Bu kadarına da pes artık. Şunu anladım ki Türkiyedeki genç kızlar diğerlerinin dış görünüşünde kusur aramaktan başka bir işle meşgul değil. Başka ülkelerin genç kızlarında ben böyle bişey duymadım görmedim bizim kızlar neden birbirinin güzelliği konusunda bu kadar kıskanç? Defne Samyelinin kızlarının resmini koymuş neymiş kızlar ne kadar çirkinmiş :-D Fıstık gibi top model gibi iki kızda da kusur buldun ya sana helal olsun. Bu kızlar Amerikaya gitse Victorias Secret bile senelik kontrat imzalar yani bunların derdi ne anlamıyorum. Bir kıza çirkin deyip onu aşağılayınca kendi mi güzel olacak? Bana da özelden menopoz teyze yazıyolar maymun suratlı yazıyorlar bunları yazanların hepsi genç kızlar. Bu şımarıklık bu kadar mükemmeliyetçilik neyin nesi. Olabilir vardır bir iki ufak kusuru ama fıstık gibi kızlar yani neresinde kusur buldun da çirkin diyorsun? Sen çok güzel olsan zaten profilinde resim olurdu
Cevabın nedir?
+1 yılBiz de 40 yaşına gelmiş de genç kızların tecrübesizliğini, bilgisizliğini anlatacak sandık. Her kadında olduğu gibi bu da güzellikten ve onun getirdiği kıskançlık duygusundan başlıyor. Ah kadınlar, dişleriniz dökülmeye başladıktan ve ellerinizdeki damarlar meydana fırladıktan sonra güzelliği bir kenara bıracaksınız değil mi? :/
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
bizim jenerasyonun insanları birazdaha derbeder , ki siz bir üst kademeden biri olarak çok haklısınız , bariz belli oluyor çıvıklık
ne olcak iş güç derdi yok
geriye geyik muhabbeti kalıyor , o vaktide sen çirkinsin ben güzelim gibi boş şeylerle vakit geçiriyorlar00 Yorumla
+1 yılVictoria Secret ile anlaşma imzalayamazlar, o kadar uçmayalım da..:)
Güzel kızlar hakikaten ama ben karakter olarak hiç beğenmiyorum Defne Samyeli'ni ve kızlarını.08 Yorumla- +1 yıl
Hayır Victorias Secret mankenlerinden hiçbir eksikleri yok ne demek imzalayamazlar hee o uzun boylu kızın bir resimleri var. Victorias Secret Heidi Klum gibi at suratlıları çalıştırmış da onu mu almayacak. Türk kızlarını fazla azımsıyosunuz ya. Kızlar çok güzel. Hele Amerikan ve İngiliz erkekleri bu kızları görsün eve gidip asılırlar valla :-D Sizin gözünüzde güzel demek kafası sarı gözleri mavi demek yok öyle bişey kızlar çok tatlı
- +1 yıl
Almaz. Sara Sampaio gibi bir kızı 3. defa katıldığında almışlar ki Deren Talu gibi bir dolu kız var.
Tek güzel o değil yani. Ayrıca karaktere filan da bakıyorlar ve siyasi şeyler de etkili. Şimdiye kadar kadroda bir Türk hiç olmadı. Gerçekten tüm dünyada hiç o kapasitede Türk kızı olmadığından mı ya da hiçbiri elemeye gitmediğinden mi? Hayır, tamamen siyasi. Ben Türk kızlarını İngiliz kızlarına vs. göre daha güzel buluyorum zaten, mesele küçük görmek değil.
Deren Talu bence VS meleği kapasitesinde bir kız değil ve olsa bile dediğim gibi birtakım nedenlerle almazlar.
Benim gözümde güzelliğin ne demek olduğunu bilmeden sürekli yargılamayı kessen bence sen de daha açık düşünceli biri olursun. Dediklerimin hiçbiri "Güzel kız sarışın ve mavi gözlüdür."e çıkmadığı halde böyle bir yorum yapman kendi kafandan uydurduğun senaryoları üstüme dikmenden başka bir şey değil. - +1 yıl
Yahu Vs de ne dandik mankenler çalıştı bu kızları alırlar. Amerikada bunlar güzel hatta en güzel kız sınıfına giriyo. Türk zihniyetiyle bakma illa sarışın mavi gözlü olacak diye bişey yok. 2 Buçuk milyon dolarlık iç çamaşırı kara bir kıza giydirdiler türk erkeğine versen yatmaz bile o kızlar çoğu. Bu kızlar Amerikada bir içimlik su. Amerikan şirketinde çalışıyorum 5 senedir onların güzellik anlayışıyla bizimki aynı değil. türk kafasıyla düşünme
- +1 yıl
Ayrıca Victorias Secret in baktığı başka kriterler var sadece dış görünüş değil. Podyumda cilveli sıcak gülümseyen izleyenlere göz kırpan gülücük atan öpücük atan kız istiyolar. Yani sıcak sevecen manken alıyolar sadece soğuk donuk yürüyenleri almazlar. O markanın özelliği seksapelini taşıyabilecek manken alması zaten bunu bütün dünya biliyo. Bu kızlara biraz eğitim verir sadece uzun boylu olan kızın kriterleri o markaya çok uygun. Ayrıca Amerikaya gittim dediklerinle alakası yok bana bile öküz gibi bakıyolar ortada güzel kadın diye bişey yok güzellerinin de teni kart. 22 yaşındaki kız 30 gösteriyo. Türk kızlarına bayılıyo amerikan erkekleri. Bizim kızların cildi Amerikalı kızlarda yok karbonhidratçı toplum hepsi kart duruyo. Vs meleklerine gelince o kapasitede olmayanı bile esteik ve makyajla o kapasiteye sokuyolar merak etme.
