ya yeni aldığım swettime fondoten bulastirdim yıkandı ama çıkmadı kızlar nasıl çıkar?

ya yeni aldığım swettime fondoten bulastirdim yıkandı ama çıkmadı kızlar nasıl çıkar?

Kadınların sık karşılaştığı lekelerden olan fondoten lekesini her gördüğümüzde canımız sıkılır. Kıyafetlerimizi çıkarırken bile yüzümüzden geçen o lekeye karşı hemen bir savaş haline gireriz.
Fondöten lekesini çıkarmak için öncelikle kumaştaki fazlalığı bir kaşık yardımı ile sıyırıp alabilirsiniz. Toz fondöten kullanıyorsanız bu konuda daha şanslısınız demektir.

Beyaz Sirke: Kıyafetlerinize bulaşan fondöten lekesinden kurtulmak için lekenin olduğu bölgeye 1-2 damla beyaz sirke damlatıp nazikçe fırçalayın. Daha sonra kıyafetinizi normal programda makineye atıp yıkatın.
Traş Köpüğü: Traş köpüğünü fondöten lekesi üzerine bir miktar sıkıp bekletin. Daha sonra yine kıyafetinizi makineye atıp yıkayabilirsiniz.
Bulaşık Deterjanı: Bulaşık deterjanını az miktar suyla inceltip fondöten lekesi üzerine döküp çitileyebilirsiniz. Daha sonra kalan leke için kıyafetinizi makineye atıp yıkayın.

Fondöten lekesinden daha kötü bir leke varsa o da kurumuş fondöten lekesidir.
Çamaşırınızda kurumuş bir fondöten lekeniz varsa onu öncelikle bulaşık deterjanı ile hazırlayacağınız su dolu bir leğende ıslanmasını bekleyin.
Daha sonra yumuşayan lekeyi bir fırça veya bir kaşık yardımıyla kazıyıp fırçalayın. Sonra tekrar çamaşır makinesine atıp yıkatabilirsiniz.
Fakat üzerinde fondöten lekesi olan kıyafetlerinizi kurutucuda kurutmayın. Kumaşlardaki lifler fondöten lekesine tutunur ve kurutucu sayesinde daha derine işleyebilir.
Narsprin var bimde satiliyor onu lekenin üstüne kullanma talimatına göre sürüp yıkarsan geçer inşallah
Makyaj temizleme suyu dök beklet üstünde sonra beyaz sabunla yıkamayı dene
Öyle badana yapar gibi 2 3 kat sürersenix olacagi bu.😂
Tek kat sürdüm
O zaman bol keseden sürmussun
ace al
Cevap
5Cevap
Kadir ezildi gibi kendimi hissettim biranda temizlik konusu olunca hahaha bak hayatım öncelikle Lekeyi çıkarmak için lekenin üzerine bir miktar tıraş köpüğü sık ve her zamanki gibi makineye atarak yıka. - Bir diğer yol da bulaşık deterjanı. Bulaşık deterjanını ılık suya dök ve lekeli kısmı bu karışımda 1-2 dakika beklet. Ardından suyunu sıkıp lekeyi silerek temizle. Ve eskisinden daha iyi lekesiz bi kıyafetin olacaktır
Bulaşık spreyi aspirin var biliyorsan, o çok faydalı cidden 😂
Bulaşık deterjanılı sıcak suda beklet.
Makyaj temizleme suyula temizle
Çıkmıyor
Deme bee
Cikmaz😄
Deme bee
Dedim bile 🙂
At çöpe yenisini al😁
H&M den aldım çok seviyorum o sweetimi atamam
Silince gecmiyo mu
Oraya o kadar açıklama yapmışım silince geçmiyor mu diyor 😂😂
Yıka. Geçer
Yıkadım yazıyor orda okuduysan
Bastan sağma yıkadıysan olur. Beceri lazım
Makineye de attim ama
makineye at cikar
Makineye attim da cikmadi
oh my gudness
Amca napıyon amca 😂😂
Makineyi koy
Attım makineye çıkmadı
Elinle yika belki öyle cikar
Elimle de cikmadi 🤕
Hmm nedenki acaba cikmali lazim aslinda
Sill
su ile çıkar
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?