Dudaklara 👄 sürülen parlak, ışıltılı rujlar mı yoksa mat olanlar mı daha seksi ve dikkat çekici? Ruj kullanmayı seven biri olarak fikrinizi merak ediyorum 😌 en sevdiğim tonlar kırmızı, bordo, nude olanlar.. Mat ♥️Işıltılı #Mademoiselle88♥️
Işıltılı olan rujlar mı yoksa mat olanlar mı? Hangi dudaklar daha dikkat çekici?
Kırmızıysa mat açık kırmızıysa çilek gibi duran dudaklar için dudak parlatıcısı. Dudak parlatıcısı aslında erkeklerin dürtülerini kaldırırmış sebebi de ıslak duran dudaklar. Kadını daha şehvetli gösteriyo
Sanırım ışıltılı ruj sürülen dudaklar daha çekici. ruj rengi en çok pembe ve kırmızı yakışıyor. bordo da en sevdiğim renk olduğu için onu da sayıyorum.
İkiside dikkat çekici ama tercihim parlak kırmızı ruj. Buna ilaveten kırmızı desenli gecelik ve içinede kırmızı dantelli sütyen takımı yakışır geceler uzun olur böyle kışkırtır adamı kamçılar.
Tam olarak dikkat cekmekmi yoksa sevdigine guzel gorunmekmi icin mi renk seciyorsun ( maksadin sadece kendineyse tenin ve durusu seni mutlu eden rengi bul derim ) sorumda art niyet ararsan sadece abarti makyaj basitlestirir yani ben burdayim demek tir
En İyi Cevaplar