Zerdeçalın cilde olan faydaları çok fazla. Bu yüzden cilt temizleme için zerdeçal toniği kullanıyorum. Siz cilt temizleme için neler yapıyorsunuz? Cilt temizleme cihazı ve cilt temizleme ürünleri kullanıyor musunuz?cilt temizleme
Cilt temizleme için zerdeçal toniği kullanıyorum. Siz neler yapıyorsunuz?
Zerdeçalın cilt temizlemedeki faydaları oldukça fazla. Benim de düzenli olarak uyguladığım cilt temizleme rutinim var. Cildimi temizlemek için birçok yöntem kullanmayı tercih ediyorum.
Cilt temizleme için neler yapıyorum?
cilt temizleme
Cilt temizleme cihazları kullanıyorum
Ben cilt temizleme rutinimde cilt temizleme cihazı kullanmauı tercih ediyorum. Gözenek sorunu yaşadığım için gözeneklerimin derinlemesine temizlenmesine yardımcı oluyor. Cilt temizleme aleti kullanmanın faydasını fazlasıyla gördüm. Bu cihaz ile birlikte cilt temizleme jeli kullanıyorum.
Cilt temizleme ürünleri kullanıyorum
Cilt temizleme cihazlarının yanında, cilt temizleme ürünü de kullanıyorum. Cilt temizleme için ilk önce köpük ile yüzümü siliyorum. Ardından gözeneklerim için peeling uyguluyorum. Son zamanlarda cilt temizleme ürünü olarak Yves Rocher markasını tercih ediyorum. Bazen bu ürünleri uygularken cilt temizleme fırçalarından yardım alıyorum. Bunları yaptıktan sonra su bazlı nemlendirici krem uyguluyorum.
Cilt temizleme için doğal maskelerden faydalanıyorum
Cildim için doğal maskelerden faydalanmayı unutmuyorum. Cilt temizlemek için kil maskesinden faydalanıyorum. Yeşil kil maskesi gözeneklerimi çok iyi temizliyor. Cilt temizleme için tonik olarak doğal gül suyundan faydalanıyorum. Yatmadan önce gül suyu toniğini uyguluyorum.
Canım cildimi bize mşrastır. Onu bir değil de bir çok ürünle temizlemek lazım. Makyaj temizleme suyu olarak Dıadermıne Essentıal Care makyaj temizleme suyu ile genel temizlik yapıyorum. Ardından eğer o gün göz makyajım varsa Dıadermıne Laboratoıres göz makyajı temizleme suyunu kullanıyorum. Gözlerimi yakmıyor memnunum. Daha sonra yine Dıadermıne ürünü olan makyaj temizleme sütü ile yüzümü yeniden ssiliyorum. Ardından Loreal Paris saf kil peeling jeli ile yüzümü ovalayarak peeling yapıyorum. Ardından, Nivea Canlandırıc yüz yıkama köpüğü ile yüzümü yeniden yıkıyorum. Ciltteki ölü deriyi temizleyen özel pamuklarım var o pamuklara Loreal Paris üç etkili ışıltı veren tonik döküyorum ve yüzümü siliyorum. Son olarakta gül suyu ile yüzümü yıkıyorum.
Zerdeçalın ciltte rengini bıraktığını duymuştum. Ben de bunu duyduktan sonra denemekten çekindim. Yüzüme haftada 3 kere elma sirkesi-maden suyu kürünü uyguluyorum. Hafta sonları cumartesi günü gece yatmadan önce limon-yoğurt maskesi uyguluyorum. Her gün cildimi temizlemek için Nivea'nın moleküllü jeliyle cildimi temizliyorum.
Gül suyu ve kükürt kremi ve sabunu kullanıyorum)) kükürt cilt temizliği için çok etkili, ve cilt yumşamasını sağlıyor, hem kuru hemde yağlı ciltler için uygun
Sabah akşam temizleyici, tonik, göz kremi, nemlendirici ve dışarı çıkarken mutlaka güneş kremi yaz kış. Haftada bir peeling, ayda bir dermapen uygulaması.
En İyi Cevaplar