Güzellik & Bakım Parlak rujlar mı daha çekici mat rujlar mı? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Parlak ruj mu tercih edersiniz mat ruj mu? Parlak Mat Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Parlak rujlar mı daha çekici mat rujlar mı? Cevapla Ruj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
KaRTaL_27 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 66% +1 yıl Hiç ruja dikkat etmedim sevmemde doğal hali daha güzel operken bir boka yaramiyor 5 0 Yorumla
bycon06 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 78% +1 yıl Kadınlar ruj sürmemeli daha dogal seyler var eskiden kadınlar meyve falan sürerlermiş... ben karsıyım opüsür Ken o dudak sıcaklıgını alamiyorum 0 0 Yorumla
Zulukune Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ruj kullanmayı sevmiyorum ya Vıcık vıcık oluyor dudaklar en iyisi Dudağın kendi rengi doğal rengi 0 0 Yorumla
glamourgoal Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl mat. Selena Gomez ile hailey bieberi yan yana koyman oldu mu simdi🤩🤩 0 0 Yorumla
__cmre Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Mat rujlar daha soft gözüküyor bence o yüzden daha iyi 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. Normal kırmızı ruj bence kadına en iyi giden ruj. 0 0 Yorumla
sevimsiz_z Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Kesinlikle mat aşığı bi insanım parlak çok nadiren kullanırım 0 0 Yorumla
ndenizyıldızı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Mat ruj kullanıyorum. Parlak çok nadir 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 966 cevap paylaştı. Mat rujlar daha çok çekici gösteriyor kadınları. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Mat tabi ki 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. mat bence suskun çiçeğim 0 0 Yorumla
gelinherkes Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl @damladamla123 hangisi fovorin 😀 0 8 Yorumla damladamla123 +1 yıl Mat Yorumla gelinherkes +1 yıl @damladamla123 siyaha benziyor Yorumla damladamla123 +1 yıl Her rengin mat ruju var Yorumla gelinherkes +1 yıl @damladamla123 parlak renkli kızın mat rengi kızdan dudağı geniş Yorumla damladamla123 +1 yıl Herkesin dudak yapısı farklı biliyorsundur Yorumla gelinherkes +1 yıl @damladamla123 hmm doğru diyon Yorumla damladamla123 +1 yıl Evet Yorumla gelinherkes +1 yıl @damladamla123 aynen öyle 😃 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 992 cevap paylaştı. Mat. 0 0 Yorumla
kralkaan34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 442 cevap paylaştı. Mat ruj 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hiç ruja dikkat etmedim sevmemde doğal hali daha güzel operken bir boka yaramiyor
Kadınlar ruj sürmemeli daha dogal seyler var eskiden kadınlar meyve falan sürerlermiş... ben karsıyım opüsür Ken o dudak sıcaklıgını alamiyorum
Ruj kullanmayı sevmiyorum ya Vıcık vıcık oluyor dudaklar en iyisi Dudağın kendi rengi doğal rengi
mat.
Selena Gomez ile hailey bieberi yan yana koyman oldu mu simdi🤩🤩
Mat rujlar daha soft gözüküyor bence o yüzden daha iyi
Normal kırmızı ruj bence kadına en iyi giden ruj.
Kışın mat, yazın gloss yani parlak
Kesinlikle mat aşığı bi insanım parlak çok nadiren kullanırım
Rujsu organik dudaklar
Parlak daha dikkat çekici 💋
Mat ruj kullanıyorum. Parlak çok nadir
Mat rujlar daha çok çekici gösteriyor kadınları.
Mat tabi ki
mat bence suskun çiçeğim
Mat ruj daha çekici tabii ki
Mat daha çekici bence
@damladamla123 hangisi fovorin 😀
Mat
@damladamla123 siyaha benziyor
Her rengin mat ruju var
@damladamla123 parlak renkli kızın mat rengi kızdan dudağı geniş
Herkesin dudak yapısı farklı biliyorsundur
@damladamla123 hmm doğru diyon
Evet