Kızın gözü renkli başka bir şeyi yokki onun dışında güzel olan milyonlarca kadın var fazla abartılmıyor mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Erkek olmanız lazım bence anlamak için. Sen şimdi bana ne kadar Johnny Depp'i övsen ben derim ki abartıyorsun. İşte, yakışıklı biraz. Senin gözünden bakamam ona. Sende bizim gözümüzden bu kızlara bakamazsın. Bunlarda sanki bir büyü var, çekicilik var. Güzelliğin ötesinde yani. Sokakta gördüğün çok güzelmiş dediğin bir kızı bunun yanına koy, o güzel dediğin kız şempanzeye döner.
11 Yorumla- +1 yıl
helal olsun
çekici diye böyle geliyor gözünüze işte.
En İyi Cevaplar
+1 yılBen hiç beğenmiyorum.
10 Yorumla
+1 yılBarbara zaten aşırı güzel değil
Barbaranın profesyonel makyajı ve bakım ürünleri maskeleri güzel beybi 😉226 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın bebeğim ağzını öperim senin😂
- +1 yıl
Sevdim seni beybim 😘
Soran+1 yılbende seni😘
- +1 yıl
Barbarayi ilk gördüğümde bu ne lan dedim cenesi bildiğin Allah katına uzamış gibi
bunun nesini begeniyolar cozemedim Rihanna gibi melek güzellik varken
Soran+1 yılRihanna falan onu bunu geçte Barbaranin dişleri bile güzel değil çarpık, ülkemizde gerçekten fazla abartılıyor. Hande Erçel, Fahriye Evcen bunlarla Instagram takipçi sayısı aynı 😂 bizim aptaIIarda o ünlü diye Barbaradan başka güzel yok sanıyor.
- +1 yıl
Standart Türk erkeği işte canım kız gördüm ayağı çekip aslında kızın k'sini görmeyen tipler bide kendileri çok yakışıklıymış gibi önüne gelen kıza (görmeden bile) Kezban derler
kısaca "mal" diyip geçiyor evet. - +1 yıl
geçiyoruz olacak.
Soran+1 yılOlsun takmıyorum da , tipte yok kezban derken havalanıyorlar sanırsın kraliyet soylu
- +1 yıl
Beybim bunların adı kısaca "mal'.
Ne takiyon ya salla geç ez geç.
Soran+1 yılBarbarayi beğenip Türk kizlarina kezban diyen ezik bir zihniyetin kendisini kusursuz saymasi cevresindeki kızların aslinda hiç guzel olmamasi nerede sümüklü kizlar var onlarla takilmasini hoş gormek gerekiyor. Bu arada Kuzu sen çok akıllısın seni sevdim gerçekten kalpli kokulu öpücük yolluyorum burdan sana muah muah muah 😘😘😘
- +1 yıl
Barbarayi ilah yapan gereksiz klasik Türk erkeğinin lafını ederken o yorulan ağzını yirim balım çiçeğim seni tanımadan sevdim bak elektrikk aldım bir pozitif elektrik gönderdin bana kız normalde sevmem kimseyi ben 😂 ahshj teşekkür ederim beybim sende bana ckmissn bu konuda ikimiz de süperiz 😄😘
Soran+1 yılSevindim burcun ne senin?
- +1 yıl
yay senin
Soran+1 yılterazi
- +1 yıl
Boş yapma lan angut
senin ki 10 para ediyorsa git bakkala sakız al çiğne by - +1 yıl
Kardeşim sen kezbanlıktan bahsediyorsun ben de sana görünüşle değil karakterle ilgili olduğunu söylüyorum. Ama sen salyalarını akıta akıya köpek gibi saldırıyorsun : )
Aldığın oksijene yazık. Kendini kadından sayan " yürüyen aam "
İçindeki pisliği başka yere boşalt
Aşşağılık köpek : ) - +1 yıl
Aşağı köyün eşeği geldi buraya sanırım anirip duruyor ne dediği de belli değil neyse bir semer vuralım buna iki tane de yük atalım üstüne ugurlayalim 3 hayırla by
- +1 yıl
Or*spu anana çok semer vurdum, senin gibi bir or*spu çocuğu peydah oldu.
Azalarak biterler de kurtuluruz. Dünyayı kirleten aamk pislikleri.
