Ne denir? Yardımcı olun.

Esmer
Sarışın
Kumral
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ne denir? Yardımcı olun.

Bu ikilinin büyüsü siyah saçın beyaz ten üzerinde yarattığı çarpıcı kontrastta gizli. Bu özellikle çerçeve gibi işlev gören saçların yüzün güzellik özelliklerini daha da belirginleştiriyor olmasından kaynaklanıyor. Hem klasik hem de modern bir estetik sunan bu uyum, birçok insanı adeta bir film yıldızı gibi hissettirebilir!

Kesinlikle! Siyah saç beyaz tenli insanlara genellikle çok yakışır. Bu iki özelliğin kombinasyonu göz alıcı bir kontrast yaratır ve bu durum, kişinin yüz özelliklerini ön plana çıkartır. Birçok farklı stilde ve kesimde siyah saç beyaz tenli bireyler tarafından kullanıldığında, sofistike bir görünüme kavuşturur.

Hayır bence siyah saçlı beyaz tenli kişiler esmer sayılmaz. Esmerlik, genellikle cilt rengi daha koyu olan bireyler için kullanılan bir terimdir. Siyah saç ve beyaz ten kombinasyonu ise cilt rengi açık olan ama saçları koyu renkli kişiler için geçerlidir. Bu tezatlık, onlara farklı bir çekicilik katar.

Siyah saç ve beyaz ten kombinasyonu bence büyüleyici bir estetik oluştuyor :) Dudakların kırmızısı veya göz makyajının etkileyiciliği gibi, basit makyaj detayları bile bu cilt tonu ve saç rengiyle daha çarpıcı hale gelebilir. Ayrıca, bu tarz bir görünüme sahip kişiler, modada da geniş seçeneklere sahiptirler; çünkü bu kontrast, renkli kıyafetleri ve aksesuarları taşımalarını sağlar.
Çoğu kişi yanlış biliyor bu konuda. Doğru cevap şu; esmer olmak ten rengi ile ilgili bir durumdur. Ten renkleri, esmer, buğday, beyaz diye üçe ayrılır. Sarışın, kumral, siyah saçlı, kızıl saçlı bunlar saç renkleridir. Yani siyah saçlı beyaz tenli birine direk siyah saçlı beyaz tenli denir. Esmer saç diye birşey yok yani.
Yani abla benim tenim beyaz saçım siyah ben esmer olmuyorum değilmi
@Siktigimin olmuyorsun
Bende öyleyim
Ben de
Esmer diyorlar mı bana saçım siyah diye diyorlar
Açık tenli esmer veya koyu saçlı kumral denebilir... Ancak açık tenli koyu siyah saçlı insan pek olası değil gibi. Koyu kestane olabilir.
Beyaz tenliyim doğuştan simsiyah saçlıyım gayet olası
Siyah saçlı buğday tenliyim..
Bana ne deniyor asıl..
Esmer
Cevap
37Cevap
Kumral kelimesi TDK sözlüğünde aratıldığında iki anlamla karşılaşılmaktadır. Kumral kelimesinin TDK sözlüğündeki ilk karşılığı koyu sarı veya açık kestane rengi olarak verilmiştir. Kumral kelimesinin TDK sözlüğündeki ikinci karşılığı teni ve saçları sarıya çalan açık buğday rengi olan kimse olarak verilmiştir
Kısacası kumral
Çok saçma yorumlar... Ten rengi beyaz birine esmer demek hangi zeka göstergesidir? O zaman zenci biri saçını sarı boyasın sizde ona sarışın diyin... Amerikalılardan betersiniz. 😒
Daha esmer ne onu bilmiyorlar esmer demek ten rengi koyu olana denir. Çoğu insan esmer demiş hayır esmerle alakası yok. Tenin beyazsa esmer olma ihtimalin yok saçın siyahta olsa. Kumral olursun cevap kumral.
Esmer denir malesef ama yarı siyah yarı sarı yapsa saçıbı efsane olur
esmer ten olur genel kültür sıfır cidden
Siyah saçlı beyaz tenli insan
Esmer diyorlar genelde
Ama hala ten rengine göre mi saç rengine göre mi ayırt ediyorlar belli değil
Ayrıca bu çene yapılı, yüz şekli insanlara ne deniyor acep
Çok zor bir soru joker hakkımı kullanmak istiyorum
Siyah tenli beyaz tenli denir. Neticede saçı ne sarı ne kumral.
Selamın aleyküm denir..
Allah'ın selamı ten, saç rengine göre değişmez, hepsine aynı.. ☺️
Saç rengi zaten simsiyah olmayacağı için en uygunu kumral demektir.
Beyaz tenliler çok güzel oluyor da ama bazıları ruh gibiler
3 şıkkın hiçbirisi denmez ne alaka; esmer sarışın kumral, beyazdır o.
Taş gibi mübarek denir.
Şimdi ben esmer. Miyim değil miyim karar veremiyorum ten rengim ne açık ne koyu ortası
Bunu bilmiyorum bende merak ediyorum
Melez oluyosun benim gibi 😂
akyaz deniyor, yorumlar neden hiç bilmiyor anlamadım
Tas denir meteor denir.
Esmerim ve cevap Esmer👍
Ama teni beyaz
Saç siyah değil mi?
Esmer olur.
Komple Esmeray biz ona esmer bomba diyoruz.
Off :'(
Ne oldu.
Pamuk prenses :)))
Beyaz tenli insan denir kız ayool
Güzeller güzeli denir
Siyah sacin var nasil beyazsin denir
cunku beyaz tenli yani ten rengine göre belli olur siyah biri sacını sarı yapınca sarısın olmaz
Siyah saçlı beyaz tenli insan denir.
akyaz denir diye biliyorum.
Beyaz tenli denir
Siyah saçlı beyaz tenli insan denir
Doğal gotik dmdms
Soluk benizli denir.
Hatlarda güzelse aşkım denir
Bilen yok kafalar karışık
Güzel denir.
Melez denir :)
beyaz tenli
Sarışını niye şıklara koydun ki :D
Öylesine :D
Ay tenli kadın denir 😂✨️
Güzel denir.
Siyah saclı beyaz tenli insan
Bu foto Nükhet Duru dedirtti cevaba🤣
AKYAZ denir yukardakilerin hiç biri değil
Buğday tenli benim gibi 😂
İnsan denir
A4 kağıt denir
Akyaz oluyorlar
Siyah saçlı beyaz tenli insan denir
insan denir
Veya ten favori
Kumralşın denir
Güzel denir
Beyaz denir
Siyah saç + buğday ten ne oluyor?
Amy Lee <3 😍
Beyaz tenli denir
Birşey denmez
Balık etli milf denir 😉
fenaaa
Sut gibi kız denir
Kumral denir
Hayır, kumral saç rengidir. Saçları çok koyu sarı ya da çok açık rek kahve olan insanlar kumraldır. Ten rengi sarımsı ise de buğday olur. Yani kurallık saç rengiyle alakalıdır.
İnsan denir :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?