Beni Tuğba Büyüküstün'e benzetirler hep ve saçlarımı o şekilde kestirmemi söyleyen de çok oldu. Ben de o kadına yakıştırıyorum bu saç kesimini ve bana da yakışacağını düşünüyorum ama saçlarıma da kıyamıyorum:) Bir de Ruby Rose var:) Onun da saç kesimi benziyor ve John Wick hayranı biri olarak o kadını da beğeniyorum. Sizce saçlarımı kestirmeli miyim yoksa uzun saç daha mı güzel duruyor?
biz erkekler de deyvid bekım veya (aklıma yakışıklı erkek adı gelmiyor) a benzemeye çalışıyoruz fakat berberdrn çıkınca berduş oluyoruz. şu anki saçından memnunsan dokunma fakat yok bu bana yakışır diyorsan yap.(yüz hatlarına bakarak yakışır mı diye karar verebilirsin)
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Uzun saç sevdiğim için böyle memnunum ama öyle yakışacağını da düşünüyorum, endişem yakışıp yakışmamasından çok uzun saçlarımı özler miyim diye:)
tabi ki özlersin insanların genelinde vardır bu birşey halihazırda elde etmişsen dana sıkıcı gelir ama ne zaman elde edemeyecek durumda olursan sana birden dahs güzel gelir.(ör,1 yıl öncesine kadar ailemle yaşıyordum sonra evden ayrıldım çalışmaya başladım önceden evde durmak istemezdim ams şu an eve dönmek istiyorum.{aramızda yüzlerce kilometre olmada koşa koşa giderim de}neyse konuya dönelim) söylediğim gibi emin ol uzun saçı özleyeceksin. ÖNEmli not::birde saçını kestirdikten sonra çevrenden gelen tepkilere kulak asma çoğu sırf kendinde sende ki cesareti bulamadığından eleştirecektir. mesela ben ilk dövmemi yaptırdığımda kalıcı mı bu -aaa salak mısınnn-ömrünün sonuna kadar bununla yaşayacaksın diyorlardı. bende aa öyle mi vallahi ilk senden duydum diyordum... neyse ben yine çok konuştum ya byy
one more advise:Eğer içinde kalmasını istemiyorsan kestir çünkü eğer kestirmezsen yıllarca 'acaba' diyeceksin ama yakışmadığını düşünürsen saçların tekrar uzatabilirsin.(ben sırf kafama koydum diye daha 1 aydır tanıdığım bir kız için berlin e gittim 1 haftalığına sonra kız eski sevgilisi ile barıştı :( ben sap gibi kaldım o bir hafta otele yemeğe falan ne para döktüm ama pişman değilim) (en kötüsü de almanca bilmiyorum herkesle ingilizce konuşmaya çalışıyorum nerede bir türk görsem yol tarifi soruyorum) işte bunun gibi hiçbir şey içinde kalmasın cesur ol by :)
Bu saç sana hiç yakışmaz daha çirkin gösterir bence.
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tabii ki fikrin bu yönde olabilir ama aslında sorum "Yakışır mı, yakışmaz mı?" değil, bu modeli genel olarak beğenip beğenmediğinizdi ve de kestirsem saçlarım kısaldığı için sonuçta bu kadar uzatmışken emek harcamışken bir anda gideceği için sonrasında özler miyim, onunla ilgiliydi. Yakışacağı konusunda şüphem yok zaten. Tanıdığım, tanımadığım çok fazla insan Tuğba Büyüküstün'e benzetti ve "Kestirsen sana çok yakışır."dedi. Sadece ben normalde uzun saç seviyorum ve benim gibi düşünen tanıdıklarım da "Yakışır ama uzun saç da çok yakışıyor ve biz seni böyle seviyoruz, bence kestirme."dedi o yüzden kararsız kaldım. Bazıları da "Her türlü yakışır, nasıl istiyorsan öyle."diyor. Zaten bazen saçlarımı ceketimin içine soktuğumda böyle duruyor ve o zaman da tanımadıklarım bile "Aa, saçını mı kestirdin, güzel olmuş."diyor.
Uzun lafın kısası yakışıp yakışmayacağıyla ilgili bir derdim yok da mezuniyete kadar bekleyip öyle mi kestirsem yoksa daha uzun yıllar kestirmesem mi ya da hemen şimdi mi kestirsem bunun kararını veremiyorum ve saç modelimle de fazla oynamam, modelinden memnun olduğum için o yüzden de hep aynı şeyi görmek de sıkıyor bazen.
Daha çok uzun saçın mı yoksa bu saç kesiminin mi tercih edildiğiyle ilgili bir soruydu. Anlayan anladı, cevap verdi, ben de cevabımı aldım. İçine nasıl oturmuşsa sorunun üstünde haftalar geçmiş, gelmiş burada laf sokma peşindesin.
Bunu diyeceğini biliyordum da sağlıklı bir insan üzerinden günler geçmiş bir şeye cevap verme gereksinimi hissetmez, burada önemli olan bildirimi ne zaman gördüğün değil. Ben bebek sayılacak yaşta insan tanımaya başladım, ciğerinizi biliyorum; ayrıca çok iyi bir satranç oyuncusuyum, bu da demek oluyor ki senin diyebileceklerinin listesini sana çıkarıp verebilecek düzeydeyim. Hümanist olmamın cefasını sizin gibi normalde adam yerine koyulup yüzüne bakılmayacak insanları muhattap almakla çekiyorum; değerini bil, hayat benim kadar merhametli değil :)
Tek bir kişi benzetmediği için rahat rahat söyleyebiliyorum. Ben kendimi bazen hiç benzetmiyorum, bazen çok benzetiyorum. O kadını da zaten bazen hiç beğenmiyorum, bazen çok beğeniyorum.
En İyi Cevaplar