Sen gibiler reelde karşıma çıkmaz. Şansına. Yakaladığım yerde ananı s*kerim de dışarda rengini belli etmezsin : ) Dışarda hepiniz kuzusunuz : )
Aamk korkak köpekleri : )
Soran+1 yılTavuk yeni hesaplar gelip anirip gidiyor farkettin mi
- +1 yıl
Olmayan bitarafıma bile sallamıyorum beybim
kuyruk acısı verdiğim insan tipleri bunlar iyi bilirim sende gül ordan sadece okuyup 😂
Soran+1 yılGülüyorum da sende gül tamam mı canım 😂😘
- +1 yıl
Adım başak bu arada 😊
Soran+1 yılMemnun oldum başak ben burda bu ortamda tanışmak istemezdim
- +1 yıl
Olsun gülüm her zaman her istenilen olmuyor işte kader böyleymiş 😊😉
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
19Cevap
+1 yılAnlayamadigimiz bir cekiciligi var ve bu bizi daha cok cekiyo abartildigi falan yok ayni sey adriana lima icinde gecerli onlari cekici kilan sey guzellikten de ote
11 Yorumla- +1 yıl
Ben sana anlatiyim estetik
+1 yılBide kızın sevgili varken askim diyip dylana küfür eden 40 yaşındaki dayıları anlamıyorum 10 dan tut 50 sine 60 ina kdr yavsiyolar ne kdr ahlaksızca ülke seviyesini düşürüyo seviyesizler bir estetikli kadın için eskiden de güzeldir ama asil bu şekilde güzle olmayı estetik sağladığı belli oluyo çene törpüsü dudak dolgusu burun estetiği kas kaldırma dudak dolgusu bunları tek tek yaptır sonra this is not botox this is gift for god de owkendndndndnd 🤣👏👍
10 Yorumlavalla alayinizdan güzel. Türkiye sinirlari icinde (bana göre) boyle kiz doğuracak ana yok.
02 Yorumla- +1 yıl
Abartma dostum
- +1 yıl
Şöle sen bunun anasını gördüysen ALLAH affetsin çok çirkin en azından benim annem daha güzel heryer estetik victeria secret yüzü olan manken estetikliyim derdi ztn ne kdr safsiniz ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılKes çeneni kezban https://i.hizliresim.com/XX1Za0.jpg https://i.hizliresim.com/kWz5qy.jpg
125 Yorumla
Soran+1 yılSen beğenerek kezban olmamış mı oluyorsun Zevk meselesi beğenmiyorum benim yüz hattım bile daha güzel o kadar parayla sende bir ihtimal güzel olabilirsin nfjdjd
- +1 yıl
Kezban diyen bir gizli uyecik
seninde yüzüne günlük 20 tane bakim maskesi uygulasak
profesyonel makyaj uzmanlariyla calissak
barbarayi trafik ışıklarında sollarsin
çirkin suratın bile olsa bunu kafanın bir köşesine yaz özenti olma milletinde görüşüne saygı duy öyle Kezban diyerek saldırma herkes senin gibi düşünecek değil aptal kız.
neyse by
Cevap sahibi+1 yıl@TavukprenseS ve @Soran barbarayi kendinizden daha güzel görüyorsanız manken olsaniza? O kokuşmuş ağzına , yaglarinla olamazsın tabi :) ayrıca senin hayranın bile daha yok üzgünüm paçoz ben kuzey koreye benzemem ananı aglatirim seni allah dogurmadi pis kenar mahalle dilberi sümüklü :))
- +1 yıl
Yüz mankenliği yaptım ben zaten canım beyin yoksunu kız
ayrıca barbaradan daha güzel olup manken olmayan trilyonlarca kız var o beyin dagarcigini az genişlet gözünü aç etrafına bak şu kadını ilah etmişsin utanıyorum hemcinsimsin bide hadi erkek olsan neyse klasik Türk erkeği der geçerim bide kızsın utan utan canım mal
Cevap sahibi+1 yıl@TavukprenseS YA kes bebeğim sana göre güzel olmayabilir. Birde her yoruma atlamışsın. Kızı mi kıskanıyorsun? Bence de kıskanıyorsun her yoruma karşı çıkmışsın güzel değil diye. Sana ne ondan? Onun kazandığı parayı sen mi kazaniyorsun? Oynadığı reklamlarda sen mi oynuyorsun? Onun kadar sevenin mi var? Onun kadar takipçin mi var? Instagram da her fotoğrafının altına yapılan yorumun çoğu Türk onun farkettiysen. Sen Amerikaya veya başka ülkeye gitsen normal bir insan olarak karşılanırsın Ama o M A N K E N. Üzgünüm bebeğim cry :((
- +1 yıl
Simdi birincisi o agzini topla ben senin bebegin degilim yoluk.
