‘Top Beauty World’ adlı internet sitesi, dünyanın en güzel kadınlarının burçlarını inceledi ve bir liste oluşturdu. O liste ortaya çıkardı ki, kadınları en güzel burç Akrep. Çünkü 100 kişilik listede kadınların 14’ü Akrep burcundan. Güzel kadınlarıyla ünlü ikinci burç Koç. İlk 100 listesinde 11 Koç kadını var. En güzel 100 kadın listesinde burcu Başak ya da yay olan 5’er kadın var..
Kızlarımızın şu kendi burçlarını övmek için girdiği çaba güldürüyor. Seçilen başka da en güzel kadınlar var hepsine göre değişirdi o zaman. Başka bir internet sitesinin seçtiği kadınlarda da farklı bir kadın çıkar. Ona bakarak yorum yapamazsın. EN GÜZEL KADINLAR TERAZİ BURCUDUR. Bu o bu şu siteye göre değil astrolojik açıdan ve genelleme açısından baktığın zaman çıkan bir doğru. Akrepler inanılmaz itici kadınlar. Çekilmez ve sevimsiz olduklarını hep gördüm. Güzel bulduğum da oldukça azdı. Ama terazilerde hep çok farklı bir cazibe ve güzellik oluyor. Tüm astrologlar da böyle söyler.
deneyim ve gözlem en iyiler: Yükseleni de dahil ederek söylersek:
Yay (sesleri güzel olur , fizikleri de), Akrep-Seksapalitesi vardır), Aslan değişik bir al beni enerjileri olur , Kova zekası yeter giyinmesini bilir, Terazi sanatçı ruhlu olurlar fizikleri güzel olur özellikle yüzü veya elleri , Boğa boyunları ve vücut ölçüleri dolgun olur, Oğlak değişik bir çekicilikleri vardır, Yengeç oynak olur biraz hjkehjke
Hayır, katılmıyorum:) Bir terazi burcu kadını olarak diyorum ki: En güzel kadınlar genellikle terazi burcundandır:) Bkz:Candice Swanepoel, Barbara Palvin, Monica Belluci. Bunun nedenini de astrologlar, burcun venüs tarafından yönetilmesine bağlıyor. Venüs güzelliğin simgesidir. Güzellik tanrıçası vs. Yani güzelliğin burçlarla ilgisi olabilir ama kadınlarının en güzel olduğu burç, terazidir:) Astrolojide bu hep böyle geçer. Akrep, boğa, aslan kadınları da çok dikkat çekicidir ama saf güzellikten bahsedecek olursak terazi burcu kadınları buna örnek olabilir. *Gecen bol olsun.*
Bence en güzel kadınlar boğa burcundan çıkıyor. Bu araştırma yanlış çünkü akrep kadını doğası gereği doğuştan kadınsı özellik ile doğar ama en farklı tarafı cinsel cazibesidir. Ama boğa burcu kadını güzelliğidir konuşmasıdır seni hayata bakış açını değiştirmesidir. Yani katılmıyorum.
Dünyanın en güzel kadınlarını kim seçiyor? Güzellik ve yakışıklılık göreceli bir kavramdır. Başkasının seçtiği dünyanın en güzel 100 kadını bana güzel gelecek diye bir kaide yok.
Diğer yandan insanların doğduğu gün ile fiziksel özelliklerinin belirlendiğini söylemek çok absürt bir durum. Bilimden, genlerden ve yapılan bunca araştırmalardan haberimiz olduğu halde, bir kadına akrep burcunda olduğu için güzel olduğunu söylemek gerçekten çok saçma.
Akrebin bir cazibesi var yay kızı tam bir prenses fakat ne yazıkki genellikle olmasada çoğunlukla ömürlük değiller. Başak burcu hem güzel hemde ömürlük oluyor. Diğer yandan sadece burca endeksli bir şey değil bu güzellik
Anlamadığım nokta neden herşey burçlara bağlanıyor, en güzel kadınlar şu burçtan, şu burcun erkekleri daha çok, şu burçlar daha sadık, şu burçlardan uzak durun yanınıza bile sokmayın 😒😒😒
tuba yengeç burcu yalnız yanlışlık olmalı her neyse bana göre en güzel kadınların burcu ikizlerdir benim istatistiğim de şu: Adriana Lima Angelina Jolie Megan Fox bizdekiler Sıla Gülşen fahriye evcen
Hahaha. Bir kere burçlar aleminde en güzel, en cazibeli, en kadınsı ve en seksi burç, güzellik tanrıçası Venüsün burcu terazi kadınıdır. Terazi olmamın da etkisi var tabi, ama gerçek de bu.
Buna göre tüm rus kadınları akrep burcu mujdjjshjsk
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Katiliyorum. Ama guzellikten yani sira akrep kadinlarda bir cekiciliginin oldugunu da soylemek isterim. Zaten onlari daha guzel yapan cekicilikleridir. Derler ya al benisi yuksek diye. O bakimdan.
Bence güzel olduklarından değil, güzelliklerini ön plana çıkarttıklarından böyle görünüyor. Akrepler cazibelerini ve fiziki özelliklerini sergilemekten hoşlanıyor olabilir.
monica belluci bir terazidir ve bu konu açılmadan kapanmıştır
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Terazi Ikizler Yay kadınları Çok güzeller kovadan çok çirkinler de cikabiliyo çok güzeller de çünkü. Akrep burcu yapmacık erkek hastasi oluyor cinsel cazibesi var sadece
En İyi Cevaplar