Ellerdeki damarların görünmesi kötü bir görüntü mü? Daha önceleri o kadar dikkatimi çekmese de son dönemlerde elimdeki damarlar tuhafıma gitmeye başladı bir arkadaşıma sordum o da bende de var bak ama sen daha açık tenlisin o yüzden sende daha belirgin olması normal dedi.. Sizce böyle bişey mümkün mü? Yoksa başka bir sebebi olabilir mi?#Mademoiselle88♥️
Eldeki damarların belirgin olması ten rengiyle alakalı mıdır?
Bilindiği gibi yaşın ilerlemesiyle, vücutta ki damarların belirginleşme durumu artmakta. Bunun yanı sıra orta yaşlı kişiler için de bu tür durumlar gözlemlenebiliyor. Erkek veya kadın, damar belirginleşmesi tamamen kronik bir durumdur. Genel olarak bunun sebeplerinden birisi de elimizin çok güneş alan bölge olması. Güneşin yarattığı lekelenmeler, cildin gerilmesi veya yaşlanması gibi temel durumlar kendisini ortaya çıkartmakta. Fakat bu kötü birşey değil. Tenden kaynaklanması da ayrı bir durum. O yüzden takma.
tenle alakası var mı bılmıyorum ama bende de var ben bugday tenlıyım ve benm hosuma gıdıyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
açık tenlilikle ilgisi yok bence. yaşlılıkla alakalı. bazı insanların cildi gergin oluyor çok belli etmiyor bazı insanlar erken yaşlanıyor.
mesela eskiden çalıştığım iş yerinde 2 kadın vardı. biri diğerinden 7 yaş kadar büyüktü. ikisini yanyana görsen büyük olana asıl küçük o derdin.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklı olabilirsin ama ben yaşımı gösteren biri değilim herkes daha küçük olduğumu düşünüyor hatta kız kardeşimle aramda 5 yaş var herkes onu benim ablam sanıyo.. Yinede bu da bir etken olabilir tabi yaşlanıyoruz sonuçta 😅
bazı insanlar başlarına gelen üzücü olaylar nedeniyle erken çökebiliyor, bazıları iyi eş buluyor, eşleri ona iyi bakıyor adamlar sırım gibi kalıyor vs.
Ruhunu yipratma tenindeki bütün damarları dahada belirginlestirecek kanının daha hızlı aktığını sağlayacak birini bulduğunda bunları görmezsin bile. Ellerinin rengi her koklayisinda biraz daha açılacak. Sen düşünme o zmana kadar. Kurban olsun beğenmeyenler damarlarına. Esenlikle kal
Ben kadınlarda çok dikkat ederim bakarım sürekli bende yok olmasını isterdim mesela 😍 bence çok çekici oluyorlar, bide o kadınlar çok bakımlı oluyorlar bir erkek gibi konuştum sanki şu an 😂🙈 ama ben çok severim böyle elleri
Beyaz tende daha çok belirgin oluyor fakat kötü bir görüntü değil bu.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bembeyaz bir tenim yok ama beyaza yakın diyelim 😊 ellerim sanki daha beyaz bana mı öyle geliyor onuda anlamış değilim tabi 😀 iyi bari benim düşündüğüm kadar kötü değilmiş..
Açık ten ve damarların kalın olmasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Bende de aynı durum var. Ben hiç yadırgamıyorum bu durumu. En azından hastanede hemşireler 2 saat damar aramakla uğraşmıyor :)))
Ha pardon onu görmemişim 😀 evet ince el ve ayak bileklerim çok ince hatta bu el bileğimde olan kemiğim herkese göre belirgin annem bazen bu ne hal koptu kopacak diye dalga geçiyo 😂
Olabilir belki de daha önce kiloluydum ya da etine dolgun mu desem 😅 ama şimdi eskiye göre daha zayıfım sanki daha fazla dikkatimi çekiyo gibi tekrar teşekkür ederim bu arada cevaplar için.😊
En İyi Cevaplar