ikincisi herkesin yorumuna atlarim cunku ulkede bundan kat kat guzel kizlar var ve onlarin unlu olup kazandiklari parayi hak etmesi gerekirken bunun gibi standart kadinlar unlu olup haketmeden para kazaniyor uzgunum ben buna karsiyim eger harbi cok guzel olsa zaten karsi cikmam nesine cikayim Allah yaratmis masallah der gecerim banane gercek yorum yapmak kiskanmaksa ben en buyuk kiskancim ok.
ucuncusu barbaranin ağzından su aksa peçeteyle silecek gibisin artık ozeniyonmu ondaki güzellik bende yok diye salya sümük agliyonmu napiyon bilemem tamam güzel kadın barbara bak çirkin demiyorum ama abartılacak kadar değil
reklamda oynamak dergiye cikmak demek çok çok güzel olduğun anlamı taşımaz anladın mı benim tek sinir olduğum bundan güzel kızlar varken bunun ilah yapılması ayrıca beni görmeden normal karsilanacanagmi nerden biliyon mal
görmeden bok atma bundan güzelim - +1 yıl
Emin ol manken olmasa bu bir ülkeye gitse kimse dönüp bakmaz Diyon ya M A N K E N
o paçoz ağzının suyu akıyor ozentilikten kiskancliktan kıskandığın kadın güzelliği buysa seninle tartışmaya bile gerek yok ergen hadi yürü şimdi mal
Cevap sahibi+1 yıl@TavukprenseS hahaha ağla cirkinsin kızım sen sivilceli tipsiz ahahahah ağla 😅😅😅😅😅😅😂 hadi yol al ikiledee boyunu göreyim 😂
Cevap sahibi+1 yıl@TavukprenseS aslında bir taraf da haklısın bizim yüzümüze barbaraya yapılan maskeler makyajlar vb. yapılsa biz daha guzel oluruz
- +1 yıl
bende onu diyorum beybim
- +1 yıl
Bilmediğimiz çok şey var emin ol günlük yüzlerce bakim maskesi uygulanıyor manken kadınlara çünkü o yüz olmasa para kazanamaz çok kıymetli hazine gibi onların yüzü çok iyi bakmaları lazım gerisini sen düşün
ben bu alemin içinden geçtim ve çok araştıran biriyim röportajda bile bu tip kadınlar yaptıkları bakımlarımdan bahsediyor.
bu ülkede doğal haliyle güzel olan kızlar var o bakımı makyajı yapsın barbara mi kalıyor.
Cevap sahibi+1 yıl@TavukprenseS Ben yukardaki görüşünü okumadan yazdığım için ama şimdi sözü mü geri almak gerekirse haklısın milyon kazanıyorlar benimde zoruma gidiyo sokakta o kadar güzel varken bunlar para kazanıyor
Cevap sahibi+1 yıl@TavukprenseS Bir de bizim şu türk erkekleri herşeyi çok abartıyorlar adrina limanın da abartılacak Bir şeyi yok dudakları silikonla büyük gözlerinin renkli olması birşeyi değiştirmez o kadar
- +1 yıl
Dediğim gibi haketmiyor aldığı parayı.
Barbarayi geçtim
Kendall Jenner?
o gün habere çıktı 14 milyonluk kıyafetiyle göz kamastrdi falan filan kız bildiğin standart kahve saç kahve göz ve estetik güzeli şimdi hak mı onun aldığı o milyon para? doğuştan güzel kızlar dururken bunların pohpohlanmasi normal mi sence?
Cevap sahibi+1 yıl@TavukprenseS Ya kendal çok çirkin harbiden eski tipine baktım o dudaklarına saçmalığı burnunun çirkinliği kaslarinindüz olmasının garipliği 😅😅😅
Cevap sahibi+1 yıl@TavukprenseS kendal zaten güzel değil
- +1 yıl
Adriana limanin gençliği çok güzeldi
ama Adriananin yüz hatları büyük ve onda seytan tüyü var yani sanmıyorum doğal halinin de çok güzel olduğunu o kadın kendine birşeyler yapmış çünkü yüz hatları büyük bilim adamlarına göre güzel yuz olarak tabir edilen yüz hatları ;
iri göz , minik burun, minik ağız.
Minik yüz hatları kısaca
ama o kadın baya aşmış bunu bilmiyorum anlam veremiyorum bu ikisinin şu an da dünyanın en güzel kadini listesine girdiğine.
hem sen İnterneti açıp bir "Aishwarya Rai" yazsana bir de o kadına bak sonra gel yorumunu şöyle
Cevap sahibi+1 yıl@TavukprenseS Birde isntagram da hayranları önüme çıkıyor tiplerine baktım goruntulenmisler o kadar sıradan ki kara kaş kara göz? nesi güzel olabilir ünlü olmayıp daha güzel olanları gördüm üzüldüğüm tek şey çok guzel olup ünlü olamayanlar
Cevap sahibi+1 yıl@TavukprenseS Baktım o kadın dikkat çekebilir mesela teniyle, gözleriyle dudakları ve burnun perfectliğiyle.
