Herkes kullanamıyorum oramı, buramı kesiyorum diyor. Siz nasıl kullanacağınızı biliyor musunuz? Tıraş bıçağı nasıl kullanılır?tıraş bıçağı nasıl kullanılır?
Doğru bir şekilde tıraş bıçağı nasıl kullanılır biliyor musunuz?
Tüy alma yöntemlerini doğru seçmek pürüzsüzlüğümüz açısından oldukça önemli. Ben de uzun zamandır tıraş bıçağı kullanıyorum. Doğru tıraş bıçağı kullanımı ile pürüzsüz cilde kavuşmak mümkün.
Tıraş bıçağı nasıl kullanılır?
traş bıçağı nasıl kullanılır
- Tıraş bıçağı kullanmadan önce tüylerinin yumuşamış olması gerekli. Bunun için tıraş öncesi banyo yapabilirsin. Bu sayede tüylerini alman da kolaylaşacak. - Gillette Venus kayganlaştırıcı jel barları sayesinde ayrıca ürün kullanmaya gerek kalmıyor. Eğer dilersen Gillette Venus Satin Care tıraş jelini uygulayabilirsin. - Tıraş bıçağını çok bastırmamaya dikkat etmelisin. Oynar başlığı sayesinde vücut kıvrımlarına göre hareket edecek. Hafif bir tutuş ile sadece tıraş bıçağının yönüü belirlemelisin. - Bacak tüylerini alacaksan ayak bileklerinden yukarı doğru almalısın. - Bikini bölgesi için tüylerin uzama yönüne dikkat ederek almalısın. - Koltuk altı tüyleri her tarafa doğru tıraş edilebilir. - Son olarak, tıraş sonrası kese yapmayı ve cildini nemlendirmeyi unutmamalısın.
Kullanmadan önce cildiniz ıslak değilse mutlaka ıslak mendille alınacak yerin silinmesi lazım ki tüyler yumuşasın. Bir de tüylerin çıkış yönünün tersine alınmalıdır tüyler.
@kaybetmeyealışık jilet kullanmak sacmalik bana gore. insanin vucudunu mahvediyor. ve ozellikle su venus jiletin reklaminin yapilmasindan o kadar sıkıldım ki.
En İyi Cevaplar