Tanımıyor olabilirsiniz tabi ki ama koyduğum fotoğraflara göre en beğendiklerinizi de işaretleyebilirsiniz. :)
Adam Gallagher
André Hamann
Jacey Elthalion
Nick Bateman
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Olmadı şimdi. Bana göre yakisiklilik kriteri sarışın renkli göz ve güzel gülümsemesidir. Bu listede başta Paul Walker olmalıydı sonra Charlie Hunnam, Wenworhy Miller , Ragnar Lothbrok Bradley Cooper hiçbiri yok.
Bahsettiğin kişiler oyuncu, hatta bazısı ölü. Yukarıdakiler sosyal medya fenomeni.
Ölü demeyelim de adam ölü. :) Ben de beğenirdim kendisini de yapacak bir şey yok :/
Ben geçen şeyi fark ettim, Nick'in kaslarına bakmaya o kadar alışmışım ki adamın yüzüne dikkatli bakınca şaşırdım. :D Andre diyorum, daha tatlı.
Bu ne terbiyesizlik bu ne kendini bilmezlik Ks tarafindan tescillenmiş yakışıklı bendeniz Gagaş Marsupılami nasıl listede olmaz efenim
@anonim003 Bakınız fanlarım ayaklanıyor soru kaldırılsın lütfen
@anonim003 Teşekkür ederim fanım bir ihtiyacın eksiğin gediğin var mı hemen karşılayalım
@anonim003 Jüpiter Galaks Kütüphanesine ömür boyu üyelik kazandın artık istediğin kitabı orada hayal ederek karşına getirebilir, ya da kitap yazabilirsin
@anonim003 Uzaylıda olsa insan insandır hhjsdsshj
Arkadaşlar bugüne bugün Burak Özçivit'le yakışıklılık referandumuna gidip kazanmış bir şaheser var tabiki öyle olacak www.kizlarsoruyor.com/.../q8633535-burak-ozcivit-mi-daha-yakisikli-ben-mi
@anonim003 Ben değilim cf.kizlarsoruyor.com/.../...-8cc8-c02921ab7cea.jpg
@anonim003 Resimdeki benim :/
@kingnum Biz Mars'ta barı ayağımıza getiriyoruz. Oturduğun yerde hayal ediyon bar oluyor hemen sonra eve dönüşüyor
Tipik kız profili çıkarsan uzaya gezdirsen önce beğenir bir süre sonrada bu ne boşlukta gezdiriyorsun bizi demeye başlar :D
@anonim003 Yalan olm yalan hepsi köpeğe benziyor ordakilerin :D
Astoloji nedir? Anonim hanım Nasa kendisi gitti mi acaba onu sormak lazım :D
Bunlar yakışıklı değil. Bu erkek bunlardan daha yakışıklı ve karizmatik.

@kingnum Kendi tipine kahkaha attıysan sorun yok.
Cevap
76Cevap
Her ne kadar kumral sevsem de sarışın Andre ile Nick kapışır..😍😅
A'yı seçmek istedim ama keşke gözlük olmayaydı da gözlerini görebileydim :D Google görsellere gidiyorum şimdi :D
İnanılmaz gözleri varmış.. Mavi göz hayranı olmamama rağmen bu başka bişi :D
Ben de gideyim görsellere merak ettim :D
:)))
Hepsini tanıyorum ama nick'le jacey farklı
Özellikle nick..
Çiğköftenin içindeki nar ekşisi gibi şu fani dünyada
Benzetme efsane :D
Türk erkeklerimiz neden yok listede , bunlar bir Burak Özçivit gibi olamaz..
Sevmiyorum kendisini.
Boş işler herkes toprak olucak geçiniz nefsi durumlar bunlar bilhassa kızlar için boşa kürek çek
Yav he abi he.
Gerçekler bunlar Arkadaşım dolu şeylere kafanı yor artı ufkunu aç biraz erkek kovalama piyasa nasıl falan, ne bilim eğitimini geliştir azıcık oku derim oku
lan elin adamını batmanını napak Can Akengin dururkeen
Hafif bir gay yüzü var ama güzel çocukmuş, yeni gördüm.
