :D
SAKAL Bu aralar sakal bıraktım. Sert ve gür, tıpkı acılarım gibi Avuçlarıma battıkca seni hissediyorum Gülün dikeni misali, Okşuyarak seviyorum her daim... seni okşama misali
@SeMPaTiK61 Şu konuyu başka yerlere çekme huyunuz yok muu. Okuma kıtı felan mısın? Sakal dan bahsediyorum saç diyerek ne saçmalıyorsun? Ben sakalsızlık mı haram demişim bir oku istersen. - Sakalsız erkek kadına benzemeye yol alır, buda harama yol alır.. Harama yol alırdan nasıl bir mantık çıkarıyorsun anlamış değilim. Yorum yapacaksan önce anla adam gibi oku!!!
köse olsa kıl kötü olmadığı için bebek yüzlü gibi durduğu için güzel oluyor lakin sakalı olan birisi kesince sakal kökleri yinede belli oluyor ve yüzü yağlı gibi gösterdiği için sakal makyaj oluyor :D
Bir erkek sakalsızda zaten yakışıklı ise o kişi gerçekten yakııklıdır. sakal tipsiz erkeğin tipsiz suratını örter okadar. adı üstünde makyaj. makyaj ne için yapılır tipsizliği çirkinliği kapatmak için.
Kaşından saçına hatta yaşına kadar değişmiş ve sen sakal diyorsun hala.. o eski halinde şu anki sakalı olsa çok daha çekici olurdu yani sakalda problem yok
Kirli bir sakal erkeğin makyajıdır, kabul. Ama uzun bir sakal erkeğin çirkinliğini saklama maskesidir, genelde bu çirkinlerin saçı da uzun olur sakalın yanında
Abicim kurumsal firma benimkisi , sakal makal biraktirmiyorlar , ben her gece jilet blue 3 sevdalisi degilim yani. 😂😂 takma sakal takacam artik anasini satayim
En İyi Cevaplar