Dün biriyle tanıştım bana kaç yaşındasın dedi bende sence dedim oda benden küçüksündür dedi yaşımı söyledim inanmıyorum dedi 🙄aramızda 4 yaş varmış. Bende onun için benden genç olabileceğini düşünmedim yani iri yapılı kilolu biriydi benimle yaşıttır diye düşündüm.🤨Kilonun yaşa etkisi olabilir mi? Kilolu insanlar daha büyük gösteriyor olabilir mi? Hani bende zayıf değilim hatta balık etli sayılırım..😀#Mademoiselle88♥️
Obezite hastaligı ve kullandıkları ilaçlar nedenle kilolu olanlar hariç. kilolu insanlara acımıyorum. Çoğu Çalısmiyorlar, çok uyuyorlar. Spor yapmıyorlar, abur cubur aç kalmış gibi her yiyeceğe saldırıyorlar. Boğazlarıni kontrol etmeyi hiç umursamıyor, düşünmüyorlar. Eee tabi sonunda kilolu olmayı, yaşlı göstermeyi hakediyorlar.
Olabilir de olmayabilirde 😊 Misal bizim şirkette bir hanfendi var 17 yaşında bir kızı var benim boyumda desem yeridir. Fakat kadın benimle yaşıt gibi duruyor üstelik balıketliden bir tık üste ama yaşını göstermiyor çok zarif ve güzel birisi kişiye göre değişiyor demek ki. Eminim sende öylesin hiç kafana takma 💎
Ya bir şey sorcam baya önce yazmışsın ama inşallah cevap verirsin 24 yaşındayım bu sene baya kilo aldım ve eskiden sürekli çocuk gibi duruyorsun derlerdi bu sene hep yaşımdan büyük durduğumu söylüyorlar acaba kiloylamı alakalı 🙁Durum beni üzüyor
En İyi Cevaplar