Oofff şimdi bir erkek seni sevecek ve sonra omuzların genişmiş çık dışarı mı diyecek? Hem neden bu kadar şekilciyiz ki? Bırakın böyle şeyleri de çok bilgisizim, şu konuda çok okumam lazım falan diyelim
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklısın... Keşke o olsa da belki bunlara taklımazdım
Her yerde yazıyorım ama ben de boyum kısa diye takıyordum. 167 diye. Kızlar hep buralarda yazıyolar erkek dediğin 185’ten aşağı olmaz falan okurken ister istemez moral bozuluyor ama dışarı çıkınca böyle olmadığı görünüyor. Sen de takılma böyle saçma bir şeye hadi boy yine bir nebze anlaşılır takılırsa ama omuzların genişliği falan tamamen önemsiz. Valla belki senin boyundaki geniş omuzlu kız beni istemez boyumdan ötürü ama ben o özellikte biriyle aşk yaşarım hiç takılmadan, yeter ki kafalar uyuşsun yeter ki birbirimize katkımız olsun
Ya bu fiziksek özellikler hep medyanın pompaladığı bir şey, sıfır beden kadın, uzun ve kaslı erkek tamamen medya pompası. Erkekler diyo ki kadın ince olucak veya hatları belli olucak. Kızlar diyo ki en az 185 olucak. Bunlar hep medyadan bilinçaltımıza yerleştirilen şeyler yani bunlar doğal değil yapay. Tabi ki uzun erkek zayıf kadın güzeldir ama illa seveceğimiz insan böyle olacak diye bir kural yok tabiatımızda. Sen normal bir arkadaş seçerken kendini ona daha güzel daha çekici göstermeye çalışmıyor ve onda kusursuz bir görüntü aramıyorsun, arkadaş olacağın kişide dürüstlük, efendilik, kültür vs arıyorsun. Aşk da böyle olmalı, mantıklı insanlar için.
hayır bence çok hoş. omuz en güzel askıdır bunu unutmayın. omuzları dar olana hiç birşey yakışmaz dikkat edin. omuz dik ve geniş olmalı. onu diyen kıskançlığından demiştir
En İyi Cevaplar