Güzelliği ve bakımlı haliyle dikkat çeken İngiliz kraliyet ailesinin en gözde üyesi Kate Middleton'ın nasırlı ayakları tek kusuru olarak gösteriliyor. Bence saçmalık ve nankörlük. Allah başka dert vermesin ☺️
Çok güzel kadınlar var gerek medyada, gerek normal yaşantı da özellikle tatile gidiyosun her yer çıplak, ojeli ayaklar fakat parmaklarda estetik yok, tabanlar turuncu diyosun ki yüzü güzel olsa ne olur. Bilmiyorum ama bir kadınsa yüz sevimli olsa da yeter fakat ayaklar estetik olmalı. Ayaklar çirkinse, o kadının şansı yok benim için. Fetiş değilim ama kadınımın ayaklarını öpmek, dokunmak, masaj yapmak sadakatin ve sevginin göstergesidir bende.. Kadında ayaklara bakmayan erkeğin de zevklerinden şüphe ederim. Düz kesim tırnaklar, estetik görünümlü parmaklar, beyaz pamuk gibi tene sahip, pembe ayak tabanlı kadınlar her zaman bir adım öndedir. Öl desin ölürüm yani o derece 🙂
Ayaklarım Allahtan güzel küçüçükler zaten 😃 kusur olmasa gerek ama estetik olması önemli nedense bende ayakları çıplak olan erkeğe dikkat ederim bakımlı olması şart😅
En İyi Cevaplar