- +1 yıl
Asıl Aishwarya Rai çok güzel işte.
- +1 yıl
Hint güzeli ve 2 kez kainat güzeli seçildi
Cevap sahibi+1 yıl@TavukprenseS Hintlilerin teni dikkatimi çekiyor ya gözleri birde çoğunun renkli olması o yeter bile çekiciliğinin sebebi
- +1 yıl
Bu kadınlar zaten güzellikten öte çekiciler bak ben 2 kız yarıştrdm biri çok güzeldi biri okadar güzel olmasa bile çok cekiciydi inan o çekici kız kazandı.
yani çekicilik güzellikten daha çok kazanıyor
Cevap sahibi+1 yıl@TavukprenseS Çekici olması zaten söze gerek kalmıyor
+1 yılGozu renli boyu posu yerinde fizigi guzel hic biyerinde kusur yok daha ne olsun uc tanemi burnu olsun asiri guzel olmak icin asiri guzel iste kiskanma
02 Yorumla
Soran+1 yılGözü renkli olunca güzel mi oluyor 😂
- +1 yıl
Estetik mucizesi
Saçmalıyorsun
Benim hergün gökyüzüne bakma sebebim bu hatun ya
Love you barbara 😍😍02 Yorumla- +1 yıl
sen yapma be
Diğer konusunda 882 cevap paylaştı. ben daha güzelim ahqhhss
122 Yorumla- +1 yıl
ama sahiplisin kuzum
Soran+1 yılaynen o kadar paran olsa sende güzel olursun
- +1 yıl
ne diyim ki ahsmamckc
- +1 yıl
dur bir superman kostümümü giyim
Soran+1 yılYa saçmalama sen de güzelsin mdks
- +1 yıl
güzel tabii, gidip en güzelini almışım ben de dimi
- +1 yıl
ağzımın tadını biliyorum tabii
Soran+1 yılndmdk
- +1 yıl
iyi akşamlar hepinize, beyza biz gidelim canım
- +1 yıl
aferin kiz
bence gercek olamayacak kadar guzel kadin ya
00 Yorumla- Diğer konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılbence çok bir espirisi yok hatta sen daha güzelsin
00 Yorumla - Diğer konusunda 18,9b cevap paylaştı.
+1 yılbeni de yaz
10 Yorumla Ondan daha güzeli dünyada yok kız adriana limadan bile güzel
06 Yorumla- +1 yıl
kız görmemiş kro yorumlarına son gaz devam
Soran+1 yılAdriana Lima da güzel değil 😂 Yahu o kadar güzel kadın var ki bütün güzeller ünlü olmuyor merak etmeyin
- +1 yıl
Onlar ünlü olduğu için güzeller.
Soran+1 yılKro senin mekanlarda bulunmaz o güzeller
- +1 yıl
Ben de ole düşünüyorum ya bunlar hep estetik ztn manken güzel olcak ki ilgiler alsın bunlarda garibim sazan gibi atlıyorlar ALLAH falan diyolar tobe çarpılacaklar ayrıca ALLAHIN yarattığı her varlık güzeldir artık TÜRK KZILARINI aşağılamayın ama bu kızda baya estetik var yni yüz gerdirmesinden tut kas kaldırmasına oradan çene törpüsü bunlari tek tek yaptır sonra this is not botox de eoekkenxbdbdndbd 🤣👏👍
Alayınızdan güzel orası kesin
02 Yorumla- +1 yıl
Gördün mü bizi genç?
+1 yılBeğenmeyenlerdenim..
10 Yorumlabence güzel
01 Yorumla
Soran+1 yılaşırı değil ama abartma
+1 yılAsiri guzel gelen kiz yok gozume
01 Yorumla- +1 yıl
Bnece oyle bir kiz bir kac tane vardir estetiksiz bu da estetikli
+1 yılIrına Shayk bin basar barbaraya 😉
10 Yorumla
+1 yılbencede çok abartı
10 Yorumla
+1 yılBence güzel kız
00 Yorumla- Diğer konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılevet
00 Yorumla
+1 yılEvet sensin
00 Yorumla
+1 yılBenxedee
00 Yorumla
+1 yılGüzel kız
00 Yorumla
+1 yılabartilmiyor
00 YorumlaKıskan çatla patla
01 Yorumla- +1 yıl
O da estetik yaptırsin sen onun estetik yaptırdığını bilme o kıskan çatla patla dediğin kız için bok yemezsen ben de bişey bilmiyorum
- Diğer konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılBaya güzel.
