Mesela bazıları limon suyu felan sürün diyorlar?
Psikolojim bozuldu. 1 tana bile kıl görmek istemiyorum :( temizlik ve düzen hastasıyım

Orayı sabitleyebilirsin sorun olmaz. Istersen de kısaltabilirsin.
Ha bu kız niye almamıs dersen. Onlar zaten model. Yani hep yüzlerine bir ton makyaj yapılıyor. Bu yapılırken de kaşlar zaten sabitleniyor. Ve bir de şu var; kaşların dolgun olması daha iyi çünkü daha az makyaj gerektiriyor. Kız da hazır doğal kaşları varken neden bunu bozup yapma güzelliği kullansın ki?
Ya cidden “orayı sabitlersin” demenden hiçbir şey anlamadım. Ne demek sabitlemek ya :/
hm anladım bende alışkanlık oldu devamlı elimle düzeltirim. öyle sprey felan oraya sürülmez ya :D
ama çok kötü ya :( mesela bir tşört giyerken çıkarırken felan oraya değse kaş bozuluyor. çok saçma kaşım var ya bıktım artık :(
Makasliyoruz ama o bölgede pek çıkmıyor benim ilk defa gordum
Ya makas yapınca böyle diken gibi olmuyor mu? Doğallığı bozuluyor ya?
bilmem ben makas yaptıgım zaman berbat oldu of ya :(
Benimki de öyle oluyor jsjs
Hahshs
Cevap
1Cevap
Kaşların da ikisi birbirinden farklı olur o yüzden o kızda doğallıgini bozmak istememiş bwlliki
Farklı mı olur?
Tabikide farklı
Ellerimiz ayaklarımiz gizelrimiz bile birbirinden farklı
Hm garip...
Bnce kizi cekici kilmis.. ama erkeklerde cokta goze batmiyo
Ne çekicisi iğrenç ya.
kesebilirsin , o öyle görünmesini istiyordur.
Ben direk cımbızla aldım ya hahshaha
kötü yapmışsın kesebilirdin bu arada bu cara delevinge sanırım zaten kaşlarıyla ünlü bu :D
evet :S D:
Benim de böyle oluyor bazen 😁
Hahshha
Kesilerek düzeltilmesi gerek
Sende kaşını aldır kolayı var
Doğal duruyor bence
Doğal da ben bile dikkat ediyorum alsın bir zahmet. Diğeriyle çok orantsız gözüküyor
Yanlış aldığında böyle oluyor
Kaş yapısı
maalesef berbat kaşlarım :(
Benim böyle olmuyor olmadı da hiç neden acaba
Ya ne güzel keşke senin gibi olsaydı benim de
Bunu düşünmüştüm ben arkadaşlardan birinin kestiğini duymuştum şaşırdım o zaman iyikide olmuyor canım kaşım😂😂
Hahshahs
Bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar