Ülkemizde hayran kitlesi oldukça geniş bir manken ama bana asla Seksi, güzel gelmiyor aksine çok itici, donuk surat ifadesi var çenesi uzun, dişler kocaman tek sebep mavi gözlü olması mı? Şimdi "Kıskanma" diye yaftalayanlar olucak gülüp geçiyorum 😊Vannese hessler gibi Dünya güzeli, tatlısı manken dururken Barbara yi abartmak komik! Bu mu çok güzel? 😂😂😂Dişler, çene enik gözler ve aşırı iticilik! Dünyanin en güzel, tatlı, seksi mankeni Vannesa hessller kibirli de değil sizin ki gibi.
Yalnız değilsin. Bende Barbara'yı beğenmiyorum. Ya Barbara'dan kat kat güzel mankenler var çokça bilinmeyen tanınmayan al işte bu Vanessa'yı ilk defa gördüm daha güzelmiş maşallah daha ne kızlar var ama neden abi bu Barbara denilen kız bu kadar abartılıyor?
Bilsem ergenler, Abazalar bence aklı başında insanın beğenip, etkileneceği tip değil elit insan zor beğenir bence. VANNESA'ya ilk gördüğüm den beri aşırı hayranım, Çok çok güzel, tatlı, seven Röportajıni okudum aşırı Alçak gönüllü, Fırıncı sevgilisi olduğunu insanları sınıflara ayırmadığını da söylemişti Barbara gibi kibirli, küstah degil ondan çok sevdim
Barbaranin burnu da çok kötü çenesi de Sadece çok çekici kaş ve göz yapısı var onu öne çıkartan bu. Emin ol güzelliği değil çekiciliği onun bu kadar hayran kitlesinin oluşmasına neden oluyor. Makyajszken ruh gibi ya cidden Turkiyede bile daha güzel kızlar var neden bu kız haksız yere abartılır ki anlamadım.
Haklısın, iyi bir makyajla kusurlarını kapatmış, göz ve kaş makyajı çok iyi yapılmış insanlar diğer kusurları görmüyor Zaten "Barbara dan güzeli yok" diyen erkek yıllarca dağ da yaşamış, yabani, asosyaldir. Ben abartıyor demiyorum komple çirkin diyorum valla.
Alttaki verdiğin örnekteki kadın daha güzel ama Barbara da güzel. Zevkler ve renkler tartışılmaz ama Barbaranın güzel olup olmaması tartışmaya kapalı bir konudur , kesinlikle güzeldir :ASD
ömrümde böyle kıskançlık görmedim doğrusu, KIZIN BURNU EMİNİM SENDEN İNCEDİR KÖR MÜSÜN KARDESİM MİNİCİK BURNU VAR bu bir, ikincisi at gibi suratlı deyip durmuşsun türkiyedekiler gibi bazlama suratlı değil en azından çıkık çenesi olan türkiyede çok az sayıda insan var poğaça gibisindir eminim ve o yüzden bu kızın yuz hatlarını kıskanmıssındır attığın fotodaki kız da güzel orası ayrıda beğenmediğin kız dünyanın en güzel kızlarından biri otuz kişi görüşüne katıldı onun kaç milyon takipçisi var insanlar suratı onun gibi olsun diye ameliyat oluyo yinede sen bilirsin😂😂😂😂😂
Bilim adamları, bir çok dergilere göre güzellik algısı, seksi yüz şudur! Küçük burun, Kocaman göz, Küçük, narin çene yapısı, dolgun dudak. Türkiye deki ezik ünlüleri sayma Dünya da sevilen güzel yüzleri say bana hiç bir şey den haberin yok bana göre uzun çeneli kadın asla güzel, seksi olamaz çirkin olur sadece. Bana göre de değil çoğu insana göre.
Türkiye’dekiler ezik diyelim peki Megan Fox Candice Swanopel Jessica Alba Kim kardashian unların hiçbiri çenesi kücük değil ve aksine bayagı beğeniliyorlar
Jessica Alba cok güzel bir yüz, ve asla çenesi uzun değil! Gayet küçük, narin çene yapısı var! Megan Fox 0 beden diye beğenildi şimdi kimsenin umrunda da değil çenesi de uzun değil normal! Kim Kardashian poposu sayesinde seksi hatırlatırım yüz güzeli asla secilmedi.
Vannesa at suratli değil Barbara gibi Ülkemiz insanım at sevgisi çok fazla 😂😂Burun ve çene'lerini kıyasla hangisi daha güzel seç! Ayrıca Vannesa en güzel yüzlü manken seçilmişti Dünya da araştırın biraz Türk erkekleri %90 i Vannesa için oy kullanmışti
Vannesa at suratli değil Barbara gibi Ülkemiz insanım at sevgisi çok fazla Burun ve çene'lerini kıyasla hangisi daha güzel seç! Ayrıca Vannesa en güzel yüzlü manken seçilmişti Dünya da araştırın biraz Türk erkekleri %90 i Vannesa için oy kullanmışti
Güzele güzel demeyen parmakların ufffff olsun. Şarjın bitsin netin tükensin hattın kapansın. Bilmiyorum ki başka ne diyim. Sen çok güzelsinde bunu eleştiriyorsun. Çok aip yapma böyle ergenlikler.
Ondan çok daha güzel yüzüm olduğu kesin, çok beğenilirim çevrem de hatlarım düzgün, en azından heykel gibi değilim ayrıca sanane ki? İster beğenirim ister beğenmem!
Öncelikle gayet iticisin. Kibirli kendini begenmişsin. Sınıfta kaldın. Sonra kimi begenirsen begen umrum dışı. lakin bn güzel diyorsam bunu eleştirme. Yorumuma saygı duy bayan ergen.
Kibirli olan şu yamuk çeneli Barbara, sanırım ondan nefret etme sebeplerinden biri kibirli olması, bir Manken için beni küçümsemek, aşağılama olursa sonuna kadar kendimi överim, savunurum kimse beni sıradan gösteremez!
Siz Anlasaydınız, son derece çirkin olan bir kızı abartmazdiniz! Eski nesil olarak bizler Denise Richards'lar, Brooke shilds'ler, Tori praver'ler, Melinda Clarke'ler, Elisha Cuthbert'ler gördük bu Ergen, donuk suratlı kızı beğenmemiz çok zor.
O saydığım kadınlara bak, Filmlerini izle Nasıl güzellik anlayaşım olduğunu anlarsın 😊Uzun yüzlü, uzun çeneli kadınları beğenmem aslında kimse beğenmez
Zevkler ve renkler tartışılmaz sanane ki? Bana göre çirkin olan, sana göre güzeldir çocuk musun sen? Siz bizler gibi olaya net bakmıyorsunuz! Bana göre gerçekten güzel kadın Küçük Burun, iri kocaman gözlü, küçük narin çeneli olmalı mesela Mila kunis gibi. Barbaranin tek gözlerine bakıp güzel demek saçma geliyor. Bir kire uzun çenesi, koca burunu, kocaman ağzı, dişleri var suratı donuk, ifadesiz heykel gibi yani sebep bu sen beğen bana karisma
En İyi Cevaplar