Allahın cücesi geçmiş karşıma ben 165 im dedi tabiki kız Türk. Ulan ben 163 üm sen benim gözüm hizasındasın en fazla 155 sin niye sallıyosun. Bir kere de bir araba fuarında benim boyumda manken kızlar vardı ama sonra mankenlik ajansı sitesine kızların profiline bir baktık abooov 163 yani benle aynı boyda kız 180 yazmış 165 lik kız 175 yazmış. Yahu neden bizim millet böyle? 160 çok kısa bir boy gibi geliyor kulağa oysaki ben mankenlik yaptım 25-27 yaş arasında biz ajansa 160 lık kızlar alırdık fıstık gibi 160 boyunda manken kızlar vardı hiç de o kadar kısa bir boy değil ama 160 deyince kulağa kısa geliyor. Ayrıca kaç kişi boyunu gidip ölçtü Allah aşkına herkes tahmini sallıyo işte :-D
Cevabın nedir?
Valla en son lise 1 de okuldaki hemşireye gidip boyumu ölctürmüştüm ozaman 165 demisti ondan sonra hic olcturmedim. bir ara uzadiktan sonra 168im diyordum sonra bir kızla tanıştım. kız benden en az 2-3 cm uzun 169um diyordu o günden sonra tekrar 165 demeye başladım 😂 açıkçası şu 155leri nerde görüyorsunuz anlamadım evet tek tük bende görüyorum ama 98lilerden itibaren hep 165 üzeri boylu kızlar var. Geçen okulda kapıdan çıkarken 180ene yakın kız gördüm bir an irkildim korktum 😂 yeni nesil yuzunden kendimi cuce gibi hissediyorum 😢
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAz salla. 163 boyu olsa manken olamaz. Mankenlik ajansı da boyları ölçüp koyuyor haberin olsun bidaha uydururken dikkat edersin.
117 Yorumla- +1 yıl
yeğen senin yaş 20 soruyu ekleyen ablanın yaşı 40 sen afedersin b*kunla oynarken mankenlik yapmış yani sen nerden bilicen o zamanki mankenlik kriterlerini IQ'unmu baba
- +1 yıl
Kim diyo sana ben 163 üm Dubaide 25-27 yaş arası mankenlik yaptım. Ayrıca Ebru Şallı da 163 Amerikada bile var 160 üstü mankenler. Ayrıca bizim ajansta 160 boyunda Brezilyalı kızlar bile vardı. Uyduruyo diyeceğine bilmeden konuşma bence Türkiyede de var bir sürü mankenlik ajansında kayıtlı kız 160 lı boylarda
- +1 yıl
Yüz mankeni olursan boyun önemi olmaz. Araba fuarı boy kriteri istiyor çok da net biliyorum.
- +1 yıl
Ha kızım ben 25-27 yaş arası mankenlik yaptım diyorum tereciye tere satma ayrıca 27 de ajansın resepsiyonunda çalışıyodum 160 lık kızları bile alıyoduk her yerde kullanıyosun o kızlar stand hostesliiği de yaptırıyoduk hayır efendim yok öyle bişey. Hayatında kaç kere araba fuarına gittin Allah aşkına sağdan soldan duyma bilgilerle konuşuyosun ben ajansta çalıştım mankenleri seçen bizdik zaten 158 lik kızı bile aldığımızı bilirim. Hosteslik için de boy 165 olmalı derler ama Emirates hava yolları 158 lik kız alıyo ben de Emirates in sınavını geçtim yok öyle bişey bilmiyosunuz kulaktan dolma bilgiyle konuşuyosunuz
- +1 yıl
Aleyna Tilki 165 boyunda kızı görmüyo musun manken gibi ince belli uzun boylu. 165 aslında gayet güzel hatun boyudur ama türkiyede bütün cüceler ben 165 im diye dolandığından kulağa kısa geliyo sadece. 157 boyundaki kız 160 ım diyo 160 lık kendini 165 sanıyo :-D Çoğu kişi boyunu eczanede ölçmeen sallıyo sadece
- +1 yıl
Fuar mankenliği yaptım. Yarın gelsene sen buluşup bir fuara gidip soralım?