- +1 yıl
Okuduğunu anladığına emin misin?
Ben "Bu kız güzel değil."ya da"Sarışın, mavi gözlüler güzeldir."sadece gibi bir laf mı ettim ki hala bana "Türk mantığıyla bakma."diyorsun.
İnsanı deli edersiniz ya. Okumayı bilmiyorsanız, anlamakta sıkıntı varsa, bunu kabullenin
ve insanı sinir etmeyin ya herkes zeki olacak diye bir şey yok ama en azından değilseniz de kabullenin. Yok, zeki olduğunuzu düşünüyorsanız da başka türlü gözükmeyin, olduğunuz gibi davranın. Önce okuyun ne dediğimi, sonra anlayın, sonra anlamlı bir karşılık üretin. Demediğim şeyleri demişim gibi yazınca ben neye cevap vereceğim pardon? Öyle bir şey dememişim gelmiş bana ne diyorsun. Duvara konuşsam da aynı mantık zaten, dialoga gerek yok ki o zaman. Kanser edersiniz insanı, bir bitmediniz.
- +1 yıl
Saçmalamışsın yine. Güzel milyonlarca kız var, hepsiyle çalışmayacağına göre VS ve sana neden çalışmayacaklarıyla ilgili farklı sebepler de gösterdim Deren Talu orada çalışamaz bu kadar net. Cansu Taşkın'ın VS mankenlerine 1000 basan vücudu var ama kız çalışabiliyor mu?
Hayır! Neden? Hiç sorguladın mı? O kadar Amerika'da kalmışsın ama kusura bakma bir halt öğrenememişsin. - +1 yıl
Bence Deren Talu gibi kızların güzelliği Türkiyede çok azımsanıyo çünkü malesef memleketim esmer bolluğu olan bir memleket. Bu kız inan victoras secret mankenlerinden az değil asla. Çok egzotik ve doğal bir güzelliği var Amerikan ve İngiliz erkeğinin 'en güzel kadın' dediği kadın tarzı böyle siyah saçlı brunette kız. Meksikalı kız tipi olan kızlar inanılmaz orada rağbet görüyo bizim ülkede bolluğu var diye bunlara fazla güzel değil diyolar. Türkiyede güzel sayılmak için okyanus yeşili gözlerin olacak işte bu Amerikada yok
- +1 yıl
Dediğin şeyleri tekrarlayarak ne kazanıyorsun? Cidden anlama sıkıntısı yaşayan bir ülkeyiz.
Son defa tekrar ediyorum:BEN BU KIZ GÜZEL DEĞİL DEMEDİM, GÜZEL OLMAK İÇİN MAVİ GÖZLÜ OLMAK GEREKİYOR DA DEMEDİM.1. si VS'ye kabul edilmek için sadece yüz güzelliği yetmiyor.
2. si Deren Talu'nun vücudu da güzel, evet ama onun gibi yüzü ve vücudu olan bir dolu kız var.
3. sü VS bu kızı kabul etmez, çünkü siyasi vs. nedenler var. Şu ana kadar bir Türk modelin showda yer almamış olması da buna bağlı. Yoksa hiç o kapasitede Türk kızı yok değil.
4. sü Deren Talu'nun hiç öyle egzotik bir güzelliği filan yok. Evet güzel kız ama öyle aman aman bulunmayacak bir güzelliği yok. Türkiye'de Deren Talu'dan çok daha güzel birsürü kız var, hem de egzotik güzelliğe sahip.
5. si Deren Talu'da estetik var.
6. sı Deren Talu'da estetik olduğu halde makyajlı haline bir şey diyemem ama makyajsız hali öyle aman aman güzel değil yüz olarak.
