Yemek istemiyorum ama hep elim ağzıma gidiyor nasil yemiyecem lütfen 

Bu ojeyi al üç günde bir yenile yani sil tekrar sür. Benim bir arkadasim vardi tirnaklari senin gibiydi ona çare ararken bunu denettirdim Şu an tirnaklari benden uzun ve sert sağlıklı. Ama bunu sürüp kesinlikle agzina goturme o parmaklari. Iradesiz degilsin agzina goturdugun an kendine telkinler ver yapmicam yapmicam gibu ve geri cek o parmaklari agzindan
Ojenin ismi kalyon dışı matımsı içindeki ojenin rengi rakı beyazı gibi olanı al
Teşekkür
Kötü bir durum bu 😒 üzerine protez tırnak yaptır onları yiyemessin. Kuzenim bu yöntemle kurtuldu. Ayrıca bu yaşta bir kadınada yakışmışmamış. 🤷♀️😬
Dürtü kontrol bozukluğu.
Bir psikiyatriste görünmek için neyi bekliyorsun sevgili dostum?
Psikanalizde bu dürtü bozukluğunun çok değişik nedenleri olduğuyla ilgili birçok makale okumuştum, yardım alman gerekir.
Ben bir kadinda en cok el ve saclara dikkat ederim bu nedir bole yarappi... nickini de degistir lutfen bu tirnaklarla o nicki hak etmiyorsun.
Gsysyahahaha koptuuuumm shsjsjsjsja
@minikdevbirkadin valla su tirnaklari gorunce bende koptum 😓
Dalga gecmemek lazim ayıp yaptigin by
@minikdevbirkadin sen ol da dalga gecme. Beni ayibimla bas basa birak ve GİT o zaman. Hadi canim sana da BY!!!
Tamam ne bagriyon acaba
@minikdevbirkadin geldin yorumuma salca oldun ustune standart trip cumlesi. Napcaktim? Ben senin nazini tribini cekecek 18 yasindaki ergenlerden degilim. Git baska yerde oyna hadi.
Hshsahaja yav abicim sjsjsja ben dalga geciyorum sen neye sinirlendin bu kadsr
@minikdevbirkadin hee ole de aman...
Cevap
23Cevap
ovvv one kız bari hepsinide yiyip kemireydin.. tırnak kalmamış
Çekirdek ye ben öyle bıraktım hem geçen gün kalcalarımı nasıl büyütürüm diye sormuştun o istese yarar
Acı ojeler var onlardan sürebilirsin ama kendiliğinden bırakman daha doğru. Ne yazık ki kötü görünüyor.
Doktora git ilaç veriyor benim bir arkadaşımında böyleydi 6 ayda düzeldi 1 senede mükemmel oldu
o kadar çok yiyosan bu bir hastalık psikoloğa gitmelisin
Psikolojikmen güçlü olman lazım tek başına değil de bir doktor yardımı alsan iyi olur
birşey kalmamış zaten hep böyle durursa sorun ortadan kalkar bu nedir allah aşkına doktora git acil hemde
aynı sorun bende de var bir çözüm bulamadım bırakayım dıyorum 1 2 gun tutuyorum kendımı sonra biraz uzuyorlar yemesı daha tatlı oluyor :D
Ayni dert bende de var. Yara bandini buldum son care.
Dr git belki bir sey eksik sende.
Bu durumu zor atlattım ama atlattım
başka şeylerle uğraşmaya çalış düşünme
Onun için bir oje vardı.
Aci bir seyler sur belki etki eder yasin kac?
Bune beee benim bile bole degil 😀😀
bu yemekten öte tırnakların gelişmemiş hiç
Aci biber sür yemezsin böylece kız ayool
tirnak kalmamış ki
Tam araya verırdım tutardın kuzum
Midemi bulandırdın.
Evet kotu
auvvvvvv çok fena
Aci oje sur
Aci oje sur
İnşallh şakadır
acımıyor mu ya