- +1 yıl
E yürü gidelim diyorum. Kendin söyleyip söyleyip başkası söyleyince inanmıyorum demekle olmuyor o iş.
- +1 yıl
Yiyorsa buluşalım gör kendimi kullanıp kullanmadığımı?
- +1 yıl
Tamam gel Dubaiye buluşalım :-D Hangi ajansta çalışıyosun? Neden bu kadar güzelsin de kendi resmini koymak yerine internetten aldığı bir rus kızı resmini koymuşsun? Madem ajansa çalışıyorun portfolio için çektiğin fotolardan birini paylaşır mısın? Ben paylaşıcam istersen ama sen de paylaş lütfen öyle uydurup kaçmak yok
- +1 yıl
Kimin fotoğrafını kullanıyorum ortaya konuşmakla olmuyor isim versene 😂 ver numaranı özelden atayım mal değilim buraya atacak
- +1 yıl
@KralTutankamon Türkiyedeki kızların yarısı zaten böyle tartışmalarda ben de mankenlik yaptım ajansta çalıştım diye sallar durur ama portfoliondan bir resim paylaş de hiçbri paylaşamaz. Bu kız da yalan söylüyo ajansta falan çalışmadığı çok bariz gel diyo Dubaideyim onun için gitmiyceğimi bildiği için :-D yiyosa ajansın yaptığı portfolio dan bir foto paylaşsın bakalım. Profil resmi de kendi resmi değil zaten
- +1 yıl
Ulan teyze ben senin dubaide olduğunu nerden bileyim boş yapıyorsun biraz daha sallasan 140 boyla manken olunuyor diyeceksin tamam uzunları kıskandın anladık ağlama. Profildeki de kimmiş söylesene
- +1 yıl
Mankenlik zaten utanmamayı gereken bir meslektir utanıyorsan manken olamazsın. Koyduğun resimde poponun yarısı görünüyo ona utanmıyosun da burad portfolio resimlerini paylaşmaktan mı utanıyosun :-D Hadi canım. Manken utanmaz manken dediğin soyunur de resim de çeker. Ufak at da cüceler yesin be kızım :-D
- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılbencede birde biizm kızlar boy konusuna gereksiz takılıyorlar kısa boylu fıstık gibi kızlar var iş fizikte bitiyor anlamıyorlarki
buradan kaç hatuna söyledim boyda değil iş sen fiziğine yüklen fiziğin sağlam olsun boy Allah vergisi ama uzun boylu olup kemik gibi olacağına kısa boylu ve taş gibi ol gerisi hikayet00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu bende çözemiyorum. Kısa boy demek sevimliliktir. Ama hepsi 180 Adriana edasında.
Sanırım kendileriyle barışık değiller.
Ece Seçkin'de 155 ama aldı başını gitti. Örnekleri çok var. Kısa mı? Evet kısa.
180'im diyip benden kısa olanlara bende çok denk geliyorum. "Yanlış ölçülmüşsündür sen" diyorlar sjsjsj05 Yorumla- +1 yıl
Evet insanlar boylarını fazla gösteriyolar. Benim kızkardeşimi görsen ince bir hatun 167 boyunda ama zayıf sırık gibi duruyo 167 yim dediğine nee sen 167 misin diyolar. Çünkğ 160 olanlar 165 söylüyo :-D oysaki 165 gayet iyi boydur herkes boyunu fazla söylediğinden kulağa kısa boy gibi geliyo. Söylüyorum anlatamıyorum kimseye. 155 bile aslında o kadar kısa değil. Ben ankarada Kızılayda yolda yürürken kızlara baktım ister inansınlar ister inanmasınlar umrumda değil türkiyede kızların yarısı bende 155 boyunda ama sorsan hepsi 160 ım der. 160 dan aşağı olan kimse aşağısını söylemiyo zaten. evet Ece Seçkin de hoş hatun bence kısa falan de değil insanlar kompleks yapmış
Cevap sahibi+1 yılBende boy takıntısı acayip hatsafadaydı, ilaçlar falan kullanacaktım o derece. Sonradan kendimi toparladım falan.
