Erkekler ve kadınlar kuaförler için kesenin ağzını açıyor. Türkiye'de 32 bin kadın,56 bin erkek kuaförü var. Ülkemizde kuaförlerin yıllık cirosu 2 milyar doları buluyor. Ve en çok para akıtılan sektörlerin başında geliyor. Bakım ve güzellik önemli evet. Üstelik bu çağımızda sadece kadınlar için değil erkekler için de geçerli. Boya ve bakım yaptıran erkeklerin sayısıda günümizde hiç o kadar az değil. Peki siz kuaförlere bütçenizden aylık ne kadar para ayırıyorsunuz?
Türkiye'de kuaförlerin 1 yıllık cirosu 2 milyar dolar. Siz kuaförler için bütçenizden aylık ne kadar para ayırıyorsunuz?
Vay be bu dayatılan güzellik algısının prim yapacağını biliyordum bırakmadılar kadın kuaförü açıp para kazanayım. Aylik bütçemden sadece 30 lirasını kuaföre veriyorum bunun içinde traş, şampuan ve saç kremi dahil 🙂
Açsan benim gibi müsterilerin olsa. Ayda bir saç kesimi 40-100 arası yerine göre. Ayda en az 5 kez fön 20-30... bakım 2 kez 30-50 arası... Bir kişiden en az 200 en çok 350 ... o fıstık gibi kazanç:)
Mecidiyeköy de açmayı düşünüyordum birde.. ah bu girisimci ruhuma taş koyan abim olmasa, ah bir sözümü dinlese... ama nerde küçüğüz diye sözümüz dinlenmiyor kahrolsun hiyagraşik düzen.. elemanlar çalışır bende türkiye turuna çıkardım ne güzel 🙂
Bir kuaför olarak sektörün iyi olduğunu söyleyebilirim ama tabi ki işletme sahipleri kaymagını yerken biz çalışan emekçiler bu alandada sömürülüyoruz merak etmeyin
Aylik 10 tlyi kafamin ustundeki saca ondan fazlasini kafamin icindeki beyine harcarim tabi bu nedenle yalnizim 😊 Havali sacli cahil barzocanlari duz ve duzgun trasli dahilere tercih edenler utansin...
Yooo onlar da aynı mesela ben ortalama bir kuaföre gidiyorum ne boş ne çok dolu 3 kişi çalışıyorlar herbiri ortalama 30-40 sakal 10-15 saç yapıyorlarmış bu da 400₺ civarı günlük ciro oluyo
Ben de biraz önce TRT Haber'de izledim. 😃 Soruna da cevap vereyim Ortalama 30-40 günde 1 defa berbere giderim. Sadece saç traşi için. Fiyat da 15 TL. Yılda 150 TL vermiş oluyorum toplamda.
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Türkiye'de kuaförlerin 1 yıllık cirosu 2 milyar dolar. Siz kuaförler için bütçenizden aylık ne kadar para ayırıyorsunuz?
En İyi Cevaplar