+1 yılabartmışsın bence erkeklerin çogu bile o kızları begenmiyorlar fazla uzun ve biraz kilolu oldukları için galiba bilemiyorum herkesin kendi görüşü sonuçta
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
45Cevap
Biz Türklerde cekememezlik var kanimiza işlemiş o yüzden hiç birinin kendinden bir adım olmasını istemiyor özellikle gençlerde bir başkasının kusurları ya da gorunusleri ile dalga geçerek dikkat çekmeye çalışıyorlar dikkat çekerken rezil oluyorlar bunun farkında bile olmuyorlar malesef
00 Yorumla
+1 yılÇok dengesizler çok abla... normal bir konuşmada bile hani bazı filmlerde gereksiz yere olan ve gereksiz yere başlayan zenci kavgalarına dönüşen tartışmalara benzetiyorum ben😂😂😂o yüzden öyleleriyle ne konuşuyorum, ne de çevremde tutuyorum. O tür kişileri görünce de bu anlattığım şeyleri aklıma getirip gülüyorum 😂😂😂
Takmayınız öyle tipleri ablacım☺️☺️👍👍00 YorumlaBak menopoz teyze; Olgun kadın var ergen kız var. Sen büyük olarak büyüklüğünü göster ve şu ergenlerle uğraşmaktan vazgeç. bir gün onlarda menopoz teyze olduklarında anlayacaklar ki hayat 30 lu yaşlardan sonra başlıyor.
00 YorumlaSana menopoz teyze diyen senden önce menopoza girer bu kadar saçma birşey duymadım:) Ben sitede dikkat ediyorum çekici ve güzel kızlar ne başkasına sataşıyor ne de kötülüyor. Özgüven eksikliğinden sana sataşıyorlar galiba. İvana Sert olarak görüyorum ben seni bu sitede:)
00 YorumlaSoruda Defne Samyeli ve kızları nasıllar? yazıyorsa yapılacak yorum güzel veya çirkin olur. Kim onlara senelik kontrat imzalayacak iki göz aynı şeyi görüyor. Yaş geçmiş iş bitmişse ne yapalım biraz aranıyorsunuz sanki
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılOlom herkesin görüşü kendine yani beğenmeyebilir aurasından tutc burc uyumuna kadar sey bu beğenmeyi etkileyen bende hande erçeli beğeniyom ama onuda beğenmeyen var
00 Yorumla
+1 yılGenç kızlar mı terbiyesiz sen mi çok komplekslisin tam kestiremedim. Nerdeyse tüm başlıklarının ana fikri bu.
20 YorumlaKadınlar yaradılışları gereği hasetlikten ve şeytanlıktan ibaret. Karşı cinsten nefret ettiğim kadar hemcinslerimden de ediyorum.
31 YorumlaTürkiyede erkek popülasyonu fazla özgür rahat kızların sayısada az genelde evde kapalı kızkar fazla böyle olunca özgür rahat kızlar götü kalkıyor bir sey oldum sanıyor yüzüne bakılmayacak kızlar adam oluyor
10 YorumlaTurkiye de kizlar bir kiza cirkin diyorsa kiz gercekten guzeldir😂
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılgülse birselin yaptığına ne diyeceksin yetişkinlerde bile var bu...
vallahi ben nedense şu 18-24 arası genç kızlar ile hiç anlaşamıyorummm00 Yorumla Ahhaja menepoz teyze ne be akskdjjsmd soruna gelince var öyle bişey ama nedenini bilmiyorum
01 Yorumla
+1 yılAblacım genelleme yapma istersen ayıp oluyor, biz bütün 40 yaş jenerasyonu b*ka benziyor diyor muyuz affedersin
00 Yorumlabunun mukemmelliyetcilik ile alakasi yok tamamen tuketmek ile alakali o kadar islemiski iclerine guzelede iyiyede temizede saygi yok malesef
00 Yorumla
+1 yılAmaaan salla boşver.. Kendilerinde olmayan güzelliği kıskanıp camur atmaları normal
03 Yorumla- +1 yıl
Onlar girsin o Vs'ye kapısından bile gecemezlar.. Klayve ağalığı kolay
- +1 yıl
size öyle geliyo Amerikada bu tip kızlar çok beğeniliyo ayrıca Vs mankenlerinin süslenmiş püslenmiş pembe kanat takmış hallerini görüp bu kızların doğal haliyle kıyaslıyosunuz. O makyajı bu kıza yap bu da o kadar güzel olur. Ayrıca Türkiyede esmer bolluğu olduğundan güzel kadın ancak okyanus yeşili gözlü kadındır gibi bir inanç var amerikada öyle değil bu kızın egzotik meksikan tarzı bir güzelliği var Amerikalı erkeğin gözünde bunlar Adriana Limadan güzel
+1 yılGüzellik görecelidir ve herkes herkesi güzel bulmak zorunda değil, her güzel de güzelliğini sergilemek zorunda değil.