Ya şöyle bir şey var 160 olan 165im diyor. 165 olsa 170 diyecek. Tatminkarsızlık var milletimizde.
Evde geçen sene ölçtüğümde 177'ydim. Malzeme bu yani. Yapacak bir şey yok 😂 Adamlar inatla, önünde kanıtladığım halde daha uzunsun diyorlar. Neden? Kendi boyları 2 3 cm uzun olacak hesaplayınca. Ben bu boyu kabullenmişim senin derdin ne 😂😂
155 kısa bir boy, 165 ideal, 175 uzun.
Ama zaten çoğu insan 155-160 civarı.
Türkiye erkek boy ortalaması 171. Ben dışarı çıkıyorum çoğu kişi benden kısa 😂 Avrupa Yakası'nda yaşayan kişiler hariç ama. Etiler tarafı komple uzunlar olarak kenara seçilmiş gibiler 😂😂- +1 yıl
Ya işte ben de onu diyorum boyu 155 ola kız gelmiş 160 ım diyo ya görüyorum yanımdasın 160 değilsin kardeşim ya niye 160 ım diyosun. Kızkardeşim 167 boyunda inan o kadar selvi boylu kalıyo ki dışarı çıkıyoruz ondaki boy kimsede yok 170 bile değil e nerde bu ben 170im 175 im diyen kızlar. Aslında 170 çok ciddi uzun boydur. 165 deyince çok kısa geliyo kulağa oysaki gayet iyi hatun boyudur 165. Allahın cücesi bile 165 im diye dolandığından millete 165 kısa gibi geliyo. Aleyna Tilki 165 boyunda görmüyo musunuz ince uzun bir kız. Bıraksınlar artık sallamayı
Cevap sahibi+1 yılTatminkarsızlık ve haddinden fazla kendini pohpohlamak bunların başlıca sebebi.
Ya zaten 165 çok güzel bir boy. 155 bana kısa geliyor, 190lık birine de 165 kısa gelir. Bu doğal ama Türkiye'deki boy ortalaması da belli, söylenen yalanlar da.
Bu arada Aleyna benden uzundur diye düşünüyordum bacaklarından dolayı sanırım boyu uzun görünüyor.
Hep 190 boyunda algısından kaynaklı sanırım bu.
İmkanları sağladığımda hedeflerim arasında Fitness Model olmak var. Eğer bu hedefime ulaşırsam (Ulaşmam için hiç birşey yapmıyorum o ayrı) şunu duyacağıma eminim "Boyun model olmak için kısa yaa" veya "Sen bu vücutla olduydan ben yapsam ohooo"
Neden duyacağım? Çünkü tatminkarsız. Kendi hiç birşey yapmazken ben yapacağım/başaracağım ve beğenmeyecek. 😂
Bu arada mankenlik için boy istenmiyor muydu? Bildiğim kadarıyla modellikte kategoriler vardı ve boy pek önemli değildi
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
36Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 429 cevap paylaştı. Boya bu kadar takıntı nedendir bilemiyorum, Allah onu öyle yaratmıştır,
Uzun veya kısa böyle olanların eksileri ve arıları vardır ama kabullenmek gerekir.
Düşünün 175 boylu kadın ile 155 boylu erkek uyumsuz olur veya tersine.
ama illaki herkes uzun olacak veya ben öyleyim diye havalara girmemesi gerekir.
En güzeli kilo boy oranı dengeli olmalı. Siz çok uzunda değil çok kısa değilsiniz, idealsınız00 Yorumla
+1 yılDüz hesap yapıp söylüyorlar hem kısa boylu olsanda uzun söyleyince uzuyor musunuz sanki allah akıl fikir versin. Bu ara kısa boylu kızlar tatlı ve şirin oluyorlar bunu değerini biliniz.
