Ev & Yaşam Çiş lekesi nasıl çıkar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yorgan ve kılıf ta Güncellemeler+1 yıl 1 yaşında dişi kızgınlığa girmiş bir kedi yaptı. Güncellemeler+1 yıl Dalga geçmeyi kesin kedim var o yaptı Çiş lekesi nasıl çıkar? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ByThree Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl At makineye direk çıkar zaten.. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Pek çıkmadı beyaz şeyden Yorumla ByThree +1 yıl Yüksek ısı ve beyazlatıcı koydun mu? Yorumla Soran +1 yıl 30 derece de yıkadım Yorumla ByThree +1 yıl Beyaz 30 derecede mi yıkanır? Renkliler için 30 ve hatta renkli çarşaf vs bile daha yüksek.. Yorumla ByThree +1 yıl Islak mı halen? Kurumadıysa at tekrar tamamen beyazsa çamaşır beyazlatıcı koy makineye. ısıyıda 60 yap 70 yap yap bişeylr. Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Asprin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Keşke makineye atmadan önce asprin sıksam iyi olacaktı Yorumla enthusiasticpq +1 yıl Çıkarınca sık bir daha atarsın zaten lekesi kalmaz sanmıyorum çok mu beklemiş geç mi farkettinz Yorumla
Berkcan3531 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Bir iki defa yıka makine de 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bu sefer ben gizlice yaptım sonra annem yapsın cidden yoruldum Yorumla Berkcan3531 +1 yıl İns ya Yorumla Berkcan3531 +1 yıl Sende kizginmisin Yorumla
Poyrazoğlu46 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Sen mi yaptın ciş ini 0 1 Yorumla Poyrazoğlu46 +1 yıl Sarıgüc denedin mi kızgın ise kedi normal Mart ayında yız Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yıkayarak awk 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yaşı küçük biri küfür ediyor Cevap sahibi +1 yıl Senin gibi altıma yapmadım en azından canisi Soran +1 yıl Canısı bende yapmıyorum kedim kızgınlığa girdi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl sen mi isedin a#k 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Eeee beğenmedim mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ayip ln sana kac yasindasin Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kız yorganda ne çişi 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Şey sevgili yaptın mı? Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Hayırrr Yorumla Soran +1 yıl Sevdiğin kişi var mı KS de Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Yokk herkes gidiyor Yorumla Soran +1 yıl Kim gitti Yorumla Romantikadam10 +1 yıl boş ver Yorumla Soran +1 yıl Seviyor musun hala onu Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl PEKİ ne yapmayı düşünüyorsunuz Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Hiççç 😞 Yorumla Soran +1 yıl Sen. Bence onu unut Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Niye Yorumla Soran +1 yıl Sapık olduğun için olabilir mi gözlüklü mühendis bey Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Saçmalama ya ne sapığıı Yorumla Soran +1 yıl Defol Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Sen kimsin yaa 🙄 Yorumla
Burak___34 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Südüklü 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Südüklü kedi Yorumla Burak___34 +1 yıl https://fb.watch/bHO4Jk2Kka/ Yorumla Burak___34 +1 yıl https://youtu.be/UhdssicyNqE Yorumla
Seran_jpg Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Bu yaşta mı? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 21 yaşındayım altıma yapmıyorum tabiki evde kızgınlığa girmiş kedim var? Yorumla Seran_jpg +1 yıl Başka derdin olmasın yoldaş benimkide aynı durumda Yorumla Soran +1 yıl Sizinde mı kedi var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
At makineye direk çıkar zaten..
Pek çıkmadı beyaz şeyden
Yüksek ısı ve beyazlatıcı koydun mu?
30 derece de yıkadım
Beyaz 30 derecede mi yıkanır? Renkliler için 30 ve hatta renkli çarşaf vs bile daha yüksek..
Islak mı halen? Kurumadıysa at tekrar tamamen beyazsa çamaşır beyazlatıcı koy makineye. ısıyıda 60 yap 70 yap yap bişeylr.
Asprin
Keşke makineye atmadan önce asprin sıksam iyi olacaktı
Çıkarınca sık bir daha atarsın zaten lekesi kalmaz sanmıyorum çok mu beklemiş geç mi farkettinz
Bir iki defa yıka makine de
Bu sefer ben gizlice yaptım sonra annem yapsın cidden yoruldum
İns ya
Sende kizginmisin
Sen mi yaptın ciş ini
Sarıgüc denedin mi kızgın ise kedi normal Mart ayında yız
Çıkar
Yıkayarak awk
Yaşı küçük biri küfür ediyor
Senin gibi altıma yapmadım en azından canisi
Canısı bende yapmıyorum kedim kızgınlığa girdi
sen mi isedin a#k
Eeee beğenmedim mı?
ayip ln sana kac yasindasin
Kız yorganda ne çişi
Şey sevgili yaptın mı?
Hayırrr
Sevdiğin kişi var mı KS de
Yokk herkes gidiyor
Kim gitti
boş ver
Seviyor musun hala onu
Evet
PEKİ ne yapmayı düşünüyorsunuz
Hiççç 😞
Sen. Bence onu unut
Niye
Sapık olduğun için olabilir mi gözlüklü mühendis bey
Saçmalama ya ne sapığıı
Defol
Sen kimsin yaa 🙄
Südüklü
Südüklü kedi
https://fb.watch/bHO4Jk2Kka/
https://youtu.be/UhdssicyNqE
Bu yaşta mı?
21 yaşındayım altıma yapmıyorum tabiki evde kızgınlığa girmiş kedim var?
Başka derdin olmasın yoldaş benimkide aynı durumda
Sizinde mı kedi var