Nick Bateman'ın ergenlik resimlerinin sosyal medya üzerinden paylaşmasıyla değişime olan inancım daha da arttı, adam ''Umudunuzu kaybetmeyin!'' mottosu gibi. darısı başımıza :))
Bunlarda kim?
Kıvanç Tatlıtuğ
Kenan İmirzalioğlu
Burak Özçivit
Daha niceleri
Kenan İmirzalioğlu
Burak Özçivit
İkisini beğenmiyorum. Yukarıdakiler "sosyal medya" fenomeni.
Nick diyorum biraz masum görünüyor bence böylesi daha iyi en azından sadık kalacağını sanıyor insan 😄
şimdi size daha zor bir soru soracagım, nick bateman mı ben mi? biliyorum çok ikilemde kalacagınız bir soru oldu.
benim en beğenmediğim adam en çok beğenilmiş. demek ki kendimi ne kadar beğenmeyeceğim şekle sokarsam o zaman herkes beğenir
Adam gerçekten adam gibi duruyor. Diğerleri cinsiyet devrimine direniş gösteriyorlar, hangi tarafta kalacakları bilinmez.
Bana göre hepsi normal tip. Bir cekicilikleri yok yüreklilikle söylüyorum ki abartılıyorlar.
Tanımam etmem
Fuat abim yakışıklıdır
#BirKezbanınSeyirDefteri
Niye hep sarışın ve tanıdık gelmeyen simalar en iyisi A şıkkı
hepsi yakışıklı da görünüş olarak alanıma girmiyor :D
Bende yakışıklıyım ama ünlü olmak istemiyorum:)
Siz kas görmemişsiniz :)
Açtırmayın bana göğsümü :)
En bilineni zaten en yakışıklısı, benim de favorim: Nick. Yüzünde de bir masumiyet var.
2. diyecektim ama göğüs killarini görünce bir iğrelti geldi
prensip olarak sadece kendime yakışıklı diyorum. diğer erkeklere pok atarım
Nick Bateman iyimiş tanımıyorum fotodan değerlendirdiğim kadar artık 😂
Gözlüksüz koysaydın en seksi olanına baksaydık ya 😂😂
Gözlükle Adam Gallagher; gözlüksüz Andre Hamann ama hiçbiri tipim değil.
*Gecen bol olsun.*
Ne kadar da klişe..:)
Daha çok beğendiğim birisiyle birlikte olabildiğime göre ihtiyacım yok demektir :)
Keşke şu havalarınız gerçekte de sökse:)
Sanmıyorum :)
Düşünceler farklıdır. İsteyen istediğini beğenebilir ya da beğenmeyebilir.
Adriana Lima'yı da beğenmeyen var ama bu, onun güzel bir kadın olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Sadece benim tek komik bulduğum gerçekteki tepkilerinizle sanalda tepkilerinizin ve tanımadan önceki tepkilerinizle tanıdıktan sonraki tepkileriniz arasındaki çelişkileriniz.
Ayrıca ben şu ana kadar çıkıp da kimseye, bana sorulmadığı sürece "Sen çirkinsin." vs. demedim çünkü bana göre ayıp ve yanlıştır. Dolayısıyla üstüne vazife değilken böyle bir şey söyleyen birisini de samimi bulamıyorum. Samimi olduğu bile düşünülse fesattır.
Havamı ve egomu dışa yansıtacak tiplerden değilim damarıma basılmadığı sürece.
Bu adamları beğenmememin en büyük nedeni de karakterleri zaten. Karakter olarak iyi bulmadığım için dışları da bana iyi gelmiyor. Karakterleri iyi de olsa dışları o kadar iyi gelmez ama en azından daha sıcak bakarım. Herkesin bir zevki var ve bu ego değil. Herkes herkesi beğenmek zorunda değil.
"Zaten istesende olamaz tipin sana gore fazla yakışıklılar" aşağılamaktan başka bir şey değil.