04 Yorumla- +1 yıl
160 aslında kulağa çok kısa gibi gelse de 160 boyunda ve 45 kilo bir kız çok rahat manken olabilir Amerikada da 160 ı kabul ediyolar Dubaide de türkiyede de. Bunlar manken deyince runway mankeni top model anlıyo ya :-D kafaları basmıyo. Top modellik başka şeydir mankenlik başka şeydir
- +1 yıl
Ben mankenlik yapmalarına bir şey demedim ki
- +1 yıl
Mankenlik hakkında bir şey bilmediğim için yorum yapamam ama fiziği ve yüzü güzel olanlar boy mankeni değilde başka alanlarda mankenlik yaparlar
Benim bir arkadaş var aynı dediğin gibi diyo ki 1.60 im ben diyom ben 1.66 yım iamt etti eve gelip olctuk 52 😁😁😁
01 Yorumla
+1 yılEn ideal boy yani daha ne olcak iyisin yavv 🤗🤗🤗♥️♥️👏👏👏🙃🙃🙃🙃 bizim irkda agza yalanda akiskan var bu ara kizlar da ozellikle
00 Yorumlasenin kesinlikle psikolojik sorunların var.. ben artık bu kanıya vardım bugün..
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Boya takılmamak lazım. Türk kızları aslında sıcaklığıyla güzeller farkında değiller
00 YorumlaBenim 3 kiz kuzen 1.80 boylarda fizikleride iyi, ama yuzlerde guzel olmadi lazimo yok ama
00 Yorumla
+1 yılKız dediğin 1.70 üstü olmamalı ya. Bozuluyor vücutlar onun üstünde 😊
06 Yorumla- +1 yıl
O yüzden vs mankenleri 175 üstü seçiliyor ve diğer mankenler 😂
- +1 yıl
@Derinrinrin şahsi görüşüm bu ayrıca her bayan mankenler gibi spor yapmıyor, yemesine dikkat etmiyor. Ayrıntılar önemli.
- +1 yıl
Ya bu kızın dediklerine bakma sen bir bok bilmiyo konuşuyo. Vs mankenleri özel onlar seçmecenin de seçmecesi evet Vs çok uzun hatun seçiyo ama dünyada milyonlarca mankenlik ajansı ve milyonlarca da manken var. Yani bu şuna benziyo Türkiyede dandik bir takımda futbolcu olabilirsin futbolcusundur şimdi David Backam gibi değilsin diye sen futbolcu değilsin mi diycez? Hayır o da futbolcudur öbürüde ama biri sıradan bir takımda oynar diğeri milyonlarca dolar kazanır. Mankenlik de böyle bişey hatun Victorias Secret mankenlerini örnek vermiş evet onlar seçmecenin de seçmecesi milyonlarca dolar kazanıyolar onlar manken ama dünyada milyonlarca da manken var ayda 2000 dolar zar zor kazanan e tamam o da manken. Bu kıza manken deyince aklına Victorias Secret geliyo :-D Yani o kadar bariz ki ajansta falan çalışmadığı uydurup uyrudup yazıyo burada zavallı.
- +1 yıl
@ozianna çok doğru söylemişsin. Dediğin gibi manken var manken var.
- +1 yıl
Ben manken diyorum o bana Top modelden bahsediyo :-D manken deyince herkes Victorias Secret diyo bana. Yahu onlar top model ben top modellik yaptım demedim. Mankenlik ajansında çalışmışmış hanımefendi valla kellem üzerine iddiaya girerim mankenlik ajansının kapısının eşiğinden geçmemiştir o :-D kulaktan dolma bilgilerle sallıyo.
- +1 yıl
@ozianna sen bir üstadsın 🙏🏼
+1 yılcanım bazıları Topuklu ayakkabıyla boylarını söylüyor
00 Yorumla
+1 yılTakıntı bir de bir algı var boyu küçük olan kızın ufaklığı küçük olur diye ondma dolayı boyda sallamasyonlar çok oluyor
00 YorumlaBayanlar erkeklere derdi boyu değil işlevi önemli diye bizde size diyelim boyu önemli değil diye 😀
00 Yorumla
+1 yılSlav kadınlarına mi özeniyorlar dersin ya da iskandinav kadınlarına mi
00 Yorumla
+1 yılben 172 boyundayım o zaman bende 190 deyim
00 Yorumla
+1 yılkızlarda 1,70 altı kısadır.
