Tıraştan sonra cildimizin daha pürüzsüz ve güzel görünmesi için küçük hileler neler?
Bu hileleri biliyor musunuz?
Bu hileleri biliyor musunuz?
Peeling işlemi cildin üstünde bulunan ölü derinin ciltten uzaklaştırılması işlemidir. Bu işlem ile ciltteki ölü deriden kurtulduğunuz gibi nemlendirip, yumuşatarak cildi tıraş işlemine hazırlamış da olacaksınız. (Bu işlemi yapmadığınız zaman ölü deriler bacağı tıraş ederken beyaz beyaz jilete yapışır bu da tüylerin tek seferde alınmasına engel olur). Peeling işlemi için örneğin, yarım bardak esmer şeker üzerine 3-4 damla karanfil yağı ile yarım bardak kadar jojoba, badem veya zeytin yağı ekleyebilirsiniz. Burada şeker istediğiniz peeling etkisini gösterirken karanfil enfeksiyonu önleyici, antibakteriyel ve antiviral etki gösterecektir. Bu yüzden düzenli aralıklar peeling yapmak oldukça önemlidir
Bayanlara özel traş köpüğü kullanmak ve kılların çıkış yönünün tersine sonrada çıkış yönüne doğru almak uzun süre pürüzsüzlük sağlıyor. Duştan sonra veya duş sırasında yapılınca yumuşamış cilt kolaylık sağlıyor. Traş daha çok çıkarır efsanesi yalan. Vücudunuzda ne kadar kıl kökü varsa yine o kadar vardır arkadaşlar :D
Yani mantıklı şeyler söylüyor kız genel olrark ve çok tatlı bir kız. Ben koltuk altı ve etek tıraşında kuru alıyorum jillet kaliteli ise hiç bir tahriş olmuyor eğer köpük vs kullanırsam kıllar kıvrık kıvrık çıkıyor ve yeni kıllarda çıkıyor, kaşıntıda başlıyor. Sizde kuru almaya alıştırın kendinizi. Banyo bıçağında BİC marka en iyisi, permatik de iyidir. Sakal tıraşında çok uzadıysa Dorco 4 bıçaklı çok şahane alıyor en ufak bir tıkanma da olmuyor. Sadece birac bırakıyor. Arkadan Jilletle blue 3 ile tekrar alıyorum hiç olmasın istiyorsam.
Lan Ende kız neyy endöyle Ende kılları neürde yetiştirmiş yaann
Cevap
10Cevap
tıraş bıçağı kullanmıyorum ağda yaptıktan sonra yarım limonun üzerine tuz döküp ağda yaptığım yere sürüyorum kıl köklerini yaktığı için bir süre sonra çıkmamaya başladı şimdi tek tük çıkıyo ve pürüzsüz oluyor
Nasil dayaniyosun oyle
birkaç defa çok zorlandım sonra çıkmamaya başladı bebek poposu gibi olmaya başladı zaten beyaz tenliyim çok fazla tüy sorunum yoktu sarı tüyler çıkıyordu ama lazere gidicektim onun için jiletle alıp tüylerimi siyaha çevirmem gerektiğini söylemişlerdi bir kere o jilet illetine bulaştım sonra telrar ağdaya döndüm
Agda gercekten acitiyo ben yanaklarima zor dayaniyorum siz hassas bolgelerde yapiyosunuz tebrikler agda yapan bir kadin gormedim ama o anki acili ifadesini gormek isterim
genital bölge o kadar abartılmamalı mesela koltuk altına ağda yapmak genital bölgeden daha zor bence hele yaz mevsimlerinde sürekli terliyorsun ağda da ıslak tenden tüyü çekmiyor çok sıkıntılı yanağa gelince sevgilimin sakalındaki bir teli bile çekince çok acıdığını söylüyor bir de o yüze ağdayı düşün off
Yani sende biliyosun bize gore degil jilete devam zaten biz agda direkt icine girmemiz lazim heralde erkekler 😊😊
Ne yaparsak yapalım bu kıl sorunu çözülmüyor arkadaş demek ki çıkması çok gerekli bir şey 🤔
Yani :)
Bu videodaki her şeyi yapıyorum, onun dışında çok başka bir şey yapmıyorum tıraş hilesi olarak. Bunlar yetiyor.
*Gecen bol olsun.*
Duştan hemen sonra yapmak
3 bıçaklı veya 5 bıçaklı jilet kullanmak
Önce aşağı sonra yukarı doğru hareket uygulandığı takdirde yumuşak bir cilt olur.
Ters değil ya 😂 en sonunda ters
türkiyede youtuber. anlattıgı şeylere normaldede ulaşılabilir. içerik üretin amk* noobları. boş boş video çekip yer kaplamayın.
Jiletiniz batsın. :D Baya iyi reklam yaptınız ama bu milleti oyuna getiremeyeceksiniz. :D
@Gilettevenus bir suru şey paylaşmıştı dün , oradan bakabilirsin. Eminim yardımcı olacaklardır.
Kullanmıyorum bir kadına tıraş olmayı yapıştırmiyorum
videodakiler güzel tıraş yapmıyorum bunun için pek bir fikrim yok ama video mantıklı geldi
Bebek yagiyla aldığında lazer etkisi yarattigini duymuştum ama denemedim
O videodaki kızın koltuk altı ne ya öyle yanımda olsa kendimi aşağı atarım camdan
beyaz sabun
Bebek yağı kullanıyorum
Epilasyon kullanıyorum traş yapmam asla
Tıraş kullanmayın yayıyor
bebek yağı cok etkili
Bende o kadar kıl yok o ne mK
ağda veya epilatör iyi
tıraş bıçağı kullanmıyorum
Traş sonrası bakım çoook önemli bence
Bunedir yaa cakmak la
her şeyinize hile katıyorsunuz
Yararlı bilgiler