yüzümde böyle sivilce yara izleri var çok kötü duruyor cidden bıktım artık her kremi kullandım işe yaramiyor cildim beyaz ama sivilce izleri berbat ediyor nasıl geçer

yüzümde böyle sivilce yara izleri var çok kötü duruyor cidden bıktım artık her kremi kullandım işe yaramiyor cildim beyaz ama sivilce izleri berbat ediyor nasıl geçer
Ömür boyu güneş kremi kullan yaz kış maalesef her cilt aynı olmuyor çokta takma kendi haline bırak üstüne gittikçe olmuyor her kremi kullandım diyorsun ama lafın gelisi eminim ki yanlış anlama yani söylediklerimi çünkü zamanında bende cilt için çok uğraşlar verdim rutin oluştur sabah akşam sadece kremle kalmasın kendine haline bırakmam da iyi gelir sakindigin göze çöp batar inanarak yap işe yaramıyor diye kullanırsan zaten başta kaybedersin cildin şifası da Allah'tan ✨
Cevap
1Cevap
Patlatma elleme, doktora gitmen en iyisi belki tıraş olmandan dolayı cikiyo olabilir
Onlar iz değil gözeneklerin açılmış hep yumurta akı ile bisey yapılıyordu ben ondan yapmıştım düzeliyor
fotoda pek iyi gözükmüyor ama canlı görsen daha iyi görürsün baya kötü duruyor telefon kamerası pürüssüzleştirmiş
Dermatoloji uzmanına git, bide ellerini ve zihnini az kullan ;)😇
Kotu bisey yok oyle
çirkin gösteriyor nede olsa yüzüm pürüzsüz olmasını istiyorum ama maalesef olmuyor her şeyin ilacı varken bu sivilce izlerinin ilacının olmaması çok kötü ya da vardır biz bilmiyoruzdur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?