00 Yorumla
+1 yılTakinti haline gelmis boylari😀
00 YorumlaTürk kadını 165cmi bile zor bulunur.
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen benim kız kardeşim 167 hafif de topuklu giyiyo Ankarada dışarı çıkıyoruz o kadar selvi boylu kalıyo ki kavak ağacı gibi duruyo çevrede ondan uzun göremiyorum e madem herkes 167 nerde bu kızlar? Onun yanında çalışan bir hemşire kız ben 169 um diyo onun kaşlarının hizasında herkes sallıyo işte 165 bile çok güzel kadın boyudur. Boyu 156-157 olan kızlar zaten 160 ım der hep
Erkek ve kızlarda boy sorunu var büyük takıntısı
05 Yorumla- +1 yıl
aynen kobranın boyunuda çok uzun söylüyolar mesela 12 cm çükü var gitmiş 20 cm benimki diyo adamlar sitede en küçüğü 20 cm en kısa erkekte 185
- +1 yıl
@ozianna rica ederim abla :D analiz bizim işimiz
- +1 yıl
@KralTutankamon Resimdeki kızkardeşim ben 163 o 167 Ankarada dışarı çıkıyoruz kızların yanında kadar selvi boylu kalıyo ki onun boyunda kız Ankarada görmüyoruz tek tük ama sorsan Ankaradaki kızların yarısı 170 im der. Herkes boyunu yalan söylüyo işte Türkiyede kızlar boyunu erkekler de penisini uzun göstermeye çalışıyo :-D
https://i.hizliresim.com/yzO2d9.png - +1 yıl
Aynen öyle 😁
+1 yılYa sen neden hep sorunlu sorular soruyorsun
10 Yorumla
+1 yıl1.63 boya bu kadar yazı fazla değil mi sence.
00 Yorumla
+1 yılsen neden bu kadar gerildin bu işe
00 Yorumla
+1 yılNeden bıraktın mankenliği
04 Yorumla- +1 yıl
Saçma değil mi bir sürü manken var büyük yaşlarda?
- +1 yıl
Doğrudur hiç basvurmadigim için :) ama sen hala taş gibisin :)
Güzellik & Bakım konusunda 7,7b cevap paylaştı. Çünkü hepsi bücürük :D
00 Yorumla
+1 yılBoşver herkes kendinden sorumlu
00 YorumlaŞimdi de boya mı taktiniz.
00 Yorumla
+1 yılHer yerde var öyle tipler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalan değil ben 179 um
11 Yorumla- +1 yıl
😳😳😳
Kızların söykerken 1.57 yse 1.60 ım demesi 😅
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAman abla bunami taktın boşver
00 YorumlaMankendin demek wuuuuuuu
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 603 cevap paylaştı.
+1 yılYaslarida 18 19 😂😂 zaten
00 Yorumla Türk kizlari ciçekttir
00 YorumlaKendilerini beğendirmek için işte
00 YorumlaBana yaz desem yazmasaın demi 😂
00 Yorumla
+1 yılAblaniz 173 . d
03 Yorumla- +1 yıl
sanki uzunsunda :D
- +1 yıl
Da ayrı yazılır.
- +1 yıl
Orada ki de bağlaç değildir ayrı yazılmaz çomaristanlı
+1 yılyaşlarınıda küçük dengeli olmak için :)
00 YorumlaTakma bence onları
00 Yorumlakompleks
00 Yorumla
+1 yılKızlar... kızlarımız
00 YorumlaSen nerelisin
00 Yorumla
+1 yılSakin ol teyze😀
10 Yorumla
+1 yılHarbiden ya
00 YorumlaVallahi ya😄
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir durum var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen yabancimisin?
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem