Gillete mach3'ün Allah yarabbi yani tavuk kıçına döndü suratım artık pürüzsüzlük beni mağfediyor.15 yaşında gibiyim sakallarım seyrek çıkıyor zaten bende hepsini kesiyorum.
Birisi , sakal erkegin makyajidir demis, su aralarda sakal moda... herkesin agzinda bu laf var, ne kadar tek tip insan olmaktan yanasiniz, ozgun olamama sorunu , suru psikolojisi ! Herkesin tabiati ayridir, evet sakal bazilarina yakisiyor ama cogundada cok itici duruyor!
Mecburiyetten traş oluyorum..😊 iş yeri kuralları bunu talimat vermiş. Olmadığın takdir de, işinden oluyorsun. O yüzden herkes kendi işinin sahibj değil 😊
Düz düşünmekten ziyade, geniş düşünmek gerek. Bazen şekersiz baklavaya da razı olunur..😊
vala sakal erkegin şanıdır dedik ortalık el kaide kampına döndü herkes uzatmış sakalında bir adabı var uzatmanında bir manası var yani aşırı uzatanlar huy haline getirmiş bozuyorlar sakalsız erkek yalın ayaga benzer adeta
Normal erkeğe, erkek mutlaka sakallı olacak diye bir şey yok. Gördüm göreli babam da, abim de sakalsız. Benim için en idealları. Aksine onları sakallı görmek bana garip gelir
bir zamanlar sakalın batıyor diye öptürmeyen kadınlar şimdi sakalsız erkek şuna benzer buna benzer der olmuş.. şahsen erkekler çok muzdaripdi sakallarını kesmekten.. bence bu moda erkeklere çok yaradı :)))
İşim gereği sakal bırakamıyorum, önceden hep sakal bırakırdım ancak yüzüm traş olmaya alıştı 2 gün kesmesem yüzümün kaşıntısına duramıyorum sakal istemiyorum
Sakal güzel birşey ben hep kirli sakal takilirim hayatımda sadece askerde kestim başkada yok isyerimdede öyle zorunluluk yok ama sakalsız olan insanlarda yerine göre yakışıyor
Her sakallı olanı Ada'm sanmayın , keza götü başı oynayıp sakalı olan şerefsizler de var uyandırayım , yok tavuk poposu yok bilmem ne , Allah' böyle yaratmış dalğa geçmek size düşmez haddinizi bilin
hiçte bile şekersiz baklava değildir. . bana benzer tabikide sakalsızım çokta eleştiri almadım. mutluyum güzel yani :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benim yandan sakalim cikmiyor bıyık ve dudak altında cikiyor begenmeyen yakistirmayan yok :) bence yüz güzelliği, bakışlar ve saçlar özellikle erkekte sakal eksikliği hissettirmez
Bence daha cok zayif calimsiz gencler sakal birakiyor. tipleri duzeliyor biraz. Ama bir kesti mi sakallari cirkin oluverir. Ama sakalsiz kendine guvenen erkege her turlu sakal da yakisir.😊
Her sakal her erkeğe yakışmıyo yakışan bıraksın sakalsiz olupta yakistiranda var kendine
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bıyıklı kız neye benzer :) Friedrich Nietzsche , prensesi kurtarmaya çalışan mario , remzi palaya o da yetmedi hakkı buluta benzer :) konuyu gene farklı yere çektim get out.
En İyi Cevaplar