ben pastelin turuncusunu maybilinende morunu kullaniyorum biri normal firca dgeri yelpaze firca iki tane kullan daha dolgun gosterir bir firca her zan tortu yapar kirpikte yani kalinti dgeri daha guzel aciyo yelpaze olan... flormara gire loreal daha iyidir bence kremlerini ve yuz temizleeme losyonlarini kullaniyorum memnunum ☺
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Canım ben maybelline lash sensational kullandım 3 tüp bitirdim memnundum gayet güzel sonra pasteli denedim curl maakara kaşık gibi olan inanılmaz uzattı harikaydı ama türkiyeden almıştım kıbrısta yaşıyorum burada bulamadım O yüzden flormarı çok övdükleri için denemek istedim bir Kullanıp en memnun kaldığın maskara ne şuana kadar? ☺️
once pastel turuncu olan duz fircali dramatik look mascara 5x volume bunu kullaniyorum pesindende maybelline the falsies volum expres bunu kullaniyorum cok memnundum mesela bittiler bu ay pasteli bulabildimde digerini bulamadim onun yerine yine maybelline lash sensational multiplying aldim bakalim bunu daha kullanmadim buda dgeri gibi yelpaze firca kasik gbi olan ☺
Tamam canım yelpaze var bende maybelline ve flormarın kıl fırçalı olan rimeli Deneyim bakalım bazen plastik fırçayla uygulama yapıyorum sonra kıl fırçayla üstünden geçip hacimlendiriyorum öyle de güzwl oluyor Ya ben cok uzun kirpik sevenlerdenim takma kirpik gibi olsun istiyorum fazla mal göz cıkarmaz nasıl olsa kıvırsın uzAtsın cok hosuma gidiyor Bak pastelin curl maskarası var kaşık şeklinde mükemmel muazzam bişeyy İzmir tatlinde almıştım indirimde 18 tl gratisteki kadın cok ovdu kirpiklerime uyguladı bayıldım benn takma kirpik gibi oldu ama ne yazık ki kıbrısta bulamadım türkiyeden getirtecegim ben de mukemmel bir rümel kesinlikle tavsiye ederim😍
aldim. ekran foto denicem canim cok sagolasin.. kirpik cok onemliya suratta ☺ ama o kirpik kivirma aleti varya onu hic kullanamiyorum ama rimeller zaten dedigin gibi o dolgunlugu veriyo ☺
www.pastelshop.com/.../profashion-multidimensional-volume-curl-mascara Bak canım bu yeni çıkmış zaten fiyatı da çok uygun 25 tl miş indirimsiz fiyatı biz burda 35 tlden aşağı bulamıyoruz😔 Rica ederim canım ne demek senin de beğeneceğine eminim 2 kat uygulayınca çok güzel uzatıyor bulduğum an kapacağım bu rimeli ben watsonsdan almıştım gratiste yoktu galiba yanlış hatırlamıyorsam indirim zamanı diye watsonsda da tek kalmıştı son kalanı ben almıştım şimdi rahat rahat her yerde bulunur diye düşünüyorum😌
Ay aynen öyle ben de kullanmıyorum ya korkuyorum koparırım diye kirpiklerimi kirpik kıvırıcı da yok bende iyi değil zatwn o canım kirpiklerini kırar zarar verir en iyisi hiç bulaşmamak doğru rimel işimizi görür🙏🏻😇
İkisinide kullanmadım ama flormarın fırçası daha güzel duruyor
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Pastel curl maskarasını kullanıyordum en son maybelline lash sensational rimelini de denedim memnundum ama bunu da denemek istiyorum bir çok övüyorlar güzel uzatıyormuş
Wooow bu yorumdan sonra uçarak aldımm cumartrsi gecesi ilk kez kullanacağımm heyecanlıyım Loreal annemde varmış almadım onu boşuna deneyecwğim annemde beğenirsem ondan da alırım En önemli şey rimel ama bir türlü hayatımın rimelini tam olarak bulabilmiş değilim çok beğensem bile birkaç kullanım sonra daha az hacim ve uzunluk vermeye başlıyor çoğu rimel ve bu da verdiğimiz paraya değmiyor kıbrısta da pahalı kozmetik malesef ve her seyi bulamiyoruz rum tarafina gidiyorum genelde makyaj alisverisi icin ama keske burada da gratis olsa izmire optimuma gittim bayıldım her sey var burda oyle degil ya bulamiyoruz kolay kolay 😒😔
Canım annemde varmış öbüründen aldım deneyim diye Anneminkini deneyeceğim beğenirswm kullanayım Sen kullandın mı memnun kaldın mı Bu bitince alayım ya da önereceğin başka maskara var mı
En İyi Cevaplar