Bazı insanlar gerçekten fazla bakım yapıyor. Ha bakım kötü bir şey mi değil, ama yine de şeyini çıkarmamak lazım sanki :D Bana fazla bakımlı insanlar öz güvensiz gibi geliyor. :/ Tepki çekmeyeyim, dediğim gibi "fazla" bakım. :)
3 günlük dünyada 5 gün bakım yapmak öz güven eksikliği olabilir mi?
Özgüven eksikliği ile alakalı olduğunu düşünmüyorum, suyunu çıkarmış olabilirler belki ama kendi zevkleri, yapmaktan mutlu oluyorlar olabilir. Ben nasıl günlük 1 saatlik bakımdan mutlu oluyorsam "bugün de çok bakim yaptık ha" modunda takılıyorsam oda bize fazla gelen bakımı normal görüp mutlu oluyor olabilir. Tercih meselesi tabi.
Narsistik kişilik bozukluğuna sahip adama da "kendi tercihleri" mi diyorsun? :) Kendi tercihleri olabilir de altında bir şey yatıyor mu onu soruyorum. :)
Uzun bir şey yazmışım sen aradan bir cümleyi alıp bambaşka bir şey diyorsun:/ "Yapmaktan mutlu olabilir. Ben nasıl oluyorsam" demişim hala aynı seyi diyorum. Özgüven eksikliği olan biri gidip uzun uzun bakım yapmaz çok zor bir ihtimal, hala dediğim gibi olduğunu düşünüyorum.
Zorlasanda hergun 3-5 saatlik bakim olmaz. Ben bakimliyim ama hergun hergun 3-5 saatlik bisey olmuyor. Hafta bir manikür, pedikür yaparim. Haftada 2-3 maske ve peeling yaparim. Dustan sonra sacima krem ve maske uygularim. Hergun Hergun duzenli yaptigim şey gece yatmadan yuzumu temizler, tonikler nemlendiririm ve sabahta aynini yaparim ve bu cok uzun biir sure degil. Makyaj ve saç sekillendirmem bile 2-3 saat surmuyor. Daha ne bakimi olacak hergun 3-5 saatlik?
kendine güvenen kız makyajsızda çıkar boşuna makyaj güzelki doğal güzel denmiyor doğal güzelin zıttı çakma güzeldir bakım falan bilmemde makyaj söz konusu çakmalık şart
Yoo, öz güvensizlikle bir ilgisi yok. Ne kadar bakım yaparsan o kadar karşılığını alıyorsun, tabii ki doğru uygulamadan bahsediyorum. Yani "fazla bakım" diye her gün cilde yoğun bir şeyler sürmek doğru değil zaten, o zarar verir. Ama çoğu kişiye göre takıntılı bir derecede bakıyorum kendime çünkü karşılığını almak beni motive ediyor.
bir alanda beceriksiz olup daha sonra üstünlük çabası kurarak bari bakımlı oluyum diye düşünüyor olabilir ama sağlıklı bir şekilde ve bence güzel bişey
En İyi Cevaplar