Alışveriş & Hediyeler Hangi jartiyeri almalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Sorup durmuşsunuz 168 51 kgyim.. Hangi jartiyeri almalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
polisyok Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 52% +1 yıl Böyle sorular sorunca bunu kime karşı kullanılacağını düşünüyorum hep ajshshhs 3 0 Yorumla
bismut Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl O piti piti yap hangisi geliyorsa onu al işte milleti niye şey yapıyorsun ahlaksızzzz kadın (눈_눈) 0 0 Yorumla
customanager Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 65% +1 yıl Bunlar gibi fizigin yoksa 1.50 boyunda 80 kilo isen alma 0 1 Yorumla customanager +1 yıl O zaman 2 Yorumla
cancancanmaço Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Sanıyorum ki bi hoşlanamayan benim bu tuhaf şeylerden 0 0 Yorumla
HEYECANSIZHAYAT Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Bunlarin bel kismi olmayana ne deniyor 0 0 Yorumla
Nobody1100 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bütçe yetiyorsa ikisini de al lazım olur 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İlkini al pürüzsüz görünüyor fileli ben sevmiyorum şahsen. Eşin için mi giyeceksin 0 0 Yorumla
неустойчивый Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Vücuduna göre değişir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yoo ikisi de iyi fiziğe gider kaldı ki fiziğim iyi. 168 51 kg Yorumla неустойчивый +1 yıl Nerede giyeceksin? Yorumla Soran +1 yıl Çarşıda mk. Saçma sapan konuşuyosun Yorumla
myd1oez Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,1b cevap paylaştı. Alttaki 0 0 Yorumla
JohnHolmeshd Takip Et Bilge Yaş: 46 , eic 91% +1 yıl Bi tane jartiyer var 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Farkındayım yani bu iksinden hangisi Yorumla JohnHolmeshd +1 yıl Farketmez, nasil olsa 10dakika sonra cikacak Yorumla JohnHolmeshd +1 yıl Madem alican daha tullu mullu bisiler al, Yorumla
safadgn Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl ikisinide al 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hangisini giyeyim peki daha güzel olanı söyle alırım almasına. Yorumla safadgn +1 yıl bunlar manken üzerinde güzel elbette ama sende nasıl durur bilemem Yorumla Soran +1 yıl Boyumu kilomu yazdım zaten.. sen böyle duracağını düşünerek hangisini beğendiğini yazsan yeterdi Yorumla safadgn +1 yıl ikisi de dediğim gibi iyi yani güzel kombinlersen ikisinide al giy biri fileli biri de normal artı iç çamaşırı falan var o yüzden farklı ikisi de Yorumla
Anttrenorr Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Nerde giyeceksin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İşe giderken allahım ya sormayın böyle saçmalıklar Yorumla Anttrenorr +1 yıl Yok ona göre seçecez niye böyle tepki verdin ki senin için sordum Yorumla Anttrenorr +1 yıl Yaşın kaç Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Böyle sorular sorunca bunu kime karşı kullanılacağını düşünüyorum hep ajshshhs
O piti piti yap hangisi geliyorsa onu al işte milleti niye şey yapıyorsun ahlaksızzzz kadın (눈_눈)
Bunlar gibi fizigin yoksa 1.50 boyunda 80 kilo isen alma
O zaman 2
Sanıyorum ki bi hoşlanamayan benim bu tuhaf şeylerden
Birincisi daha iyi tabiki
İkincisini al en güzel o 😎👍
Bunlarin bel kismi olmayana ne deniyor
Bütçe yetiyorsa ikisini de al lazım olur 😅
İlkini al pürüzsüz görünüyor fileli ben sevmiyorum şahsen. Eşin için mi giyeceksin
Hiç giymemden jartiyer sadece beyaz don
Vücuduna göre değişir
Yoo ikisi de iyi fiziğe gider kaldı ki fiziğim iyi. 168 51 kg
Nerede giyeceksin?
Çarşıda mk. Saçma sapan konuşuyosun
Alttaki
Bi tane jartiyer var
Farkındayım yani bu iksinden hangisi
Farketmez, nasil olsa 10dakika sonra cikacak
Madem alican daha tullu mullu bisiler al,
Üateki
Alttaki daha iyi
Üstteki ni al
Üstteki daha iyi
Birincisi daha güzel
Nerde. ne. zaman giyceksin
Alttaki.
İkinci daha sempatik
üstteki askim
1. Olan kırmızısını al
İkisi de kötü
2 Side kötü
Alttaki.
1 çok iyiymiş
1 foto
Üstteki iyi
ikisinide al
Hangisini giyeyim peki daha güzel olanı söyle alırım almasına.
bunlar manken üzerinde güzel elbette ama sende nasıl durur bilemem
Boyumu kilomu yazdım zaten.. sen böyle duracağını düşünerek hangisini beğendiğini yazsan yeterdi
ikisi de dediğim gibi iyi yani güzel kombinlersen ikisinide al giy biri fileli biri de normal artı iç çamaşırı falan var o yüzden farklı ikisi de
2. Daha iyi olur
Fileli güzel
ikincisi güzel
Ikisi de harika ama bence aşağıdaki...
2. sıradaki
File diyeyim
Üstteki
2 daha sexyy
Nerde giyeceksin
İşe giderken allahım ya sormayın böyle saçmalıklar
Yok ona göre seçecez niye böyle tepki verdin ki senin için sordum
Yaşın kaç