I. Çağatay Ulusoy - Best Model 2010 II. Furkan Palalı - Best Model 2011 III. Berk Atan - Best Model 2012 IV. Burak Çelik - Best Model 2013 V. Caner Tanrıverdi - Best Model 2014 VI. Yılmaz Kunt - Best Model 2015 VII. Onur Seyit Yaran - Best Model 2016 VIII. Efe Sorarlı - Best Model 2017
Son yılların yakışıklı beyleri içinden sizin favoriniz kim?
Ama ben kolay beğenen birisi değilim bu dehşetül vahşet bişey :)) şaka takılıyorum ya abarttigima bakma hoşlandım sadece yoksa aşk çok farklı bişey tabiki sadece görüntü değil.
Sana sen uzanırken kitap okuyan adamları sev, senin elin üşümesin diye soğuk suda bulaşıkları durulayan adamı, öyle çok dış görünüşe bakma, sen yanından ayrıldığında maç kanalını hemen açan adamları değil, giyimine ya da her arkadaşına karışan adamları değil, telefonunu meşgule atan ya da toplum içinde seni sana seni seviyorum diyemeyen adamları hiç değil, sev işte çok birşey beklemez onlar, sırtını güvenle yaslamak dışında.. :)
bu manken bozuntuları mı evini geçindiriyo hayırdır niye koruyorsunuz bu vatandaşları ulan sen asgari ücret alırken bunlar fasulye kadar akılları ile dünya para alıyo be cahil..
Zibidi sana derler, asalak aşağılık psikolijisi ile buyumus zavallısın, yorum yapıyor üstüne engelliyor, ezikliğe bak, burdan konuşmaya korkuyor, cahil oğlu cahil sen benim aldığım parayı nerden bilebilirsin, herkesi kendin falan san sen.. beyni yok fikri var işte.
En İyi Cevaplar