benim asıl saçım koyu kestane çok açık kumral olduğum için saçlarımı bakır gibi sarı yaptım dibi nerdeyse yarısında arkaya doğru toplayınca herkes doğal sanıyor halla
Boyali saci sevmem aslinda , herkes bakamaz ilgilenemez , dogal sac renginden yanayim ben , ne dip boya derdi olur ne baska birsey , ha sacim beyazliyor ondan boyatiyorum diyen mutlaka vardir , köpük boya ile halledilir
Saçlarımı sarı yapmak istiyordum ama dip boyasının saçıma daha çok zarar verceğini biliyorum onunla uğraşmak istemiyorumda sürekli. Bende doğal saça ombre yaptım mutluyum yıllardır saçlarımla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
384Cevap
Saçlarım sarıydı sürekli dip boyası geliyordu biraz bile olsa iğrenç görünüyordu gittim saçımı siyaha boyadım şimdi dip boya derdi yok birşey yok mis.
dip boya derdim yok :) boyatmadigim icin degisiklik istedigimde yaptigim en fazla ombredir ondanda cabuk sıkılıyorum
bir şeyleri gizlemek zorunda olmaktan bıktım neyse o olmayı başarmaya çalışıyorum ama sonuçlarından da memnun kalmıyorum bazen üzülüyorum tabi.
Dibiyle boyasıyla uğraştığınız kadar insanları sevmekle uğraşsaydınız o erkek ne kaşınızın ne saçınızın rengini takardı bir anlayamadınız şu sevdayı
Dip boyam yok kendi sac rengimin ustune balyaj yaptirdim. Ama eskiden vardi tabi. O zamanlar her ay kuaforde alirdim solugu...
benim asıl saçım koyu kestane çok açık kumral olduğum için saçlarımı bakır gibi sarı yaptım dibi nerdeyse yarısında arkaya doğru toplayınca herkes doğal sanıyor halla
Ben erkeğim saçımı boyatmak boya saçı daha çabuk beyazların babam 61 yaşında saçı siyah 22yasinda kızların saçında beyazlık görüyorum
Saçlarımı hiç boyamadım ama böyle bir derdim olsa boyamaktan vazgeçerdim hiç sıkıya gelemiyorum ya😂
Saçlarımı boyatmayı beyazlarımı kapatmayı düşünmedim hiç böyle bir sorunum olursa 15-20 yıl sonra düşünebilirim..
Eskiden saçım mordu ve iki haftada bir kendim boyardım en sonunda bıktım ombre yaptırdım artık dip boya derdim falan yok😏
Sabahtan beri karşıma çıkıyor yeter artık ne dip boyası :D
Kadınlara özel sorun şu soruları yoksa sövücem valla
#KumralAdam
Dip boya cokta umurumda olmuyor kimi zaman boyatmiyorum 2-3 ay dinlensin diye kimi zamanda bir ay dolunca kesin boyatiyorum bazen kendim boyuyorum
Doğallıktan yanayım ilerde zaten boyatmam gereken zamanlar gelicek saçımı doğal seviyorum boyatmak yerine boyuyla oynamak tercihim😄
7 senedir saç boyatmıyorum. Kendi rengim. Beyazlarım da daha yeni çıkmaya başladı. Çoğalmaya başlarsa yine kendi rengine boyarım sanırım.
Saclarim hala kendi sacimm boya kullanmiyorum beyazlarim var ama beni rahatsiz edicek boyutta degil cok sukur. Cidden zor is su dip boya olayi
Saçını zaten 1-2 kere kendi renginden 2 ton açığa boyadığım için çokta sırıtmıyor dipler bende zaten boyamıyorum :D
Saçımı hiç boyatmadım. Sarının altında çıkan siyahların dışında, dip boyası gelmiş kimse beni rahatsız etmiyor. 😊
Boyali saci sevmem aslinda , herkes bakamaz ilgilenemez , dogal sac renginden yanayim ben , ne dip boya derdi olur ne baska birsey , ha sacim beyazliyor ondan boyatiyorum diyen mutlaka vardir , köpük boya ile halledilir
Saçlarımızı hiç boyatmamak dip boyayla başa çıkmanın en güzel yöntemidir
Benim öyle bir derdim yok ama halamın saçlarını kendim boyuyorum dip boyasını da kendim yapıyorum kuaföre gerek kalmıyo
Dip boyasız olmaktansa kuaföre sürekli gitmeyi tercih ederim ama şu an için dip boya derdim yok ;) :D
Zaman, ekonomi gibi konulardan ölem de kurtulam eksenine oturan bir durum...
