Dalga geçecek olan yazmasın ciddi yardimlarınızı bekliyorum tuylerim var heryerimde beyaz tenliyim tüylerim hem siyah hemde uzun ve çok olduğu için belirgin kendimi bildiğimden beri rahatsız oluyorum hormon testi yaptirdim normal cikti kimi zaman jilet kimi zaman zirnikotu, epilatör, doktor eldiveni ağda ne kullandıysam fayda etmedi sir ağda kullanıyorum şu an isitici olanlardan ama agdadan sonra cildim putur putur oluyor kizariklar gecmiyor sadece azaliyor sir agda yagini surup baska birsey yapmiyorum azaliyormus duzenli kullandigimizda duzenli kullanacagim fakat diger bayanlar gibi puruzsuz olmuyor hicbirzaman vucudum cogununki kaymak gibi özeniyorum onlara ben tuyleri alsam bile putur putur ve kirmizi oluyor kendimden nefret etmeye basladim artik bu arada yakinda evlenecegim evlenecegim adam eğer coksa rahatsiz olurum caresine bakariz kil yuzunden seni birakacak degilim diyor ama lazere izin vermiyor vucudumu bayanda olsa kimse gormesin diye ileride onu mutlu edemem bu konuda diye korkuyorum ben bile kendimden böyle tiksinirken o dünden tiksinir hanımlar tum vucut pruzsuz olmasi icin ne yapiyorsunuz
Güncellemeler
+1 yıl
yok mu yardim edecek olan hanimlar nasil puruzsuz oluyor cildiniz agdadan sonra bende neden olmuyor oyle
Güncellemeler
+1 yıl
Hâydi yardïmm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar