Bence guzellik diye birsey yok. gecen arkadaslarla oturuyoruz. bir kiz gosteriyorlar vaay kiz cok guzel masallah falan. dedim o mu guzel. bana da aksine bir itici geldi ki sorma. sanki sempazeyi boyamislar halkin icine salmislar. bence bu kadin ondan cok daha guzel diye baska bir kadini gosterdim onlara. o haa cus falan yaptilar. goreceli kavram demekki. ben asil kadinlari guzel buluyorum. makyajsiz yalin olmali. makyajsiz dedigim boya kupu olmasin yani. erkek olsam o yuzu fondoten dolu kizlarin yanagina buse bile koymam. dudaklariniz renk degistiriyor haberiniz olsun:))
kesinlikle standardi yok. aslinda bir standarda sokmaya calisiliyor. barbie bebek gbi kizlar model gbi kasli kuslu erkekler. ama güzellik tamamen göreceli. misal bir ülke vardi sisman kizlar güzeldi. zayiflar cirkin ve hastalikliydi. bizim ülkemizde ise sismanlik dalga konusu falan oluyor yani. kültürel degisir yani ya. tamamen görecelidir
Vardır. Toplum bu konuda en belirleyicidir. Detaylarda aile sonra arkadaşlar gelir. detayda farklılıklar vardır. kaba şekilde aynıdır. bizim toplumda açık tenli özellikle sarışın olmak en önemli güzellik unsurudur. boy erkeğin boyundan kısa olan kadın boyudur. kaba hat budur. detaylarda anne özellikle belirleyici olur şu güzel bu güzel diye sizi küçüklüğünüzden beri yönlendirir daha sonrada arkadaşlar. ne yakışıklı amannn diyip gözünüzün önünde bayılmaya çalışan kızları görünce yakışıklı erkek buymuş şekli oturur gözünüzde.
Güzellik göreceli bir kavramdır bana göre, insandan insana değişir. Benim beğenmediğimi, sen beğenmeyebilirsin. Benim güzel bulduğum birinden, senin miden bulanabilir.
Göreceli... görelim, güzel bakalım. Bakmasak ta olur bazen, herkesede güzel bakmak zorunda değiliiz;)) ben daha uyanmadım... yazcak bişey bulamıyorum:))
Bence göreceli Bide şu var H. serif fazla sevgi korlestirir ve sagirlastirir İşte bu yüzden insanlar artık güzel bilmiyorum veya soğudum gibi şeyler söyler
Benim güzellik ve yakışıklılık kavramım neredeyse kimseyle uymuyor. Resimdeki kız güzel değil mesela bana göre. Yani yok
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
kriter rus kizlaridir.. ukrayna kizlaridir.. moldovya kizlaridir.. onlar gibi olan kizlar guzeldir.. onlar gibi olmayanlar guzel degildir.. iste bu kadar basit bence..
En İyi Cevaplar