Sizin gibilerin hep yaptığı da öyle alıştırıldıkları için kendileri saydırıp saydırıp karşısındakilerinin susmasını beklemek.
ufff secmekten zorlandim hepsi biri birinden cekici masllah
Hele bunlar da kimmiş helee sosyal medya diyince aklima direk Enis Arikan geldi ben onu begeniyorum
Off analar taş doğruyor Kesin bunun anası babası terorist bomba gibi çocuk yapmışlarr
Bu nasil bir yaşama sekli😃😃
Yavsama
@Ceyrekmuhendiss böyle bir tipe yavşamazmı ya baktıkca eriyor insan
Bende kendi çapımda yakışıklıyım arkadaş. Ben niye kendimi beğenmiyim
Ya demek instagramda bunlari takip edionuz biz bir bikinili kiz fotosu likelasak adimiz sapiga cikar 😂😂
Nick batemanı severim çok tatlı ha birde felix bujo var
Türk erkeģi niye yok abi bizimkilerin yanında bunlar kim ben nicık mıs allah allh
Sempatik değiller yakışıklılıktan ziyade sempatiklık daha ilgi çekici..
Hiçbiri , tipim değil vs diyen kişilere guluyorum sadece
Neden? Güzellik göreceliyken herkesi yanımızda istemiyor olabiliriz, çok normal değil mi?
Angelina Jolie gibidir derken bile bana göre mantıksız oluyor bu, çünkü bence Jolie güzel bir kadın değil. Alımlı belki, o da zaman zaman ama güzel değil.
Gabriel prado, sadece yakışıklılığıyla değil mesleğiyle de ilgi çekiyor
Dışarda görseler sarışın ve kumral erkekleri beğenmezler, burda bir bakıyorum dipleri düşenler var ☺
Şu listeye göre: Nick Bateman
💕Bu liste dışında da beğendiğim favorim olan fenomen: REYNMEN ( Yusuf AKTAŞ )
@Barkn699 sen gbi 😉
@Barkn699 her kimi sewersem sewetim size ne herkesin kendi görüşü cvp yazmak zorundalığınız da yoktu
@Barkn699 kes yaa
O değil de kızların içi gitti sen nerden buluyosun bu kadar erkegi takip mi ediyon :d
Hiç biri Çağlar Ertuğrul ile ibrahim Çelikkol bence
işiniz gücünüz yağ yakan adam kaslı adam komşunun falanca oğlu , çekirge yiyen adam 😂😂😂
Ben daha yakışıklıyım beni neden koymadin yanlarına
Kanka nick'in yanında diğerlerinin pek şansı varmış gibi gözükmüyor chkdhdejdk
abi siz kadınların bu yüzden burnu boktan kurtulmuyor. nerde bir kaslı nerde bir makyajlı var gidin düşün peşine aferin.
Bizim Kız lar atlamış hemen bunlara bu adamlar sizi almaz kızlar boyunuz yok. Adamda çok yakışıklı değil
Ben değilem kardaş 2 ikisper var didiler şırnaktan gelmişkem :D
Biri de çıkıp Culdesac dememiş. Püh yazıklar olsun size.
HİÇBİRİ... burak özcivit tipinde 1 tane bile yok
Beğenmediğim biri ne yazık ki.
C şıkkı anamı s... se sesimi çıkartmam, en azından sülalemize ve ülkeye gen aktarımı olur
Nick Bateman. Adam Gallagher' ı da seviyorum. Ama Nick bir başka 💙
Bu sondaki sarışın çocuk mama gibi
Mama mı :D
Evet 😀
En alttaki herif yakışıklıysa ben brad pittim mk 😂😂😂
Kiskanma ;))
Bunun neyini kıskanacam kiralica 😂😂 Beckham falan desen eyvallah bu adamın neresi yakışıklı la
Adam acayip birsey sen takma bos ver :))
Senin gibi kezbanlara göre öyle tabi 😂
kasli olmayipta şöyle zayifliktan hafif karin kasi gozukenlerin havasindan nefret ediyorum.
😂 tūrk niye yok hep gevur
😂 diyosun
😂 Allah seni ya
andre hamann kalp kalp kalp
Tabi ki adam, modayı üstüne oturtur.
Hepsi yakışıklı bunların :d
Sende guzlsin
Tanımıyorum. Ve bunlar esmer değiller 🙍
Esmer olsun camurdan olsunmu diyoaun :)
@Keremcan2021 Esmerin bir asilliği var hani
Hmm karizma meselesi 3vet
Yokki şöyle biri bize yazsa :P