00 Yorumlasinir oluyorum ya bu arada ben de yeni çag kiziyim oyle sey demeyim de onlar gibi deilim yaji
00 Yorumla
+1 yılMenapoz teyze he 😂😂😂 sanki kendi andropoz olacak don lastiğine bak hele
00 YorumlaSosyal medyanın ve teklonojinin gelişmesiyle olan durum.
00 Yorumla
+1 yılArtık 10 yaşındaki kızlar bile birbirlerini kayırıyorlar. Çok bozuldu ortam.
00 Yorumlagelişen dünyada 1 sanıye de olsa öne cıkmak maksat bundan ıbaret
00 Yorumla
+1 yılBoşver yapacak birşeyleri yok boş boş takılıp, insanlara istediklerini söyleyip yorum yapıyorlar en güzelini sen demişsin güzel olsalar resimleri olur Profillerinde
00 Yorumla
+1 yılKendı düşüncelerini tabikide iyi veya kötü yapmalilr ama cirkinlesmeden olmali ki yaşla alakalı bir durumdur belki bilemiyorum guzel kadinsin cokta takma burdakileri
00 Yorumla
+1 yılKendi kusurlarını örtmek içnse başka görselleri ön plana atmakla uğraşıyorlar
00 YorumlaDediğin tarzda kız çok ama yine de zevkler ve renkler tartışılmaz derim birinin çok güzel gördüğünü başka birisi beğenmeyebilir
00 Yorumla
+1 yılVallahi cok dogru demissiniz. Ve bu arada 40 durmuyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılÖyle olduğumu düşünmüyorum hanımefendi genelleme yapmak hoş olmamış..
00 Yorumla
+1 yılEgo tatmini, çekememezlik, kıskançlık vs. Çünkü bizim kızlara öğretilen şey bu küçüklüğünden beri. Senden güzelse kötüle ve erkeklere trip at...
00 YorumlaGunumuz genc kızları genelde böyleler herseyde herkes kusur bulmadan olmas tabiki kiskanma da var içinde hoş gelir ama dışarıda başka yansir iste yapcak bisi yok pek kaale almayakcaksn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇook haklısın
Birbirlerinii kıskanırken çıldırıyorlar deliriyorlar
Güzelse güzel denir yani ne var kıskanıcak anlamadım00 Yorumla
+1 yılAile ve arkadaş gösteriş ve ülke düzeni bozuklukları
00 YorumlaSanki bunu diyen kızlar kendi çok da güzellerde eleştiriyorlar
00 Yorumla
+1 yılTeyze seni niye geriyo sitede takilacagina ibadet et biraz bir ayagin cukurda gelmissin 40 ina 😏
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçirkini orasını burasını açarak prim peşinde, güzeli desen egoist. İkisinin ortak özelliği abazanlar sayesinde kendini altın kaplama sanması. Hepsinin başı da eğitimsizlik
00 Yorumla
+1 yılErgen olar teyze havalılar egolular ama egoları bir gun aniden duşer merak etme 😂😂
00 YorumlaKadınların her daim en büyük düşmanı hemcinsleri :)
00 Yorumlayav sen boşver
bunlar çekemeyorlar
çatlıyorlar ondan
güzel görünce hemen kötüleyelim00 YorumlaSadece güzellermi profiline resim koyuyor🤭
00 YorumlaSeni kimse anlamıyo galiba :)
00 YorumlaGüzel kadınsın ama sinirlisin boşver gitsin 😂
00 YorumlaSon cümle bayağı bayağı enteresan yalnız 😂
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAynen ben de katılıyorum
00 Yorumla
+1 yılSen kasındin knk şimdi yorumları izle 😁
00 Yorumla
+1 yıltürk insanı kadar haset arkadan konusan bulamazsın
00 Yorumla
+1 yılSakin olun..
Her yerde var bu zavallılardan..00 Yorumla
+1 yılSacmalik😂egosu favan yapmis yiplercok burda
10 Yorumla
+1 yılkedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş
00 YorumlaOnunki de ergen tesellisi işte 😊
00 Yorumla
+1 yılKıyamet alametleri ablacım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunların hepsi cehalet bence
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılBazilari oyle hepsi degil
00 Yorumla Köşe yazısı gibi olmuş , kızlar kızacak fenaa
00 Yorumla
+1 yılPatlat bir büyü 😄😄
00 Yorumla
+1 yıl40 yaşına göre çok genç duruyorsun
00 YorumlaAdı üstünde hanımefendi (Türk Kızları)
00 Yorumla
+1 yılGerçekten katıldım
00 YorumlaTakma kafana boşver
00 Yorumla
+1 yılHer konuda egolular
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılErgenlik diyrouz biz
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 320 cevap paylaştı.
+1 yıl👍👍👍👍 çok doğru
00 Yorumla - Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı