Sürekli scrub yapacaksın bir de sudocrem maskesi yap her gece 1 hafta boyunca geçer yavaş yavaş. Ayrıca her gün duş almayan kadında oluyo bu problemler ve her gece yüzüne gece bakımı yapmazsan gözenekler kapanıyo sivilcesiz yara beresiz olmuyo surat. Her şeyin başı bakım bakım bakım kızlar anlayamadı gitti
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Emin ol yüz bakım ürünlerine yatırım yapıyorum artık taaa Güney Kore’den onlarca krem getirttim sen düşün ama asla geçmiyor
Elma sirkesi ve limonu denemeni öneririm. Önce doğal malzemelerle elinden geldiğince düzeltmeye çalış. Ve kesinlikle doktora görün. Hormonal bir bozukluğun olabilir. Zaten bir bozukluk varsa doktor sana krem falan verecektir. Kolay gelsin canım 😊
Yediğin bir şeyden çok hormonların da fazlalık veya azlık durumu söz konusu olabilir. Şahsen benim hormonumun biri fazla yüksek olduğu için cildimde çıkmayan sivilceler birden patlak verdi. İçsel bir hastalık yüzüne vuruyor olabilir. Ayrıca her adet sonrası tekrarlıyor diyorsun. Böyle bir durum söz konusuysa öncelikle doktora görünmeni tavsiye ederim 😊 son bir soru bu arada adetlerin düzenli mi düzensiz mi canım 😊
En İyi Cevaplar