Saçımı boyatmıyorum. Patlıcan boyası olsaydı belki...
Sari saçin altindan kahve gelince mecburen at kuyruguyla geziyorum, hatta baya gelince com güzel oluyor sadece baglanan kisim sari falan 😄
Saclarimu boyamiyorum secenegi olmadigi icin ensondakini sectm
Saclarm Ince telli boyayinca zarar gorecegini dsnyrm
Ne saç ne göz boyama derdim yok. Beğenen orijinal beğensin.
bıktım bende dıp boyasından kendı saç rengıme donmeyı düşünüyorum
Saçlarımı sarı yapmak istiyordum ama dip boyasının saçıma daha çok zarar verceğini biliyorum onunla uğraşmak istemiyorumda sürekli. Bende doğal saça ombre yaptım mutluyum yıllardır saçlarımla
Dib boya derdim yok
Ama kadınlara siyah saçsa ki saçin eğer kızıl kahve yakışıyor
Harika cozumum var. boyatmiyorum dogal sac kullaniyorum. Dip boya derdim yok ☺️🙈
Miyav miyav dip boyalara değil kutuya sokalım kafalarını hanımların :D
saçımı hiç dipten boyatmadım. hep uçlarını maviye boyatıyorum. Bozmadım orjinalliğini saç dibimin.
Eğer saçın siyahsa ve sarıya boyalıysa ve de dip boyası geldiyse super gozukuyor
Saçlarımı boyamak istiyorum fakat dip boyası derdinden korktuğum için hep erteliyorim.
Erkeklerin pek saç boyama gibi bir sorunları olmadığını düşünüyorum
saçıma ombre yaptırıyorum hem güzel hem dip boya derdi yok hemde saç uzadıkça daha hoş oluyor
Eskisi gbi her ıkı haftada bir boyatmıyorum artık beklıyorm
Dip mip yok saçımı hiç boyamadım seçeneğini aradım yokmuş. E oluyor sanırım...
diplerde beyaz saç sorunum yok doğal saçıma ombre yaptırıyorum
Sarıya boyuyorum balyaj attırıyorum aralara gölgeler falan derken dip uzasada kötü durmuyor
Çok fazla aklarım yok o yüzden canım nezaman isterse öyle boyarım
Sevgilim kuaför. Bu seçeneklerin hiçbiri bana uymuyor.
Dib boya yapmayın en iyisi ombre ya daha uzun dayanıyor
Saçlarımı hiç boyatmadım. Boyatırsam da yeşile falan boyatırım o da sadece uçlarını :)
Saçımı boyamaya cidden korkuyorum ama bunun işe yarayacağından pek emin değilim nasıl olur sizce?
Saçlarım o kadar yavaş uzuyor ki 4 ayda bir gidiyorum :D dip boya hafif olunca bana yakışıyor.
Ben saçımı boyamam insanların saçını boyarım :-D
Doğal halimi seviyorum kımyasala gerek yok;)
Saçlarımı pembe yaptım ve 2 hafta da bir gidiyorum mutluyum beni mutlu ediyo ☺
Ne boya nede bilmem be yıkasam yetiyor😂😂2 dk ya hazır
doğal saç rengimin bir iki ton açığını boyadigimda çok belli olmuyor bu da küçük bir avantaj
Saçlarımı boyamadigim için böyle bir derdim de yok 😏
saclarim kendi rengi sadece uclara dogru kahve isilti var ve dip boya derdim yok💜
Uyumlu renkler olursa bişey yapmıyorum uzadıkça ombre gibi duruyor çünkü 😄
Doğal sac daha sağlıklı ve güçlüdür. Boyamak yıpratmak demektir
Valla saçım boyalı olmadığı için öyle bir sıkıntım yok arada beyazlar var ama olsundu.
Allahtan erkeğiz dip boyası felan bir yana kuaförde attıkları kazık hazmedilmez
Saçımi orjinal rengi ile kullaniyorum sorunum olmuyor...
Öyle bir derdim yoK çok şükür 😃hiç boyatmadım düşünmüyorum da
Boyamiyorum hic boyamadim en güzeli benim orijinal rengim
kadınlar gibi uzun olmadığı için saçlarım öyle 1 derdim yok. kes tekrardan uzar..