04 Yorumla- +1 yıl
sende ne kardeşim adamsin be
- +1 yıl
yavskkk olacak ooo
- +1 yıl
baya güzel baya güzel yaza yaza öldün krooo
- +1 yıl
Derken? @TavukprenseS
+1 yılSadece sensin
01 Yorumla
Soran+1 yılYorumlari oku öyle konuş yavrum
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıskanma lan
124 Yorumla
Soran+1 yılkiskanmiyorum ondan daha güzel yüzler var
Cevap sahibi+1 yılmesela sen değilmi gizli üye ^^
Soran+1 yılDişleri bile düzgün değil ya fazla abartılıyor
Cevap sahibi+1 yılBen daha güzelim o zaman
- +1 yıl
Algos o profildeki tipinle pek şansın olmaz yalniz dostum kendine gel barbaradan daha çirkinine bile sulanma yani
Soran+1 yıl@TavukprenseS hahahdks
Cevap sahibi+1 yıl@TavukprenseS 1lv ve profil foton yok o yüzden tartısmayalım xd
- +1 yıl
gerçekler be kardeş.
Cevap sahibi+1 yılSiz 2 kezban barbara ile kendinizi karşılaştırın daha resimleriniz yok be neyse transfer haberlerine bakıcağım iki boş insan takılın
Soran+1 yılResmimi buralara neden koyup kendimi reklam edeyim? Değer misin beni görmeye? Fotoğraf koysam ekran görüntüsü alır farklı emellerine alet edersin. Senin gibilerin zihniyetini bilirim. Ayrica bir Zevk meselesi yahu beğenmiyorum. Beğenmeyince kendimi onunla kıyaslamış mi oluyorum? Hayır. Barbara Bizim ulkede Türkiye'de fazla abartılıyor Hande Erçel ile instagram takipçi sayısı aynı;)
- +1 yıl
ağa takılmış balina gibi bakan gözlerinle o muşmula suratınla bu yorumu yapma dostum türkiye standardinda olan bir erkekten de daha asagidasin bu ne özgüven anlamıyorum senin tip erkekleri neyse by
Soran+1 yılTavuk hahahah
Cevap sahibi+1 yılSinirlenmiyorum kanka yakısıklı olduğumu biliyorum ama siz daha resim koyamıyorsunuz xd afk hadi ben
- +1 yıl
sen mi yakışıklısın?
mehmet ve berk gibi adamlara çok ayıp oldu şimdi onlara haksızlık olur sen kendine yakışıklı dersen normalin bir tık altındasın bunu kabullen ve kendini sev ayrıca uzatma oğlum senle mi ugrasacam lan mall
Cevap sahibi+1 yıl@TavukprenseS Lan ak kezbanın daha resmin yok herkese bir yorum içerisindesin senin gibi kokmuş kızları zaten yolladık biz zamanında s*ktir olup git şimdi film izlicem xd ak bakımsız özgüvensiz kezbanları toplanmıs
Soran+1 yılhahahahaha
Soran+1 yılAlgos sen yürek yemissin sanirim. Bakım yaptığın halde bu haldeysennnn... Hâline şükretmen gerekirmiş cidden hak veriyorum sana...
- +1 yıl
lan artık ne kadar zoruna gittiyse kendini gizliye aldı bebe 😂😂😂ahah üzülme üzülme şimdi 5 adım ilerle sola dön buzdolabini bul ordan bir buz gibi su kap iç geçer canisi byyy
- +1 yıl
Ha elhamdülillah demeyi de unutma tipin yok bari karakterin olsun dostum.
soran kız seni yierim çiçeğim balım bu standart türk krolarına had bildirmek harika zevk verici nasıl da cildiriyolar gerçekler acıtıyor kivraniyorlar ahahy
Soran+1 yılTavuk, çocuk dersini aldı hahahah
- +1 yıl
aldirriz bebeğim gizliye büründü bak işte ben ya.
seni de sevdim citlembik bul beni by 😘
Soran+1 yılBende seni sevdim fıstığım bulurum 😘
Soran+1 yılalgos bu arada diğer yorumlarda gizli degilsin şapşal ndkdks
- +1 yıl
Tam nicki neydi bunun Algos bilmem ney 😂
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!